Vénusz és Mars találkozása a születési Plútóval
2021. augusztus 02. írta: Csillagtenger

Vénusz és Mars találkozása a születési Plútóval

Ez most egy rendhagyó írás lesz abban az értelemben, hogy nem aktuális tranzitról szól, egy kicsit előre tekint, azt is kicsit másképp. Mindenkinek szól, de igazán csak azok fogják tudni pontosan melyik napokról is szól, akik járatosak az asztrológiában. Ezért javaslom, hogy aki szeretné tudni ezek saját életében melyik napokra esnek, nézze meg magának, vagy forduljon olyan ismerősökhöz, akik tudnak segíteni. Ha nincs ilyen ismerős vagy nem tudod megnézni, akkor se csüggedj, az energia maga történik, még ha nem is tudod a pontos dátumot, de ha mégis tudod, abban segít, hogy konkrétabban tudj rá felkészülni és megélni.
 
Az írás még mindig Vénusz és Mars útjában rejlő titokról szól, amiről előadásaimban többször beszéltem már. Nem tudom nem hangsúlyozni, hogy mennyire fontos Vénusz és Mars útja, akik szépen komótosan haladnak Plútó felé, akivel majd év végén (2021. dec), illetve jövő tavasszal (2022. már) találkoznak. Ezek a napok hatalmas erőt rejtenek, de van bennük egy nagy titok is. Ekkor ugyanis kinyílik egy dimenziókapu, nagyon nagyot ugrunk, mindannyian, hiszen kozmikus erők aktiválódnak globálisan, nem is akármilyen erők, annyira nagyon csodálatos, de ami ebben valójában a lényeg, hogy ez mindenki életében egyénileg felébreszti azon mágikus erőket is, amiket születésével hoz magával. Ez abszolút egyéni, akkor is ha generációs, mert Plútó lassan mozog, attól függ ki mikor született.
 
Amit most mondani szeretnék mégsem magával Vénusz és Mars útjával kapcsolatos, annak ellenére hogy mégis, hanem hogy hogyan lehet felkészülni arra, ami történni fog. Vénusz és Mars ugyanis nemcsak hogy a tranzit Plútó felé halad, ez lesz 2021. decemberben és 2022. márciusban, útközben a jelenleg élők közül sokak születési Plútóját is érintik. Vénusz az 1964. január után születettek, Mars az 1958. január után születettek esetében éri el napi rendes haladásában a születési Plútót. Értelemszerűen azok számára, akik 1964. után születtek, még mindkét bolygónak van erre esélye arra, hogy a születési Plútóval is találkozzon. Ezek a napok lesznek nagyon hangsúlyosak az egyéni életekben, ezekre érdemes felkészülni, hogy ezek mikor vannak, ennek feltárásához kell az asztrológiai ismeret.
 
Ugyanis ezeken a napokon a két termékenységbolygó aktiválja a mágikus erőidet képviselő születési Plútót. Az a két nap lesz az év végi gigameganapoknak a felvezetője, de ekkor egyénileg. Azon a két napon (illetve egy-egy hét míg tart hatóköre) érdemes valóban megélni a vénuszi és marsikus energiákat, hogy tudatosan aktiváld Plútódat, amivel a tranzit Plútó mágikus erejét is aktiválod, és könnyebben tudod kinyitni majd az univerzális kaput 2022. márciusában, ami tényleg más dimenziókba vezet.
 
Hogy ezek mikor vannak abszolút egyénfüggőek, a születés pillanatától függnek. Aki tehát ismeri születési képletét és tudja olvasni a bolygómozgásokat, nézze meg, írja fel saját naptájrába, és tudatosan készüljön azokra a napokra. Minél közelebbi a születésed időpontod a fent említett dátumokhoz (1958 vagy 1964), annál hamarabb lesznek ezek a napok, akár még augusztusban, de minél fiatalabb vagy, annál később ősszel. Ha nem tudod megnézni, vagy korábban születtél a fenti dátumoknál, ezáltal túl vagyunk ezeken a napokon, akkor se csüggedj, a lényeg, hogy tudatosan éld Vénuszt és Marsot, mert a lényeg tulajdonképpen abban van.
 
Mit kell hát csinálni? Megélni a vágyakat, az élményeket, megadni magadnak mindazt amit az anyagi létformában lehet, amit szeretsz, a szépet, a jót, a finomat, megélni érzéseidet, belevinni a művészetet minden tettedbe, életed alapdolgaiba, vagyis művészivé tenni a rutint, valamint merni kapni, tudni elfogadni és befogadni (Vénusz), illetve merni kezdeményezni, előretörni, új utakra indulni, bátran belefogni dolgokba, aktív maradni, cselekedni, szembenézni a démonokkal, fóbiákkal és kiállni ellenük, sportolni, legyőzni bátran mind a külső és belső ellenségeidet, illetve adni, kiáradni (Mars).
 
Ezekre figyelve hatalmas erőket veszel magadhoz, amivel tudatosan tudsz majd belépni azon a kozmikus kapun az év végén. A legerősebb napok amikor Vénusz és Mars elérik a születési Plútót, de a legjobb, ha valójában így élsz minden pillanatban.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6316647250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu