Csodatavasz 2022 - Előadás Jászberényben és Budapesten
2021. november 19. írta: Csillagtenger

Csodatavasz 2022 - Előadás Jászberényben és Budapesten

Hogyan éljünk áramlásban a legnagyobb ’káosz’ közepén – 2021. december-2022. tavasz energiái előadás Jászberényben és Budapesten
2021. december 11-e egy nagy fordulópont életünkben, onnantól minden más lesz. Az utána következő időszak nagy potenciált rejteget azok számára, akik meg tudják látni a benne rejlő, de szabad szemnek nem látható lehetőségeket. Tulajdonképpen az erre a váltásra való felkészülés ideje már lejárt, most dől el, hogy melyik úton haladsz tovább. Erről fogok beszélni Jászberényben a Bathó Palotában 2021. december 10-én. Ezen az előadáson feltárom ennek a csodavilágnak a kapuját, mert jön a csoda, akkor is ha ez a mostani helyzetben abszolút kilátástalannak tűnik. Aki szeretné felvenni ezt a szemüveget, és azon keresztül látva élni életét, szeretettel várom. Jelentkezni P. Bakos Ilonánál lehet az alábbi telefonszámon: 20/433 6851.
 
Megtartom ezt az előadást 2021. december 6-án Budapesten is, ahol online becsatlakozási lehetőség is lesz. Erre való jelentkezés az alábbi linkre kattintva lehetséges:
https://csillagtenger.hu/termek/hogyan-eljunk-aramlasban-a-legnagyobb-kaosz-kozepen-2022-energiai/
 
Amennyiben a korlátozások tovább szigorodnak és élő előadás nem lehetséges, akkor a budapesti előadás csak online lesz megtartva. A jászberényi előadással kapcsolatosan ebben az esetben is lesz megfelelő tájékoztatás megfelelő időben.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr716759830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu