A Skorpió csillagkép valódi mágiája – 2021. november 29-december 5.
2021. november 28. írta: Csillagtenger

A Skorpió csillagkép valódi mágiája – 2021. november 29-december 5.

Nagyon erős héthez érkezünk. Kezdődik egy csodálatos Nap-Merkúr együttállással, ami mindig egy beavatás. Majd mivel együtt halad Nap és Merkúr, szinte egyidőben érnek el az Antares csillaghoz a hét közepén szerdán és csütörtökön, majd a hetet egy Újhold zárja szombaton, amiben még Merkúr is benne van. Már ez így magában nagyon erős, amihez hozzájön, hogy mindez a Skorpió csillagkép energiamezejében történik, az Alvilág birodalmában, egy teljes átminősülés előtt állunk. És bónuszként ezen a héten fordul újra előre Neptunusz is, ezzel abszolút pályára áll, jelezvén, hogy készen áll a december 11-i starthoz.
 
A hét tehát a Nap-Merkúr együttállással indul (november 29. 5:39), ami mindig nagyon erős. Minden Nap-Merkúr együttállás egy beavatás, amikor a belső mester újabb szintjére tudatosodsz. Ennél a találkozójuknál most mindketten direkt mozgásúak, tehát hatalmas erő van egyesülésükben, ami ráadásul a Skorpió csillagkép ollójánál történik, ami az utolsó szálak, szörnyek levágásának pillanata, amikor megszabadulsz saját magad lehúzó oldalától, saját árnyaidtól, amik a múltból rád vetülnek. És mivel az I-es házban történik, a beavatás most arról szól, hogy ezek mind a te szörnyeid, amiket te gyártottál magadnak, és csak te vagy képes túllépni rajtuk. Itt most arra tudatosodsz, hogy mi még az a fajta félelem, az a fajta fájdalom, az a fajta múltbeli energia, ami még visszahúz, leránt, amitől szeretnél szabadulni, ahhoz, hogy átminősülj, tehát halhatatlanságod teljes tudatára ébredj. Az ébredés előtti pillanatban tárja fel magát mindez, még álomban, ami azért csodálatos, mert így az ego nem tud belepiszkolni. És az egészben az a zseniális, hogy egyesülésükkor Mars éppen akkor töri át a horizontot, tehát segít abban, hogy mindaz ami belül még álomban feltárul, azt azonnal le is tudd győzni, vagyis úgy ébredj, vágj neki a napnak, a hétnek, életed előtted álló részének, hogy mindent, de értsd mindent elvágsz ami lehúz, amitől félsz. Tehát azzal ébredsz, arra tudatosodsz holnap reggelre, hogy el kell tudni engedni minden belső félelmet ahhoz, mert csak belső félelem van, semmi más, hogy megszabadulj saját magad lehúzó oldalától, saját árnyaidtól, amik a múltból rád vetülnek. Ez abszolút rólad szól, mert ez az I-es házban történik. És amire tanít, hogy csakis te vagy képes ezeket elhagyni, semmilyen külsős megoldás nincs erre. Nagyon erős éjszaka elé nézünk, a Skorpió ollója a konkrét harc a szörnyekkel. Ezt most éjjel vívod, akár tudatos leszel rá akár nem, de az benne a nagyon jó, hogy így nem tudod felülírni. Hogy mivel vívsz, annak előjelei már a hétvégén megmutathatták magukat. Feküdj le úgy, hogy menj bele, engedd, hogy történjen.
 
Majd haladunk tovább, és december 1-én szerdán Merkúr, és december 2-án csütörtökön Nap is megérkezik az Antares csillaghoz, a Skorpió csillagkép szívéhez. Ez a szív az átjáró két világunk között, Ég Apa és Föld Anya közös szíve, vagyis saját isteni és földi lényed kapcsolódási pontja. Ez egy olyan szerelemerő, amit nem lehet szavakkal leírni. Mindez most egyszerre történik Neptunusz fordulásával a Halak csillagaiban és jelében, ami magában egy szavakon túli szerelemenergia. Ez a két nap tehát az, amikor meg tudod érezni, főleg hogy Neptunusz belehozza az abszolút áramlást, hogy mi is az a szerelem, amit nem lehet szavakkal kifejezni. Milyen az valóban áramlásban lenni, benne lenni a teljességben, amikor a levegő sem mozdul, milyen a mesében lenni, ahol ott van a realitás, de ott van hozzá a tökéletesség. Mint amikor egy meditációban megéled a csodákat, vagy amikor a párod szemei simogatóan körbeölelnek, amikor elveszel párod ölelésében, mikor érzed, hogy szívetek összeér, amiben a két test is teljesen egybeolvad. Ez az a pillanat, amit szinte csak elképzelni lehet, de közben mégis valóság. Lehet, hogy már átéltél ilyet, akár álomban, akár képzeletben, vagy valójában. Ez az amit nehéz elmondani, de mégis tudod milyen, mert nem testben élve ez a teljesség, amit tudsz micsoda de most testben is meg tudsz élni a hét közepén. Egy szavakon túli élmény. Ezek is álomban jönnek majd, Merkúr keddről szerdára, Nap szerdáról csütörtök hajnalban ér el az Antaresi kapuhoz és enged nekünk bebocsátást az isteni szeretet birodalmába, miközben a lélek mélye rezzen Neptunusz fordulása által, vagyis valóban valódi mély élmény lesz. Neptunusz ekkor áll át az isteni irányból a földibe, ezzel segít áthozni ezen isteni szerelem erejét a fizikai létünkbe lelkünk legfinomabb rezdülése által. Aki meg tudja ezt élni, ő nagyot lép afelé, hogy ezt a következő években abszolút megértve, megélve, a hétköznapjai normájává tegye. Mert efelé haladunk, ha egyáltalán értjük, hogy mindez mit is jelent. Merkúr segít most megérteni, Nap segít megélni.
 
És jön majd az Újhold szombaton, még mindig az Antares csillagnál, mert a Nap még ott jár majd, de addigra Holdanyó is megérkezik, sőt még Merkúr energiája is még benne van. Az Újhold szombaton reggel ébredés után (december 4. 8:43) születik már a 12-es házban, ami maga a neptunuszi energia, vagyis a teljes áramlás birodalma. Érzed benne mit hoz ez? Azt a teljességet, amire már a hét közepén is lehetőségünk adódik átélni. Ezzel az Újholddal, ez most úgy tud megszületni a lelkünk mélyén, hogy közben mégis elhozza a hétköznapok síkjára, hiszen a Hold Merkúr általi megértés, Nap általi megélése után meghozza a ráérzést minderre a szavakon túli szerelemenergiára. Ez az igazi mágia. Nem tudom másképp mondani, ez a hét nagy lépés afelé, hogy ráérezzünk a bennünk lévő valódi szerelem erejére, ami tényleg egy olyan érzés amit nem tudok szavakkal kifejezni. Megszületik bennünk a mindent átölelő szerelem, amit tudunk micsoda, hiszen istenemberek vagyunk de most meg tudjuk érezni és élni a hétköznapok síkján.
 
Tudom, hogy a külvilág látszat valósága mást mutat, de mi is igazán a valóság? Amit látsz vagy amit láttatni akarnak veled? A valódi valóság szerintem az, és ez abszolút megélhető, hogy amikor éled a hétköznapjaidat, áramlásban vagy abban a formában, hogy ahová mész, ahol dolgod van, az odafelé vezető úton nyílik az út, mindig kapsz parkolóhelyet mikor odaérsz, nincs sor, nincs dugó, ha van is valahogy mindig pont előtted nyílik az út, pont azt és akkor mondod amit kell akármilyen helyzetben vagy, mikor valakire gondolsz, felhív, stb. De az áramlásban levés azt is jelenti, hogy az angyali, isteni lényed, aki valójában vagy, de most bőrruházban tapasztal, mégis meg tudja élni ezen angyali energiáját, vagyis az anyagi lényedet, testedet átjuttatja az ’akadályokon’. A következő 5 év ennek megtapasztalásáról szól majd, mikor minden valahogy pont összejön. Ha. Ha tudod, hogy mit jelent ebben az állapotban lenni, egyáltalán tudod, hogy van ilyen. Mert ha nem, akkor ennek az ellenkezője vár rád a következő években, amit talán ki sem akarok mondani mit jelent, de az lesz a köd, káosz, zűrzavar. Lesz aki azt éli majd, de te melyiket akarod?
 
Ezen a héten meg tudod ezt élni, ha meg tudod kapni ennek az érzésnek csak egy morzsáját is, hogy igen, van ilyen, ezek nem csak szavak, akkor már tudod hogy miről beszélek és szép lassan el fogod hinni, és elkezded megélni és láthatatlanná válsz és abszolút boldoggá és szerelmessé az életbe. Ugyanis ez a valódi valóság. És a legjobb, hogy ezért nem kell tenni semmit, csak hagyni, hogy történik, hagyni hogy áramlik az élet, és megélni. Az előttünk álló hét nagy mágiája, hogy ezt most nagy valószínűséggel első körben álomban kapod meg, hogy ne tudd felülírni, de megkapod, és szerintem emlékezni is fogsz rá, hogy milyen volt, vagyis át tudod hozni a hétköznapi testi tudatosságba. Ez mekkora nagy dolog. Ez most azért kell, hogy ráérezz ha még nem éreztél így eddig, és majd szép lassan átrakjuk mindezt a mindennapok megéléseibe is, és onnantól lesz igazán csodálatos minden.
 
Én csak annyit mondok, hogy engedd, hogy történjen ez a hét, és éld meg a csodáját, figyeld hol akadsz meg, és hol áramolsz. Mert ez mind iránymutató arra, hogyan tovább.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr916767602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu