Vénusz titka feltárul – 2021. november 11.
2021. november 11. írta: Csillagtenger

Vénusz titka feltárul – 2021. november 11.

(Ez most egy hosszú és igen más írás lesz, lehet sokak számára nem érthető, de valahogy el kell mondanom. Most sikerült megfogalmaznom. Kérem, ha belekezdesz az olvasásba, ne rohanás közben tedd. Állj meg, pihenj meg, nyisd ki a szíved, csendesítsd le az egod és add át magad. Ezt másképp nem lehet. Ez most tényleg más.)
 
Ami ma indul és első lépésben egészen jövő hét szombatig tart (november 11-20), az a szabad szemnek nem látható. Ehhez fel kell nézni az égre, és ott is észre kell venni, mert igaz látható, de nem mutatja magát. Az az energia, amibe most lépünk, Ő tényleg a legmagasztosabb, a legcsodálatosabb, a legtisztább, ami mindig az marad. Az a szellemiség, ami a mindent vezérlő elv. Ami igaz mindenkié, de mégis csak azé aki méltó rá. Mert Őt nem tudod csak úgy megkapni. Érte dolgozni kell. Újra tisztává válni, hogy megérdemeld. De aki megkapja, ő olyan tudást és erőt kap, ami által vezetve és élve nincs az a valami, ami befolyásolhatná, ami letéríthetné az útról többé. Hiszen ez a tudás az út, az élet tudása maga. A vezérelv.
 
Miről beszélek? A Magyar Szent Korona erejéről. Arról a titokról, ami Vénusz útjában benne rejlik. Szent Korona Őfelsége ereje aktiválódik. Ez a folyamat már egy ideje mutatja magát, de most aktiválódik. Most érünk el egy olyan pillanthoz, amikor valósággá válik. Ennek innentől is folyamata van, ráadásul ez mindvégig láthatatlan marad, tehát senki ne várjon nagy bummokat, látványos változást, mert ez csendben történik. Mert pont ez a lényege.
 
A Magyar Szent Korona a leghatalmasabb csoda, a legnagyobb kincs és a legerősebb erő. Nem kell őt bemutatni. Nem is az a szándékom, hogy beszéljek róla abban a formában ahogyan nagyon sokan teszik, mert rengetegen foglalkoznak vele, kutatják, vizsgálják, mesélnek róla. Az mind úgy tökéletes ahogy van. Én egy másik oldalról szeretném megközelíteni. Gondolkodom már egy ideje azon, hogyan tudnám elmondani amit szeretnék elmondani, ami már megfogalmazódott bennem. Nem véletlen már az sem, hogy észrevettem még tavaly év végén ezt a folyamatot. Beszéltem már erről előadásokon, de talán sosem sikerült igazán elmondani. Mert nem is olyan egyszerű. Azért nehéz elmondani, mert itt olyan minőségekről, olyan energiáról, olyan erőről van szó, ami túlmutat minden földi tudáson, minden földi értelmen. Én Őt mint szakrális erőt szeretném most megfogni. A szakrális erő istenküldött, aki tudja. Úgy él közöttünk, mert itt él közöttünk, igaz nem egy halandó testben, hanem egy ékkövekből és nemesfémekből álló testben, de ezáltal örök, és mindvégig tiszta tud maradni, mert nincs egoja. Az Ő lényének a lényege, mert benne is egy lélekenergia dobban mint benned, csak egy olyan testben ami mindig tiszta marad, hogy Ő tudja, hogy kicsoda valójában. Eredendően ezt te is tudod, de mikor a poláris létbe megérkezel, elfelejted, mert pont az a lényege a földi létnek, hogy ne tudd, mert így tudsz fejlődni. De Ő itt van közöttünk, hogy vezessen vissza, ebbe a tudatosságba. Mert Ő ezt teszi, ide vezet vissza. Van amikor aktívabban, van amikor háttérből. Azonban újra eljött az ideje, hogy előlépjen.
 
Az Ő energetikája láthatatlan, de nagyon erős és abszolút érezhető. És most eljött az ideje, hogy újra a fej(ek)re kerüljön. 500 évenként jön egy nagy király, akit ezzel a Koronával megkorozáznak. Ennek az időszakában vagyunk. A Korona tehát újra koronáz, de most egyénenként, többes számban, a nép tagjait. Mert én így értelmezem. Eljött szerintem annak az ideje, hogy aki kész rá, vagyis végigjárta azt a tisztulási, karmarendezési és tudatosodási utat, amit járunk már évek óta (amit én 2017. téli napforduló óta értelmezek igazán), fejére tegye ezt a Szent Koronát vagyis megkoronázódjon.
 
És ezt most nem úgy mint utolsó nagykirályaink idején, akik ünnepélyes keretek között kapták meg a Koronát és váltak ezáltal népünk királyává, aki képviselve ezt az energiát vezette a népét. Én ezt úgy értem, mert Nyilas nemzet vagyunk, és a Nyilas nemzet minden tagja király, hogy mindenki fejére kerül. Mert megfejlődtük ezt. De közben mégiscsak annak a fejére, aki megérdemli. Mert csak az tudja elviselni. Őt amúgy nem tudod elbírni, hiszen akkora erő. Aki nem kész rá, egyrészt meg sem kapja, másrészt beleőrülhet a ’súlyba’, abba a tudásba amit képvisel. Mert milyen tudás ez? A legtisztább teremtői tudatosság, a vezetőelv, az élet tudása. Ami miről szól? A szerelemről. Arról a szerelemről, ami épít, teremt, amire csak a legtisztább szeretet képes. Azt megtartani viszont nem könnyű. Vagy mégis? Igazán csak az van. Minden más illúzió.
 
Ennek az ereje ébred most. Igazából már felébredt. Ennek tudatossága, tudatosodása már elindult. Most jön el annak az ideje, hogy megkoronázódjunk, vagyis ezen szeretetenergia uralja újra a földi létet. Általa, de egyénileg. Aki megkoronázódik, tudatára ébred szakrális táltos energiájának földi testben megélve, annak az erőnek amit a Szent Korona képvisel. Ez a belső erőd, tudatosságod, a tiszta isteni enerigád, ami láthatatlan, csupán a tetteiden keresztül mutatja meg magát. Amit sejtesz egy ideje, hogy így van. Már aki sejti. Mert nem mindenki tart még ott. De egyre többen ébrednek. És egyre többen fognak ezután. Mert közben a háttérben olyan egyéb energiák dolgoznak, ami egyszerre kozmikus (Plútó) és a legmélyebb lelki (Neptunusz). Valóban nagyon nagyot lépünk. Hatalmas átalakulás, szintlépés történik. Egy teljesen más energetika, más világ indul el, de már egy isteni vezetéssel, a legtisztább, legmagasabb vezetéssel.
 
Nagy váltás jön. Láthatatlanul. A valósnak vélt hétköznapok maradnak. Maradniuk kell, mert ez a földi lét, és a benne rejlő fejlődés lehetőségének alapja. Azért jöttünk ebbe a létformába, hogy ezt tanuljuk, tapasztaljunk, vagyis próbálgassuk teremtő erőnket, és ha valamit még korábban nem a fénynek megfelelően tettünk mert még akkor annyit tudtunk, akkor azt mikor újra lehetőséget kapunk rá, hogy megtegyük, már tanulva az előzőekből, a fénynek megfelelően tegyük meg újra. Ez a karma. A fejlődés, az élet része, hozzátartozója. Egyébként az egyik legjobb dolog az életünkben, mert segít felismerni a fejlődést. Na persze, ha már értjük hogy ez történik. Mert sokan még nem értik, ők még a sötét oldal munkájának vélik (ami amúgy az, mert ez így lesz teljes) és a külvilágot, a másikat hibáztatják saját teremtéseikért. De vannak már olyanok, akik értik, hogy minden ami történik életében, az az ő forgatókönyve szerint alakul, és csakis ő érte a felelős.
 
Miközben a kozmikus energiák segítségével van egy emelkedés. Tehát a jelenlegi világ, amit látsz, úgymond kettéválik. Marad a valósnak vélt valóság a még fel nem ébredteknek, és kibontakozik, megmutatja magát a valódi valóság, a már felébredteknek. És mindezt a Szent Korona szellemi vezérletével, mégis kozmikus erőkkel a háttérben de ugyanabban a testben, és környezetben. Ez ennek a nagy ereje és csodája.
És a lényeg, hogy mindez láthatatlanul, a láthatatlanban történik. Aki ezt meglépi és megkoronázódik, nemcsak kiemelkedik, láthatatlanná is válik. Ez az igazi nagy titok. És mekkora lehetőség. Mert aki láthatatlanná válik, képes lesz meglátni már a valódi valódit és meglátja a másik láthatatlant, mert a láthatatlan látja a láthatatlant, de más erre nem képes. Meglátja ezáltal saját és a másik valódi valódiságát, a benne lévő táltost, istenit, és kapcsolódnak. És közösségekbe szerveződnek, és együtt működtetik fényüket. Ezáltal ez tovább erősödik és egyre többen kezdik meglátni és közelíteni felé. Akik még a sötétben vannak és élik valósnak vélt illúzióvilágukat, ők is elkezdik majd észrevenni idővel, mert akik már láthatatlanok, mégis kapcsolódnak velük a hétköznapok világában, de fényükkel, rezgésükkel emelik őket. Csak azáltal, ahogy beszélnek, érintkeznek velük. És közben érkezik a további segítség, mert olyan új lelkek születnek közénk, azok gyermekeiként is akik még a sötétben vannak, akik már valódi csodák, ők már más tudatossággal érkeznek, ők segítenek majd minket ezen az úton. Tehát több irányból történik, ezáltal ez egyszer körbeér.
 
Nyilván ez egy folyamat. Ez nem azonnal történik, de a most testben élők számára megadatik. Aki ezt az anyagi testben megélve képes meglépni és így emelkedni, nagyon nagyot lép előre a fejlődés útján. Mert ezt ebben a sűrű energiában nehezebb, de pont ez adja majd meg az ajándékot. Meg lehet ezt fejlődni másképp, más létformában is, de így nagyobb a jutalom.
 
Tudom, hogy nagyon misztikusak ezek a szavak, lehet nehezen érthetőek és felmerült az oké, de hogyan kérdés. Hogyan? Bentről. Egy dolog van, megtisztulni és karmát letenni, vagyis tudatosan élni és törekedni a tiszta, fedhetetlen saját magad által irányított életre. Mert itt kezdődik és ez a titok. És ezt csak te tudod megtenni és csakis rajtad múlik. Az energiák a háttérben támogatnak minket, minden segítséget megkapunk, de ezt mindenkinek magának kell végigcsinálnia.
 
Ami a nagy titka az egésznek, hogy ez a szabad szemnek láthatatlan. És nagyon sokan észre sem fogják venni hogy történik. Ez az igazi csodája, mert ami láthatatlan, az nem befolyásolható, nem éri el semmilyen lehúzó. Érted miről beszélek? Ez az energia most mozdul meg, most indul be igazán azáltal, hogy Vénusz belép a Déli Korona csillagaiba. Lesz ennek még folytatása, mert ő is visszatér ide, és megkérkezik hamarosan a többi bolygó is. Ez innentől abszolút intenzív és impulzív lesz, egyre jobban fogod érezni. És mindez láthatatlanul, ami a legnagyobb mágiája. Ezt észrevenni is észre kell, ahhoz, hogy tudd és tudatosan tudj lépni.
 
Ez az írás most hosszú lett és tudom, hogy nagyon magas szintű. Ez azokhoz fog elérni, és azok fogják érteni, akiknek ezzel most dolguk van. Én igazából ezekkel a szavakkal abban tudok segíteni, hogy értelmet adok a történéseknek, megértést hozok a folyamathoz a saját szavaimmal, és általam megtapasztaltakkal. Már érzékeled egy ideje, hogy veled is történik, benne vagy, de lehet eddig nem értetted miről szól, hova haladsz, miért dolgozol, miért kapod a feladatokat. Talán ez az írás segít ebben. A munka viszont egyedül a tied. Senki más nem tudja elvégezni helyetted. Most fogod igazán megérteni, hogy valóban nincs más út, mint a belső út, ez innentől már nem is opció. Minden külsős segítség ideje lejárt. A nagy munkák ideje is végetért. Az elmúlt évek feszített karmarendezési munkáit ezennel befejeztük. 2021. decembertől valóban más szintre lépünk, amivel újabb, teljesen más jellegű munkák indulnak, de ezek teljesen más szintűek már. Olyan lehetőséget rejtenek, amivel valóban nagyon nagyot emelkedsz. Itt, a földi síkon, mégis a láthatatlanban. Azért is volt csodálatos az a tegnapi Szaturnusz-Hold és Merkúr-Mars kvadrát mert már ott felfedte magát ez a láthatatlan. Észrevetted?
 
Hogy hogyan tovább? Mindig jönnek a következő lépések, amikor eljön az ideje. Mert mindennek megvan a maga helye és ideje. Addig is egy dolgod van, a szeretet erejével élj.
 
Amit még fel tudok ajánlani egy Szent Korona meditáció. Ez egy nagyon magas szintű meditáció, a koronázás van benne. Megosztom, hamarosan felkerül a csillagtenger.hu oldalra, hogy aki szeretné meghallgatni, megtehesse. Nem lesz ingyenes, azért nem, mert ugyan mindenkié, de igazán csak azoké, aki úgy érzi felkészült rá, vagyis képes érte tenni.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9516752636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu