Nimród koronája – 2021. június 17-19.
2021. június 16. írta: Csillagtenger

Nimród koronája – 2021. június 17-19.

Minden nap egy újabb és újabb kivételes lehetőséget tartogat számunkra, hiszen megkapjuk a lehetőségét az újrakezdésnek. Azonban vannak olyan napok, amikor ehhez még nagyobb támogatást kapunk. Ezek a napok állnak most előttünk. Elérkeztünk ugyanis oda, hogy a Nap kilépve a Bika szarvaiból, fellépett a Tejútra, és néhány napig kizárólag Nimród energiájában halad (az ekliptika csillagait tekintve). A Tejúton és Nimródban haladó Nap hatalmas lehetőségeket rejteget. Ekkor ugyanis istenné válsz. A Tejút az Istenek útja, Nimród pedig az az energia, aki képviseli az isteni tudás földi világban való megjelenését. Ő az aki lehozza számunkra a Tejútról az isteni erőket, tudatosságot, képességeket, teremtőerőket azáltal hogy egyik kezével felnyúl, és ő az aki mindezt át is adja a Bikának, akiben a teremtőerőink vannak, de Nimród által válnak magasabb szintűvé, és Nimród az, aki el is indít bennünket saját belső utunkon, ahogy lábával az Eridanus felé lép. Tehát Nimród nemcsak hozza és adja a tudást, ezt számunkra istenivé varázsolja és ezzel támogat abban, hogy életünk próbáit kiállva visszajussunk önmagunkhoz (Főnix), de már fényesebben, erősebben, a földi világ összes tapasztalását, tanítását megtanulva, ami maga a küldetésünk ebben a csodavilágban.
 
A Nap tehát mikor itt jár, erre tudatosodunk. A Nap a fizikai világban való énünket képviseli, azt az istenit, aki jött gyakorolni, tapasztalni a földi létformában. És ő most a legmagasabb tudással, teremtőerőkkel találkozik. Úgy képzeld el, mikor elmész a mesteredhez, legyen az egy spirituális találkozó, vagy akár a munkádban a főnököd, vagy a szüleid, vagy akit példaképnek, követendőnek tekintesz. Nimród ugyanis ez az energia, a mester, a beavató. Aki egyébként benned él, tehát a mestered, akihez amikor elmész is igazán magaddal találkozol általa, hiszen ő azt a tudást képviseli ami benned van, csak azzal válik láthatóvá, érthetővé számodra, hogy másban látod meg. Most van azonban annak az ideje, hogy rájöjj arra, hogy ahhoz, hogy ezzel a mesterrel találkozz, nem is kell menned sehová, csak önmagadban megtalálni. Most vannak azok a napok, amikor ez a benned lévő összes ősi tudás tudatosodik. Azáltal ugyanis hogy a Nap kilépett a Bikából, megérkezett Nimród feje fölé, vagyis mint Nimród koronája ragyog. Ezzel most nyitva a koronacsakra, ahol áramlik be az az ősi tudás, amivel keletkezésed óta rendelkezel. Ezek a napok tehát, amikor, ha odafigyelsz rá, olyan üzeneteket kapsz, amit máskor nem biztos hogy megkapsz, illetve nem veszed észre, vagyis most sokkal könnyebben lecsatornázhatod, lehozhatod magadnak. Ezek a napok tehát azok, amikor érdemes a Nap és ezzel Nimród felé fordulni és elmélyülni, elcsendesedni, engedni, hogy jöjjön. Most abszolút vezetve vagy a mestered, vagyis saját magad által. Ez a legnagyobb tudás. Most kapod meg a válaszaidat, hogy ki is vagy, honnan jöttél, mi a dolgod, merre indulj, mit csinálj. Most tudsz igazán teremteni, és el is indulni irányába, főleg, hogy közben Merkúr hátráló mozgásában éppen visszaért Nimród Rigel lábához, amivel rálép arra a belső útra, a próbák útjára (Eridanus), tehát meg is értheted miért vannak a próbák, milyen próbák előtt állsz, hogyan old meg őket.
 
De ezek azok a napok amikor kérhetsz is. Most vagy leginkább bekötve a felső énedhez, a szellemi vezetődhöz. Most tudsz igazán csatornázni, főleg ma, június 16-án amikor a Nap még a Bika szarvaival is együtt áll, akik az antennák a Tejútra. De Nimród koronája, a koronacsakrád is abszolút aktívak a következő napokban (június 17-19), tehát most van igazán lehetőség arra, hogy kérj. Fogalmazz meg egy kérést, lásd tisztán, legyen szépen kidolgozott, fordulj a Nap felé, helyezd ezt a kérdést a harmadik szemedre, majd mondd ki hangosan. Ezzel mindhárom felső csakrádat működteted, majd kapcsold össze a két világot, a kérés elhangzása után maradj a képben, és érezd, lásd ahogy éled mindazt amit kértél. Éldd át minél intenzívebben, érezd a benne lévő színeket, formákat, ízeket, lásd az alakokat, eseményeket. Maradj benne amíg jól esik, majd miután végeztél, köszönd meg az isteneknek, és dobbants hármat a jobb lábaddal amivel lehozod a Földre. A szertartást kezdd azzal, hogy megnyitod a teret az Univerzum felé egy mantra háromszori elmondásával, majd szólítsd meg Apollont és Nimródot, és hozzátenném Hermészt is, kérd együttműködésüket, majd mondd el kérésed. A végén pedig a dobbantás előtt köszönd meg nekik hogy együttműködnek veled. Ezt megteheted a következő napokban Napkeltekor, amikor éled az élet (hajnali 4:45 körül), ekkor kelet felé fordulva végezd, vagy délidőben, amikor csúcson van a Nap (12:40 körül) ekkor dél felé fordulva. Hagyj időt a szertartásra, nem az a lényege, hogy elhadard, hanem éld át, éld meg, készülj fel rá, már néhány perccel előbb csendesedj el, add át magad az energiának, az isteneknek, és úgy kezdj hozzá. Ha szabadban csinálod nem kell gyertya, de ha bent, akkor gyújts gyertyát is.
 
De csinálhatod mindezt nem konkrét szertartás keretében, hanem hogy szinte végig benne vagy. Az előttünk álló napok, egészen a nyári napfordulóig (június 21, hétfő), abszolút emelkedésről szólnak. A Nap még pályája felfelé ívelő részén halad, a csúcs felé haladva. Egy kicsit olyan mint a hegymászás, magas a hegy, mész felfelé, és már látod a csúcsot, mégis beleadsz egy kis pluszt, hogy felérj, már érzed a győzelmet, de még van előtted, viszont visz a szíved, a lábad, és haladsz, mert tudod, hogy van erőd, képes vagy rá. Vagy mint egy sportoló aki megnyomja az utolsó szakaszt, hogy még jobb idővel érjen célba. Vagyis minden, amit most beleteszel, az a csúcsra juttat, oda, ahol a legnagyobb az öröm, legszebb a kilátás, legnagyobb a nyeremény. Tehát add meg magadnak, hogy magadra figyelve, felveszed a belső mestereddel a kapcsolatot, és tudatosítod, hogy valóban képes vagy mindenre, és lásd, érezd, éld magadban minden pillanatban, hogy csoda vagy, csoda dolgokra képes, és ehhez minden tudásod megvan. Most sokkal könnyebben megélheted, ráérezhetsz erre, és akinek ez megvan, innentől mindig megvan. Használd ki az erejét, a lehetőségét, mert mint tudod, a külvilágod a belsőből teremtődik. Most rátalálhatsz, és innentől tényleg tiéd a világ.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger
 
(A kép az Astrosky program által)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3216594922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu