Egy rendkívüli Újholddal 2022-be – 2022. január 2.
2022. január 01. írta: Csillagtenger

Egy rendkívüli Újholddal 2022-be – 2022. január 2.

Úgy tűnik a csodák nem érnek véget függetlenül attól, hogy naptári évet váltottunk, mert amilyen csodálatos energiákkal zártuk 2021-et, olyan csodálatos energiákkal indul 2022. Egy Újhold nyitja az új évet, ami maga egy születés, méltán jó belépő 2022-be. Ez az Újhold most a bak jegyében születik, néhány pillanattal azután, hogy a Hold ismét átkel a Nyilas csillagkép kezdő pontján, a Teremtőt szimbolizáló Al Nasi csillagnál, ami a bak nulla, a fény születésének pontja. Ez ezáltal egy újabb teremtő mágia kezdetének lehetőségét is adja, amit Napkeltekor érdemes elindítani majd további 20 napon ismételni. Már ebben van egy születés, mert ezen a ponton születik a fény maga, és Hold innen tovább haladva azonnal egyesül magával a fénnyel, a Nappal, és nem akárhol, hanem a Szent Koronát szimbolizáló Déli Korona csillagaiban. Talán még nem felejtettétek el, hogy a Nap jelenleg a Déli Korona csillagaiban vándorol, ezáltal Őfelsége fénye ragyog most ránk a Nap által. Vagyis ha mostanában felnézel az égre mikor a Nap átvonul napközben, Őfelsége mosolya ragyog rád. És gondolom abszolút nem véletlen, hogy az elmúlt két napban milyen csodálatosan napfényes napjaink voltak.
 
És ebben az energiamezőben egyesül most Hold és Nap, ráadásul a szerelem, az élet házában. Annyira csodálatos szimbólum ez. A szerelem születik, a fény születése, a Nyilas csillagképében, a Szent Korona energetikájában. Érdemes átadni magad ennek a pillanatnak, az Újhold maga 19:33-kor születik meg 2022. január 2-án. Ez csak annyit jelent, hogy légy jelen ennek, fordulj nyugat felé, és képzeld magad elé azt az életet amit élni akarsz, a benne lévő minden csodát, képzeld hozzá azt a teremtő erőt amit a Szent Korona szellemisége képvisel, ami a legtisztább, legerősebb, legnemesebb teremtő erő és azzal teremts. Meditálj, vagy rajzolj, vagy írj, vagy beszélgess, vagy csak képzeld el, de teremts. Abszolút spontán, minden elvárás nélkül, csak úgy ahogy egy gyermek játszik, amikor igazán beletemetkezik a játékba, amikor teljesen átadja magát az élménynek, a pillanatnak. Hatalmas teremtő ereje van már csak annak hogy ezt megteszed, de ehhez hozzájön, hogy ez az Újhold egy trigon fényszöggel kapcsolódik az MC-n álló Uránuszhoz. Vagyis ez a pillanat, ami megszületik benned, azonnal emel, kiemel, elindít a jövő felé, irányba állít, és Uránusz erejével kiemel a mostaniból egy másik dimeznióba, valóságba. A Korona, ez a szent erő nemcsak a fejedre, lelkedbe kerül, rögtön utadra is állít.
 
Ráadásul nagyon hangsúlyos lesz ez az Uránusz-MC együttállás az Újhold pillanatában, mert Szaturnusztól egy kvadrát és Jupitertől egy kvintil fényszög is irányul oda. Ez mindkettő teremtő fényszög, a két mestertől, akik az előző éveink igen meghatározó energiái voltak ráadásul Jupiter 2022-ben is az egyik főszereplő marad. Szaturnusz még a Bak csillagaiból, Jupiter pedig már a Vízöntő csillagaiból küldi ide a teremtő erőket, amik egyenként is nagyon magas szellemiséget képviselnek, ha tehát valóban megadod magadnak ezt a lehetőséget, nagyon magas szintű szellemi energiák támogatnak téged abban, hogy mindaz amit kívánsz ez meg is valósuljon.
Az Újhold pillanata tényleg egy varázslat, én javaslom, hogy használd ki teremtő erejét amivel egy olyan új jövő felé tudsz lépni amiben ott az az ismeretlen, a járatlan, amire már olyan nagyon régen vágysz, de most megadatik. Egy dolog kell hozzá, légy bátor, lépj ki komfortzónádból és merj kérni, kimondani bármit, amit eddig lehet kigondolni, kimondani sem mertél. Ez visz téged egy olyan jövő felé ami minden képzeletet felülmúl.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4016801192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu