Vénusz napjai – 2021. május 6-9.
2021. május 06. írta: Csillagtenger

Vénusz napjai – 2021. május 6-9.

Megint csodanapokról szeretnék írni nektek, főleg a hétvégéről, de előtte még ’túl kell élni’ a mai napot. Ma, 2021. május 6-án csütörtökön ugyanis Vénusz hercegnő tesz látogatást Gorgó Meduza barlangjában. Gorgó maga is egy csodás nő csak akaratán kívül megbántott egy istent aki elcsúfította, ezáltal vált ’gyilkos fegyverré’. Ez az ő nagy ’átka’. De igazából ez tulajdonképpen az ő nagy fegyvere. Hiszen ezáltal ő lesz az az eszköz, amit megszerezve a kezedbe kapod a legyőzhetetlenné tevő varázserődet, de azért persze meg kell dolgoznod. Vagyis Meduza Gorgó nem egy szörny, csak annak néz ki, belül egy csodálatos nő. És ha belegondolsz miről szól minden? A látható mögött van a valódi valóság. Az ő története pedig feltárja, hogy ezt a valósnak hitt dolgot, amit ha rútnak, csúfnak látsz, a féltékenység, a bosszú, a félelem, a szenvedés alakíthatta, aminek maga Gorgó is áldozatul ezett, de ma azzal, hogy Vénusz a szépség, termékenység és szerelem istennője ér ide, feltárhatja számodra az emögött, vagyis benned lévő valódi értékeket, kincseket, a szépséget, a földi jókat, a csodákat, a szerelmet, a teremtőerőket. Hiszen ő ma azért utazik el Gorgóhoz, hogy legyőzze őt, és ezzel feltáruljon a valóság, ami Gorgó szörny alakja mögött van, ami pedig a csodálatos nő, vagyis a csoda, az élet maga. Ez a nap tehát arra kiváló, hogy felfedezd a saját valósnak vélt világodban, hogy a csúfnak látott dolgok mögött mi a valódi érték, szépség, az élet. És ha ez sikerül, tűzd fel Gorgó fejét a pajzsodra, mert ő a kézben fogott varázserő, ezáltal ezentúl minden csatában le tudod győzni az ellenséget, vagyis saját félelmeidet amik szembejönnek a mindennapokban, hogy így meg tudd teremteni saját csodás világodat.
 
Már ez a mai nap egy hatalmas erő. Van benne munka, mert küzdelem nélkül nincs győzelem, de ha beleállsz, vagyis megküzdesz Gorgóddal, kezedbe kapod azt a varázserőt amivel valóban te teremted saját életedet.
 
Amit a hétvégén (május 8-9) meg is tehetsz, hiszen Vénusz halad tovább és szinte azonnal eléri a Plejádok birodalmát és egész hétvégén itt időzik, úgy hogy közben Merkúr a Bika csillagkép fejénél jár, és hétfőn (máj 10) együtt áll a Bika szemével az Aldebaran csillaggal. Vénusz a Plejádokban. Érzed ennek teremtő erejét? A szerelem és teremtés istennője az isteni teremtés birodalmában. Mekkora erő ez? Egész hétvégén árad a szerelem. Ez megnyilvánulhat millió formában, segíti a gyermeknemzést, segíti a munkádat, segíti a boldogság, szerelem áramlását a párkapcsolatodban, családodban, de igazából benne van minden pillanatodban, amivel csodát teremthetsz, ha tudatosan odafigyelsz rá. Amúgy is igaz, hogy hatalmas teremtő erővel rendelkezel és bármire képes vagy, de ha most hétvégén tudatosan programozod tetteidet, cselekedeteidet, mindenbe belerakod azt a pluszt, belefőzöd az ételbe az egészséget, teljességet, szeretetet, úgy táplálod gyermeked, családod, hogy közben érzed és akár ki is mondod, hogy kívánod hogy minden falat fénnyé, életté telítődjön benne, elképzeled, látod magad előtt a sikert a munkádban, vállalkozásodban, látod hogy te és környezeted egészséges, boldog, vidám, átöleled az életet, mosolyogsz, áradsz, áramolsz, alkotsz, teremtesz, mindenben látod a szépet, boldogat. Mindig így érdemes élni, de most ez abszolút teremtő erőkkel töltődik, hiszen a teremtés, szerelem istennője az istenek szerelmi fészkében szerelmeskedik a hétvégén.
 
És ehhez hozzáadja Merkúr a gondolatok teremtő erejét. A Bika csillagaiban, a termékenység energiamezejében, annak fejében jár a gondolatok bolygója. Tudod, hogy a gondolatod eleve teremtő, most a legtermékenyebb gondolati mezőben jár. Hétfőre ráadásul eléri az Aldebaran csillagot is, ami földi világunk egyik tartóoszlopa. Ez azt jelenti, hogy a teremtő erőid tudatos használata adja fizikai világod egyik alappillérét. Az Aldebarannak a Bika a Tejútra, a magasabb világokra tekint, vagyis tudatos rá, hogy isteni teremtő erőkkel rendelkezik. Ide ér most Merkúr, aki amúgy is a titkos tudás, a beavatás bolygója. Most a hétvégén tehát minden szavad és gondolatod világod egyik alapkövét erősíti. Azt, amit és ahogyan gondolkodsz, beszélgetsz.
 
Vénusz a Plejádokban, Merkúr a Bika fejében a hétvégén. A kezedbe adják annak lehetőségét, hogy megteremtsd azt a világot ami számodra életképes, amiben boldog vagy, amiben áramlik a bőség, amiben az élmény megélése a lényeg, amikor rájössz, hogy nem az a lényeg, hogy halmozz, hogy elmondhasd hogy te ezt is meg azt is, meg hogy túlszárnyald a másikat mert akkor vagy több, hanem hogy rájöjj és megéld, hogy ez a csodavilág, a csodatest, amiben élsz, mekkora és milyen lehetőségeket tartogat számodra, és ennek felismerése, megélése adja az igazi bőséget, örömöt, szerelmet, boldogságot. Annyi sok csoda vesz körbe, de ez mind a látható mögött van. Gorgó ma megmutatja, feltárja neked és a hétvégén elkezdheted ennek megteremtését. Az elmúlt egy év is erről szólt, hogy észrevedd hol van életedben ahol nem így élsz.
 
Erősen javaslom ezen a hétvégén erre koncentrálni, tudatosan tervezni, élni, megélni, meglátni a szépet és teljesen elhagyni azon beszélgetéseket amik lehúzóak, szenvedést, fájdalmat okoznak. Mert a teremtőerő hatalmas, és minden teremtődik. Ez vagy az az élet. A lehetőség a tiéd hogyan használod ki.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr716523960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu