A mag erejének Teliholdja – 2021. június 24.
2021. június 23. írta: Csillagtenger

A mag erejének Teliholdja – 2021. június 24.

A holnapi napi energiák nemcsak gyönyörű keretbe rakják a napot, ráébresztenek valódi eredetedre, a mag energiájára. Két szembenállás válik teljessé, ami két nem akármilyen csillagképet köt össze. Egy csodálatos Vénusz-Plútó szembenállással indul a nap, hajnali 1:39-kor lesz egzakt (nyilván ennek hatása már napok óta érezhető), amit az esti órákban, 20:39-kor kiteljesedő Telihold tesz teljessé. Mindkét energia hatalmas és csodálatos, és az egészben az a szavakkal kifejezhetetlen, hogy mindkét szembenállás az Ikrek-Nyilas csillagait köti össze. A Vénusz-Plútó a Pollux-Nyilas íjat ellövő kezét, tulajdonképpen a csillagképek végső pontjait, a Telihold a Castor lábat a Nyilas íja hegyével, ami a csillagképek kezdeti pontja. Vagyis abszolút keretet adnak, a két csillagkép teljes energiáját lefedik. És ez a két csillagkép a magyarok csillagképe, az ország ábráját nézve az ASC-DSC mögött ragyogó csillagok, vagyis a magyarok vezércsillagai, a magyar nép személyiségét szimbolizáló enerigák. A Nyilas maga a fénynemzés csillagképe, a bennünk élő táltosi tudás energiája. Az Ikrek pedig az örök körforgást szimbolizáló energia, az örök-halandó párosa. És ebben a két energiában ragyog fel ez a két szembenállás, vagyis tudatosítja minden magyar szív számára ki is ő valójában, milyen erőkkel rendelkezik, miért legyőzhetetlen, hogy a fény vezérli, nem is véletlen a magyarok elpusztíthatatlan ereje, ami a történelem során is hányszor beigazolódott. De most magadban is ráébredhetsz erre, ami segít abban, hogy rájöjj, hogy minden társad a fénytársad. Újra eggyé válhat a nemzet, együtt dobban a szív, az is baráttá válik akiről eddig más volt a véleményed. És mindezzel hatalmasat lépsz előre a decemberi kiteljesülés felé, ami felé most indultunk el, ahogy a tegnapi írásomban is írtam. Mekkora hatalmas kincs és csoda ez.
 
A holnapi napban egyszerre van benne az elindulás, és a cél maga, az örökkévaló. A Nap-Hold tengely ráadásul egy születés pillanata is, a fény ünnepe és a fény születése egyszerre él, hiszen igaz már nem egzakt, de a nyári és téli napforduló pontján teljesedik ki a Telihold (még abszolút orbiszban), de mozgásukban már ott van az előreindulás. Tehát egyszerre a felismerés, és az abbóli útra kelés, amit a Nap a Castor lábánál eleve csinál. Castor egyszerre áll a Tejúton és a földi úton (ekliptika), ez az a pillanat, amikor az égi vándor megérkezik és elindul földi útján, amihez a teljességet a Hold, a lélek adja, aki a fény születése pontján, a Nyilas íja hegyénél állva mutatja az irányt. Ebben a Teliholdban tehát ott az üzenet, hogy lépj vándor, a fény vezet. Nincs is más, élj, hiszen ezért vagy.
 
És a Vénusz-Plútó kapcsolata hozzáteszi, illetve felvezeti mindezen energiát, hogy az örök, Pollux visz előre, ahogy Plútó a másik oldalon elengedi a nyílvesszőt (a nyílvesszőt aki most maga a Hold a Nyilas íja hegyénél). Plútó eleve kozmikus erő, az isteni felé nyitja a kaput, nála van a nyílvessző, és Polluxal egészül ki, az örök minőséggel. Ott áll Vénusz, a földi világot teremtő energia vagyis nemcsak fényeredetre ébredsz most ezzel a Teliholddal, hanem arra is, hogy valóban kozmikus teremtő erőkkel rendelkezel, amivel látható világodat teremted. Minden átminősül most, minden átíródik ezekkel az enerigákkal, ha hagyod, vagyis képes vagy átértékelni magát az életet, hogy mi a fontos, miben van érték, mi a lényeg. Akkor kinyílik számodra saját belső táltosi erőd világa, és elindul ez az új Castor útjára, aki már eleve halhatatlan, legyőzhetetlen. És egy ilyen erővel útjára induló földi vándor szerinted milyen csodákra képes?
 
Nyisd a lelked az élet felé, és megtalálod benne a csodákat, most megláthatod, megértheted, hogy tűnjön bármi is rossznak, szörnyűnek, nem az, ha mögé nézel a dolgoknak, mindenben meg tudod találni a fényt. A fényt, ami mindig utat tör. És most meg is mutatja neked, hogy mindig van kiút, mindig van megoldás, ha bentről indítod. Akkor mindig megtalálod a fény útját.
És még egy gondolat, a Telihold pont akkor lesz teljes mikor a Nap lenyugszik, a Hold éppen ébred, vagyis a horizonton lesznek mindketten egyszerre, a Hold a keleti, a Nap a nyugati oldalon. Aki tehát teheti, menjen ki egy olyan helyre, ami vagy abszolút sík, vagy egy hegy tetejére, ahonnan belátni mindkét irányba, mert felejthetetlen látványban lehet részed ahogy figyeled a lebukó Napot, ahogy húzza fel az ébredő Holdat. Már ez egy születés, hiszen a Nyilas, a fénynemzés csillagképe tör át akkor a horizonton, valóban a benned lévő táltosi erő ébred ekkor. Javaslom is hogy fordulj ekkor a Hold felé, hogy érezd ahogy ébred benned ez az erő.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr116602254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu