A valódi igazság – Nap-Neptunusz és Uránusz-Szaturnusz kvadrát – 2021. június 14-15.
2021. június 13. írta: Csillagtenger

A valódi igazság – Nap-Neptunusz és Uránusz-Szaturnusz kvadrát – 2021. június 14-15.

Két nagyon erős hatás határozza meg hétköznapjainkat, az egyik a Nap-Neptunusz kvadrátja, a másik a Szaturnusz-Uránusz kvadrátja, amik szinte egyidőben teljesednek ki, hétfőn, június 14-én és kedden, június 15-én. A Nap-Netpunusz kapcsolódása azt mutatja meg mire számíthatunk az előttünk álló kb 5 évben, a Szaturnusz-Uránusz fényszöge pedig azt, ami nem mellesleg a 2021-es év abszolút meghatározó energiája, hogy hogyan is állunk ennek előkészületeivel.
 
Egyszerre dolgoznak szellemi, tudati (Szaturnusz-Uránusz), erő (oroszlán Mars, Hold-Plútó szembenállás) és lelki energiák (Nap-Neptunusz, Jupiter a halakban, Vénusz a rákban), de én mégis úgy gondolom, hogy ebből az egészből a lélek mélye ami a legmeghatározóbb. Szép lassan ugyanis csúszunk bele egy olyan időszakba, ahol már nincs helye a játszmázásoknak. Ezzel a Nap-Neptunusz kvadráttal (és ne feledjük, Merkúr még egyszer kvadrátba lép majd Neptunusszal, ami az ötödik ilyen kapcsolat lesz ebben a jelenlegi időszakban, tehát abszolút hangsúlyos, érdemes odafigyelni az üzeneteire) kiderül most, hogy mi a valóság és mi az illúzió. Életed mennyire a képzeletre, a vélt dolgokra, vagy a valódi valóságra épül. Hogyan éled életedet, ki vagy valójában, mennyire tudsz ragyogni, szeretetből tenni dolgaidat, vagy mindent bizniszből, akarásból, megfelelni vágyásból működtetsz. Mennyire érzékeled a sötétség-fény, félelem-szeretet energiák játékát, hogyan éled meg, mit veszel észre belőlük, tudatosodik-e számodra melyik az életképes, melyik véges, melyik végtelen. Észreveszed-e, hogy nem az a főnök, vezető, iránymutató, követni való akit kineveznek annak, hanem az, aki azzá válik, ezáltal követik és te melyiket követed, vagy melyik vagy. Érted-e, hogy a számodra biztonságnak vélt élet az illúzió, mert az múlékony, de a valódi biztonság benned van, az sosem veszhet el, és mindaz amit úgy hiszel elveszett, az valójában csak éppen átalakul, hogy megerősödve éledjen újjá? És hogy a csoda, vagyis a láthatatlan világ, a lelked, a szíved a valódi realitás és az a halhatatlan? Tehát nem az a világ a valós amit lerajzolnak neked, hanem ahogy te látod azt?
 
Ez a hétvége, és az előtted álló napok erre hívják fel a figyelmet. Megmutat mindent az élet, ami igazából az illúzió, azért, hogy észrevétesse veled magadat, saját magaddal, saját életeddel kapcsolatosan mennyire látsz tisztán, mennyire vagy saját magaddal képben. Elhúzhat az élet mézesmadzagot, amiben megmutatja magát egy olyan helyzet, személy, amire azt gondolod, hogy na igen, ez az. Megtörténhetnek igazán nagyon furcsa helyzetek, amikre igazából nincsen magyarázat. Szembejöhet bármi olyan, ami csalódást, fájdalmat okozhat. De az egészből a lényeg, hogy te mindezt hogyan érzékeled.
 
És ott a Szaturnusz-Uránusz kvadrátja, akik egész évben azon dolgoznak, hogy mindazt, amire így ráérzel, észreveszel, és már látod a benne, mögötte lévő valódi valóságot, azt segítse neked megtisztítani, továbblépni, elhagyni a régi normákat, régi elképzeléseket, a megszokott és jól begyakorolt szokásokat, hogy valóban felszabadulj, amivel nemcsak hogy új szintre tudod emelni életedet, de le is raksz egy olyan új alapkövet, amivel már nem tudsz visszalépni azokba a régi mintákba. És ez hatalmas nagy dolog. De kell hozzá a teljes őszinteség önmagaddal, és ezt nem tudod máshonnan, mint bentről, erre kintről nincs recept.
 
Vagyis a hétvége és az előttünk álló napok abban is hoznak neked élethelyzeteket, amiben észreveheted, hol mersz nyitni, más útra elindulni, vagy hol ragaszkodsz még a berögzöttségekhez, amik ahelyett hogy az utat nyitnák inkább a falakat építik. Ugyanis aki most mer önmaga lenni, annak kinyílnak a kapuk saját maga lelke mélye, vagyis saját maga valódi énje és saját maga valódi tudata, felsőbb énje között, úgy hogy közben mégis az anyagi testben éli ezt meg. Itt ez olyan lehetőség, ami még egy ilyen nem lesz.
 
Nem kell más, mint észrevenni hol van a látszat és a valóság, és meglépni, kipróbálni mindazt, amit hoz az élet. Vagyis élj. Valóban szívből, és közben légy bátor. Kalandra fel. Az élet maga egy nagy utazás, egy nagy kaland.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7216592456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu