Szaturnusz-Uránusz kvadrát – 2021. június 15.
2021. június 14. írta: Csillagtenger

Szaturnusz-Uránusz kvadrát – 2021. június 15.

És akkor lássuk a másik hatalmas energiát, ahol a két mester kerül egymással újra kapcsolatba. Ez a hatás köztük egész évben él, néha szorosabb, néha tágabb, augusztus-október között kicsit el is engedik egymás kezét, de mindenképpen a 2021-es év meghatározó energiája.
 
Miről is szól? Amin ők dolgoznak, hogy más szintre emeljék életünket, más alapokat rakjanak le nekünk. A kvadrát, amivel kapcsolódnak egy teremtő energia, amivel létre lehet hozni, megvalósítani, de alacsonyan élve lehet feszítő is. Szaturnusz a földi minőségeink, Uránusz pedig az abból kiemelő erő. Az egyik a hagyományok, az idő, a határozottság, a másik az újonságok, időlenség, és az őrültségek. Vagyis egymástól pont merőben eltérő energiák, akik mégis együtt teljesek és tökéletesek, és így, együtt képesek arra, hogy mintáinkat megtartva, mégis átírva, újakat írjunk, amik már nem szabályok, hanem maga az élet. A két energia, akik változást hoznak, tehát azt teszik, hogy segítenek lebontani a régi falakat, normákat, hogy azt a szabadságot adják, amiben az vagy aki valójában vagy, vagyis megéled a korlátok világában a korlátlanságot. És mi a legnagyobb szabadság ha nem ez? Mindezt úgy, hogy valóban a szabadságot, őrültséget kötik össze a teremtéssel, a hétköznapi élet élményeivel, a fizikai lét adta lehetőségekkel, hiszen a vízöntő-bika energiáit kötik össze. A szellemi hátterük viszont a Bak és Kos feje csillagai, tehát segítenek felismerni hol nem felelünk meg az isteni küldetésnek és hol nem vesszük észre azt hogy hol lehet előrelépni, és ennek tudatosításával indítanak el egy valóban új úton, ahol a tapasztalás magában az útban rejlik, az újdonságok pedig az új irányban. Valóban azt hozzák számunkra, hogy a régi, a múlt tudatosításával újat építünk, amiben viszont már ott a megtett út tudása, ami ezáltal emel a hétköznapokban egy új szintre. Akkora hatalmas tudás rejlik meg emögött, de ezt csak az veszi észre, aki kinyílik rá.
 
Hiszen a változás folyamatosan itt van előttünk, egész évben benne vagyunk. Mégis mindenki teljesen másképp éli meg, ami természetesen így normális. Azonban aki figyel, aki meglátja, annak más világ születik. A kulcs a szintlépéshez abban van, hogy észrevesszük-e globálisan mi változik, hogyan változik, miről szól a változás maga életünkben, és egyénileg ki hogyan lépi meg tudatosan. Fontos tanítás van benne atéren, hogy mennyire vesszük észre, hogy igazából a régi életünkhöz ragaszkodunk-e, azt akarjuk visszakapni, ezért a könnyebb utat választjuk, vagy valóban merünk változtatni, ami azonban kezdetben hozhat némi kellemetlenséget. A nagy kérdés mennyire merjük meghozni a döntést, vagyis mennyire a kényelmet választjuk, vagy tudunk továbblépni. A válasz mindenkinél egyénileg van, és ezáltal az abból kialakuló következmény is később. A lényeg azonban az, hogy mindkettő helyes út, de az egyik egy másik dimenzióba visz, ahol más a színvonal. Aki ezt felismeri és meglépi, az tud majd igazán profitálni belőle. Az energiák segítenek, de rajtunk múlik merre lépünk. Erről szól ez az egész évben fennálló kapcsolat, ami a maga nemében egy csodálatos és igen ritka energia, ezért is érdemes megragadni és kihasználni teremtő erejét. Az égiektől mindent megkapunk, de a döntés az egyén kezében van.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr516593760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu