A kiemelkedés napja – 2021. április 19.
2021. április 20. írta: Csillagtenger

A kiemelkedés napja – 2021. április 19.

És eljött ez a nap. Nap és Merkúr együttállása az Al Rischa csillagnál, a Felfelé Úszó Halak fonalánál. Hatalmas erő van ebben, ez itt a kiemelkedés pontja. Kiemelkedés mindenből, amiben nincs fény. Itt, most tudsz továbblépni a múlton, a múlt tudatlanságán, mindazon dolgokon ahol még nem értetted, nem tudtad a dolgok esszenciáját, lényegét, főleg, hogy a Nap-Merkúr ide a Bak tudatosságával érkezik, hiszen előző találkozójuk a Bak feje csillagképénél volt 2021. február 8-án. Akkor ott értettük meg, tudatosodtunk magára a fényre, honnan jöttünk, hová tartunk, miről szól maga a létezés. És most, továbblépünk, a Teremtő szellemi vezérletével szintet lépünk. Ez itt most egy hatalmas elindulás, Plútó kvadrátjával támogatva a Nyilas csillagaiból. Plútó kezében a húr, Nap-Merkúr pedig a nyíl maga, ami elindul felfelé, fel más dimenziók felé. Ráadásul Plútó a 12-es házból, a mennyei birodalomból, a teljes egységből indítja útjára az nyilat, Nap-Merkúr pedig a 2-es, fizikai teremtés, létezés házában van, vagyis abszolút új fizikai sík indul a legmagasabb szintű mennyei támogatással. Innen, aki megjárta az utat, aki kitakarított, aki megértette, az elkezd emelkedni. A kozmikus belső erők elindulnak mint egy rakéta, és meg sem állnak a fényig. Innen olyan új világ teremtődik amiben már nem a vagyon a lényeg, nem akarsz már teremteni, már nincsenek illúzióid hogy ezt vagy azt meg akarsz teremteni, innentől csak megéled. Teljességgel. És ezáltal teremtesz magadnak egy olyan csodavilágot, amiben valóban a lelkiség, a szeretet, a fény az irányadó.

Hogy ezt ki hogyan tudja megélni, milyen síkon, az egyéni fejlettségtől függ, és attól, hogyan értette meg kimondottan az előző év, de úgy általánosságban az élet tanításait. Az utóbbi években szépen fokozatosan haladtunk afelé, hogy lezárjuk, hátrahagyjuk az élettelent, és most érik be a gyümölcs, és kezdjük el learatni. Elindult az új, most már visszavonhatatlanul. És a kulcs az egészben, hogy teljesen mindegy mi van kint. Mert pont azt tanultad most meg, és tudatosodott számodra, hogy valóban bent van minden, ami a külvilágot alakítja. Ahogy bent úgy kint, ahogy fent úgy lent, ez innentől már nem csak ’egy mondat’, ez most már a valódi valóság.

 

Erre teszi majd fel a koronát Uránusz, aki által valóban ki is emelkedünk. Az Uránusz mindig valami új, meghökkentőt hoz számunkra, de hogy ez mi lehet, egy következő írásban.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr216502546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu