Beavatás, a belső Megváltó születésének napja – 2021. augusztus 1.
2021. augusztus 01. írta: Csillagtenger

Beavatás, a belső Megváltó születésének napja – 2021. augusztus 1.

Folyamatosak a minket érő hatalmas energiák a nyár folyamán, aminek ismét egy igen erős napjához értünk. Ez a nap már önmagában egy beavatás, hiszen Nap-Merkúr együttállás van, ami ráaádásul szembenállásba kerül nagymesterrel Szaturnusszal, és mindehhez kapcsolódik Uránusz egy kvadráttal (ami Szaturnusszal mint tudjuk egész évben fent álló energia). És hogy finomítsuk mindezt, Uránusz mellé beállt ma a Hold is. Tehát ebben az energiában eleve 5 bolygó van jelen, ami bolygóink fele, már ez hatalmas, és ha megnézzük ezek melyik bolygók, még izgalmasabbá válik, hiszen három személyiségbolygónk (Nap-Hold-Merkúr), lényünk teljességét szimbolizáló három energia jelenik meg, akikhez kapcsolódik a mester (Szaturnusz), aki a földi létben tapasztaltat, tanít minket, valamint az égiek ura (Uránusz), aki kiemel, új utakra visz. Ha tehát csak magukat a bolygókat nézzük, már benne van ebben a kapcsolódásban az önmagadra való ismerés, hogy ki is vagy valójában, nem csak egy hús-vér valaki, hanem annál sokkal-sokkal több, benne van továbbá a jelened felismerése, a benne lévő úttal, múlttal amit eddig bejártál, tapasztaltál, a benne lévő bölcsességgel, és mindehhez hozzájön a jövő, ami felé mindezek felismerésével már tudatosan tudsz lépni. Hatalmas ez a mai nap tehát.
 
És egész nap kihat az ő kapcsolódásuk, mert Hold Uránusszal való együttállása hajnalban volt, ezt követi Nap-Merkúr együttállása délután, és Merkúr-Szaturnusz egzakt szembenállása az esti órákban, amit holnap (aug 2) a reggeli órákban teljesít ki Nap-Szaturnusszal való oppozíciója. Ha az egzakt időpontokat nézem, egy teljes kört írnak le ezek a kapcsolódások, ami a 11-es házból indul és oda is tér vissza. A felszabadulás üzenete fonódik itt keretbe tehát, ami miről is szól? Hogy túllépsz félelmeiden, felszabadítod magad minden saját (hangsúlyozom saját, mert senki más nem tud korlátozni mint saját magad) korlátjaitól, és függetlenné válsz. Ki szabad valójában? Aki azt teszi meg amit akar, de leginkább az szabad, aki nem teszi meg amit nem akar, vagyis senki nem készteti semmire amit nem akar megtenni és nem is fél attól hogy ha nem teszi meg annak milyen következményei lehetnek. A mai nap egyik nagy üzenete tehát az, hogy ezt felismerd és meglépd ami szükséges ahhoz, hogy szabaddá is válj. De már az is elég lehet, ha felismered, hol nem vagy szabad, már az felszabadít.
 
Már ez tehát hatalmas energia, mert aki szabad, az tudja magát igazán teljességében megélni és mi más számít? Vannak ugyan feladatok, mert a fejlődés csakis feladatok megoldása által lehetséges, de ezek értünk és nem ellenünk vannak. A mai napon ezt értheted meg, ami egy hatalmas felszabadító erő. És ehhez jön még a mai nap legerősebb üzenete a Nap-Merkúr együttállás, ami önmagában véve egy beavatás. És ez most kiegészül a szemben álló Szaturnusszal. Hogy erről mennyit lehetne írni, beszélni, hatalmas, hatalmas energia. Imádom a Nap-Merkúr együttállásokat, akkora hatalmas erő és tanítás van bennük, saját magunk fényének megértése rejlik bennük, ami most a 8-as házban, az isteni titkok házában lesz egzakt, tehát az isteni, rejtett énünk kerülhet napvilágra. Csodálatos nap tehát arra, hogy meglásd és megértsd mindazt, amit magad elől rejtegetsz, szembenézz önmagaddal, meglásd saját alvilágod, kis szörnyeid, megértsd őket és rájöjj hogy ők igazából a barátaid. Ha igazán őszinte vagy önmagaddal (és valjuk be ez nem igazán megy senkinek, mert mindenki szereti saját maga hibáit eltakarni, kifelé hárítani, másokat hibáztatni, amivel pont a lényeget, a fejlődés lehetőségét veszi el önmagától), akkor saját mestereddé válhatsz, aki tudja, hogy az igazi tudás mindig belül van. Ha nem tudsz vagy mersz őszinte lenni önmagaddal, elindulni befelé, meglátni ezen szörnyeket, akkor viszont ezen gyenge pontjaid, félelmeid legnagyobb ellenségeiddé válhatnak. A mai nap hatalmas tanítása tehát pont az, hogy észrevegyük, hogy ami kint az bent, senki sem ellenség, csakis saját önmagunk, ami ellen senki más nem tud tenni mint saját önmagunk saját őszinteségünkkel, annak felismerésével, hogy lehetnek gyenge pontjaink, hibáink, de azok igazából pont az erősségink, ami elpusztíthatatlanná, legyőzhetetlenné tesz. Aki ma erre rájön, észreveszi, saját maga mesterévé válik, és ezzel válik önmaga urává és szabadul fel, hiszen a Nap-Merkúr együttállás Szaturnusz oppozíció az oroszlán-vízöntő tengelyt köti össze. Nem kell tehát más mint saját magaddal való teljes őszinteség.
 
És mindehhez a Jászol energiája, hiszen a Nap-Merkúr együttállás a Jászolban teljesedik ki, ami a Megváltó születésének energiája. Tehát az a belső erő, az elpusztíthatatlan erő, ami ma felébred benned, az a benned lévő megváltói energia ébredése. Ma tudatosodhatsz arra, hogy valójában ki is vagy, ma tudsz igazán kapcsolódni igazi önvalóddal, belső erőddel, tudásoddal, múltaddal, jeleneddel, jövőddel, minden képességeddel. Értsd úgy, hogy ma tudod magadhoz ölelni ömagadat, és tudatosodni valódi énedre, mint ahogy az anya átöleli a pocakot, szereti, várja, eggyé válik gyermekével. Ma saját ’gyermekeddel’, önnön önmagaddal tudsz eggyé válni, tudatosodni rá, ráérezni, megérezni. Ez egy abszolút belső folyamat mindenki számára egyesével, ezt kívülről senki és semmi nem tudja segíteni, nem kell más hozzá, mint önmagaddal lenni, figyelni magadra, felismerni saját valódi önmagad, és szeretni őt úgy ahogy van, hiszen úgy tökéletes. Mind fizikai-lelki-szellemi síkokon.
 
Ebben van a mai nap hatalmas tanítása, ami által olyan kincsekhez jutsz, amit másképp, de kívülről semmiképp nem tudsz megszerezni. És ez nemcsak mesterré tesz, hanem fel is szabadít és megszületik az új, tudatos én.
 
Légy hát önmagaddal, önmagadért ezen a napon, hogy megkapd a legnagyobb csodát, amit lehet, önmagadat.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8516645960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu