Újhold – 2021. július 10.
2021. július 08. írta: Csillagtenger

Újhold – 2021. július 10.

A Hold égi kísérőnk, ő van legközelebb hozzánk, ezáltal fázisai nagyon nagy hatással vannak mindennapjainkra, sokmindent meghatároznak életünkben. A Hold most utolsó fázisában van, a hajnali eget figyelve láthatod ahogy szépen fogyogat, hogy majd július 10-én szombaton szülessen újjá, amiben ott a létbetörés energiája. Az Újhold mindig hatalmas erő, tehát megint egy elindulás előtt állunk, már most elkezdheted átgondolni mit indítanál útra.
 
A mostani Újhold idején a Nap és a Hold az Ikrek csillagkép szívénél egyesül, ahol a két testvér összeér, vagyis ahol a fizikai szív együtt dobban az univerzális szívvel. Lényed két része egyszerre dobban, ebben benne van a két világ egyszerre, és mivel az Újhold aktuálisan a fizikai teremtés házában (2-es ház) születik, itt most a szív az életért, a létezésért dobban, megmutatja az örök, hogy mi az érték a látható világban, amiért érdemes élni, amiben ott vannak az élmények, csodák, valóság, ami miatt az isteni ebbe a létformába akar megjelenni, jön tapasztalni. Vagyis ez az Újhold kaput nyit neked afelé, hogy rájöjj mennyire tud élni az élet, amihez nem kell más, mint hogy szívből élj, és akkor megkapsz hozzá mindent a hétköznapokban amiben ott vannak az élmények, lehetőségek, anyagi dolgok, a létezés esszenciája.
 
A szombati Napkelte tehát nagyon erős energiákkal érkezik, nemcsak mert elindul egy új nap ami maga új lehetőségeket hoz, ez most az Újhold és a benne lévő születés energiájával indul útjára. A Nap a Holddal együtt állva töri át a horizontot és indul égi útján, vagyis mindketten egyszerre hozzák magukkal ennek a földi világnak az újdonságait, lehetőségeit. Mivel maga az Újhold, a születés pillanata még álmodban ér, érdemes figyelni álmaidat, a benne érkező üzeneteket, mert lehetnek benne elrejtve üzenetek azzal kapcsolatosan, hogy mi számodra a valódi valóság, merre indulj, hogy találd meg, miben vagy ügyes, mi adja számodra a stabilitást, miben rejlik valódi teremtőerőd, ami már akár aznap testet is ölthet. De érdemes eleve péntek este konkrét kérdéssel lefeküdni életeddel kapcsolatosan, földi utaddal kapcsoaltosan kérni isteni énedtől iránymutatást és figyelni a válaszokat amiket álmodban vagy az ébredés pillanatában kapsz.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5316616702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu