Még mindig a teremtő erőkről, mert nem lehet eléggé hangsúlyozni
2021. május 18. írta: Csillagtenger

Még mindig a teremtő erőkről, mert nem lehet eléggé hangsúlyozni

Hétköznapjainkat jelenleg abszolút áthatják a teremtő energiák hiszen mind a Merkúr, Vénusz és a Nap is a termékeny Bika csillagképében vándorol. Ez az időszaka életünknek az emelkedésről, növekedésről, teremtő erőink felismeréséről és megfelelő működtetéséről szól, ilyenkor tudjuk igazán megtapasztalni mekkora erővel rendelkezünk. Minden nagyon termékeny, nagyon él ilyenkor, mint ahogy a környezet maga is ilyenkor a legerősebb, ahogy növekszik, fejlődik, az állatok, madarak utódaikat hozzák világra, nevelik. Minden a teremtésről, a termékenységről szól, főleg hogy nyitva is van az Auriga kapuja amin ömlik le az isteni tudás, ezt a Bika a szarvain át szívja magába, aminek megvalósítása, kihasználása, saját életünkbe építése csakis rajtunk múlik. És már Nimród energiája is bekapcsolt, ezáltal nemcsak szakrális erőink élednek most, de ő az aki abban is segít, hogy ezen teremtő erőkből valóban csak az istenit működtessük, ne essünk saját magunk csapdájába. Érdemes is kihasználni mindezen erőket és elvetni a magokat legyen az fizikai, lelki vagy szellemi magvetés. Május 20-a csütörtök mindemellett különlegesen erős lesz mert a Nap aznap besétál a Plejádok teremtő energiájába. Ezen a napon még intenzívebbek a teremtő erők, különösen 14:00-23:00 között. Érdemes kihasználni és magadra fordítani, hiszen tudod, a Nap te vagy, tulajdonképpen te teszel egy sétát ebben a birodalomban, minden amit ekkor magadért teszel sokszorosan megtérül.
 
És ehhez hozzájön Jupiter, aki a Nappal kerül kvadrát kapcsolatba, ez május 21-én pénteken a legerősebb, de már él 20-án és még 22-én is. Jupiterről írtam már, ő most saját jegyében sétál, elindított minket egy belső úton, amikor felismerheted a benned lévő zeuszi tudást, termékenységet. Mivel a Plejádokban sétáló Nappal kerül kvadrátba, ezeken a napokon abszolút ráláthatsz a Nap által mindarra a jupiteri minőségre ami ott van benned mélyen, de fordítva is igaz, mindezen jupiteri energiák, az önmagadba vetett istenhited által még termékenyebbé válsz. A Plejádok a lányok, akikkel Hunor és Magor hazát alapított. Hunor és Magor nemzőapja Nimród. Nimród az ősapa, a szakrális király, az istenküldött, akit az istenek küldtek, hogy elindítsa és vezesse a rá bízott népet a benne lévő tudatos tudással. Érzed, hogy milyen erők vannak itt most mozgásban? Ezen a héten abszolút itt a lehetősége annak, hogy felismerd magadban mindezen erőket és már ennek tudatában haladj tovább utadon.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1016564640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu