Nyári napforduló – A fény, az élet napja –– 2021. június 21.
2021. június 21. írta: Csillagtenger

Nyári napforduló – A fény, az élet napja –– 2021. június 21.

 

A mai nap a leghosszabb nap, én úgy hívom az élet napja, hiszen ma van a maximumom a fény. A fény, aki az életet adja, hiszen napfény nélkül nincs semmi. A fény tanítja, hogy legyen bármilyen sötét, mindig van belőle kiút, mindig a szeretet győzi le a félelmet, a sötétséget. Ennek az ünnepe a mai nap. Ma adja a legtöbbet, ma a legerősebb. De ahhoz, hogy megmaradjon a körforgás, meg kell forduljon, mert ha nem teszi, tovább erősödik, emelkedőben marad, ez a hatalmas energia, hatalmas erő, ami nemcsak életet ad, meleget is, kiégetne, elpusztítana mindent. Ma megmutatja ereje teljét, ezért van ma van az élet győzelme, de a mai fordulásával arra is tanít, hogy mint minden az életben, mértékkel jó. Eddig nőtt, fejlődött, emelkedett, mint ahogy vele az élet, de elindul lefelé, hogy felkészítsen a betakarításra, a számotvetésre, és az újabb születésre (ez lesz majd a téli napforduló). Még most ereje teljében van, de elkezdi szép lassan átadni helyét az élet másik oldalának. És ez így teljes, így csodálatos. De ma örülj neki, fordulj felé, tárd ki szíved és élj.
Főleg, hogy hivatalosan most indul a nyár, beléptünk a rák havába, ami az első nyári hónap. Élvezd hát a nyarat, éld az életet, most kezdődik az igazi hedonizmus. A nyár ugyanis az élvezetek, a játék, az öröm ideje, engedd át magad neki.
Ha megnézzük a nyári napforduló képletét, van benne egy tanítás is, ennek elemzése egy kicsit hosszabb olvasmány, akit érdekel, ezen a linken hozzáfér. https://csillagtenger.hu/termekkategoria/e-book/
(Végig kell léptetni mintha vásárolnál, de nem kerülsz a fizetési oldalra, azonnal megkapod a letöltési linket.)
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9716600230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu