Szent Korona meditáció
2021. november 11. írta: Csillagtenger

Szent Korona meditáció

A Vénusz titka feltárul írásom végén említettem egy meditációt, melyet azóta feltöltötem a honlapra. Ennek egyébként most van a legaktuálisabb ideje, míg Vénusz a Déli Korona csillagaiban halad (november 11-20). Ezzel az üzenettel feltöltve érkezik majd Plútóhoz és jön vissza ide, hogy találkozzon Marssal és közösen teljesítsék ki a Korona üzenetét amit majd Plútóval együttállva el is indítanak 2022. márciusában. Hatalmas energiák mozdulnak, amiért most sokat tehetsz.
 
Ezen a linken elérhető https://csillagtenger.hu/termek/szent-korona-meditacio/.
 
Ennek van egy minimális költsége, aminek fizetése után jutsz hozzá a pdf-hez amiben benne van a google drive link ahová fel van töltve a hanganyag. Csak így tudom megoldani a technikát. Azoknak ajánlom ezt a meditációt, akik úgy érzik készek erre a szintugrásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9116753066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu