Az elengedésen és megoldásokon át az új életbe – Mars(Vénusz)-Szaturnusz oppozíció kvadrát Uránusz – 2021. július 1-8.
2021. július 04. írta: Csillagtenger

Az elengedésen és megoldásokon át az új életbe – Mars(Vénusz)-Szaturnusz oppozíció kvadrát Uránusz – 2021. július 1-8.

Elmaradtam kicsit az írással annyi minden történik egyszerre, de közben a háttérben hatalmas erők dolgoznak, segítenek minket a felismerésben, munkáink elvégzésében, és készítenek fel a decemberi nagy lépésre. Jelenleg Mars és Vénusz dolgozik Szaturnusszal és Uránusszal, Mars már aktiválta az energiamezőt július 1-én, de a hozzá közeledő Vénusz, akivel július 13-án együtt is állnak majd, ami egy igazán nagyon erős nap lesz mindannyiunk számára, tartja ezt az energiát egészen július 8-áig. Vagyis egy egész héten át érződik ez az energia.
 
Miről is szól ez? A két termékenységbolygó Szaturnusszal kerül szembenállásba és kvadrátba Uránusszal. A szembenállás adja az alapot, ami mint egy nyílvessző csúcsosodik ki Uránuszban. Mars a kezdeményezés, létbetörés, elindítás, majd Vénusz a termékenység, teremtés, létrehozás energiája egészül ki a gyakorlatba ültetés erejével, Szaturnusszal. Vagyis itt most az elindító valamint teremtő erők és a tapasztalati tudás serkentik, egészítik ki egymást. Minden lépés abszolút előre visz, érdemes is belefogni dolgokba, Mars meglöki, Vénusz megéli, már ebben mekkora lehetőség van, Szaturnusz pedig megvalósítja. Ennek szellemi háttere egyik oldalról az elengedés, hiszen a két termékenységbolygó a Rák csillagkép elengedő ágánál áll, míg odaát Szaturnusz halad éppen vissza a Bak fejébe. Az elengedés egyrészről a régi sémák elengedéséről szólnak, másrészről és talán ez a legfontosabb, mindazon dolgok útjára indításáról ami már megérett. Ez itt ugyanis a köldökzsinór elvágása, amit ha nem vágsz el sem a baba sem a mama nem tudnak fejlődni. Vagyis aminek valóban eljött az ideje (Szaturnusz odaát ezt erősíti is) most tedd meg. Lépj egyet. A benned lévő képességeket, tudást, akarást, indíttatást, ötleteket indítsd útjára. Ehhez megkapod a Bak fejében járó Szaturnusztól a hatalmas támogatást, hiszen a Bak fejében ott a teljes eddig megtett utad tudása, tapasztalása, amit most nagymester osztogat. És mivel ez az egész az Uránuszban csúcsosodik ki, aki a Kos feje csillagaiban látja már az új, magasabb szintű életet, ahová tartasz, el is indul afelé. Uránusz maga adja hozzá (mert visszafelé is hat ez az energia) a bátorságot, zsenialitást, a kezdeményező erőt. Szóval csodálatos hatás ez, ami ad neked nemcsak egy biztos alapot az új jövődre, hanem ki is emel problémákból, megoldásokat kínálva.
 
Vagyis csináld. Lépj, indulj el, a régi dolgokat is segíti lerakni, de akinek már nem azzal van dolga, nagyot léphet előre saját új jövője felé. Ha kicsit magadra koncentrálsz, hogy mi is van benned amit el akarnál indítani, akkor meg is érzed, és meg is tudod tenni. Ezek az erők most segítenek ebben, és egy egész hétig tart. Használd ki.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8016612372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu