A teljesség lehetősége, Nap, Vénusz és Merkúr is elmerül a mélylélek birodalmában
2021. március 10. írta: Csillagtenger

A teljesség lehetősége, Nap, Vénusz és Merkúr is elmerül a mélylélek birodalmában

Neptunusz 2021. március 5-én már belépett saját birodalmába, ahová követi őt központi csillagunk a Nap március 10-én, majd Vénusz is március 13-án és március 20-21-ig itt lesznek. Ezután jön majd Merkúr, aki kicsit le van most maradva utolsó retrográd mozgása által, ő március 29-április 4 (Húsvét) között lesz itt bent, vagyis meghosszabbítja ezt az időszakot.
 
Ez az abszolút szerelem állapota, önmagad valódi énjével való eggyé válás. Ilyenkor még fogékonyabb vagy a halhatatlanra, lehetőséged van a legbelsővel kapcsolódni, feloldódni önmagadban. Leomlanak a falak, a korlátok, áramolsz. Érehzeted önnön magad abszolút teljességét, megérezheted a fizikai világ múlandóságát, az elmúlást magát abban a formában, hogy nincs is olyan, hiszen egybeolvad a mindenséggel, vagyis ez az az időszak amikor rájössz, hogy valóban nincs mitől félni. Ezt az időszakot éljük most egészen húsvétig. (Igaz, közben a Nap és Vénusz már elindítja az újat, mert átlép a kezdeti ponton, de Merkúr miatt él továbbra is.)
 
Ezt minden évben megéljük, hiszen minden évben áthalad itt a három gyorsbolygó, de azzal, hogy Neptunusz is megérkezett ide, és 2026 elején hagyja el végleg (2025-ben már átlép a kosba egy rövidre) az előttünk álló 5 évben ennek egy olyan mélységét tudjuk megélni, amit a mai kor embere még nem tapasztalt, és mondhatom azt, hogy aki most él, és végigmegy ezen az úton, olyan csodákat élhet meg, olyat tapasztalhat, amire máskor máshol nem biztos hogy van rá lehetősége.
 
Ugyanis az Egység birodalmában lesz a következő 5 évben a Nap-Neptunusz, Vénusz-Neptunusz és Merkúr-Neptunusz együttállás, sőt 2022-ben a Mars-Neptunusz és Jupiter-Neptunusz együttállások is. És minden hónapban a Hold-Neptunusz együttállás is. Azok a napok (idén március 11, 13, 14, 30) a belső béke, a harmónia napjai, amikor valóban eggyé tudsz válni önmagaddal mert a fizikai és a mennyei teljesen egybeolvad. Ezeken a napokon rájöhetsz arra, ki vagy valójában, mennyire találod, éled önmagad, mennyire vagy harmóniában, vagy az illúziók, álvilág szerint élsz. Hogy melyik az igaz, nehéz tudni, látni, minden valósnak látszódik, de ezeken a napokon felvillan a fátyol, és be is lépsz mögé. Feltárul, ami már 2020-ban is megmutatta magát, hiszen Neptunusz tavaly is belépett az Egység birodalmába 2020. május 9-augusztus 8. között. Érdemes is visszagondolni abban az időben hogyan élted hétköznapjaidat, voltak-e félelmek, ha igen, azokat feloldottad-e már, vagy már akkor meg tudtad élni a teljességet a káoszban. Légy teljesen őszinte magadhoz, indulj vissza az emlékezés útján, mert az vezet előre, vagyis befelé, önmagad teljessége felé. Érdemes valóban szembenézni, tudatosítani, mert van ennek egy másik útja is, de az lelked egyéb bugyraiba visz és ott nem biztos hogy a fény van.
 
Mondhatjuk, hogy az idei év is még felvezető, mert Neptunusz a retrográd mozgása miatt idén, 2021. november 18-december 14 között még kicsit kilép saját birodalmából, bár ez igazán nem hangsúlyos, de 2021. december 14-én véglegesen elkezdi a merülést. Onnantól jönnek az igazi mélységek. Már tavaly elindult, idén nagyobb szeletet kapunk abból mi vár ránk 2022-2026 között, de még mindig van idő a lelki munkákra. 2022-től pedig a mennyei szerelem megélésének lehetősége jön el.
 
És ezt egy olyan energimezőben, ahol a többi nagybolygó is kivételes utat jár be, ők már előkészítették mindezt, amire Neptunusz teszi fel a koronát, ami a maga nemében egyedülálló, kivételes. Megkapjuk a lehetőségét annak, hogy megéljünk, megtapasztaljunk valami olyat, amit felső vezetőnk, saját felsőbb énünk sem tud, az angyalok és az istenek sem. A tudást már megkaptuk hozzá, mert kezünkben van az öröklét tudása, a prométheuszi tűz (Jupiter), a bölcsek köve, önmagunk saját útjának tudatossága (Szaturnusz), belső erőnk felébredt, már nem is tudunk másképp működni mint saját belsőnkből irányítva (Plútó), már nem visszafelé nézünk, hanem felfelé, a magasabb szintek felé, ami nem a polaritásra, szenvedésre, hanem más nézőpontokra alapul (Uránusz) és mindezen tudással, rendezettséggel, ahol a múlt már abszolút a helyén van, megtapasztaljuk a testietlenséget a testiségben, hogy úgy közlekedünk mint az angyalok, egyszerre vagyunk mindenhol, tudásunk végtelen, és mégis élvezzük a földi sík ajándékait, a fizikai világot annak minden csodájával. Már nem vágyunk, mert tudjuk, hogy mindenünk megvan, már nem akarunk jobban és többek lenni, még több mindent elérni, mert tudjuk, hogy tökéletesek vagyunk, mindenünk megvan.
 
Ennek a megtanulása, megélése következik a következő 4-5 évben, hogy 2026-től már az legyen az alap, a norma. Addigra eljutunk oda, hogy már az sem fontos ki hol tart, ki mit csinál, mert tudjuk, hogy mindenki én vagyok, én indultam el (ősrobbanás vagy káosz) és haladok a tapasztalás, tanulás által vissza, a rendezett fényönmagamba.
 
Ezt indítja ez a hétvége egy Újholddal, amiben ott van a Nap-Hold-Vénusz-Neptunusz az Egység birodalmában egy mágikus fényszöggel kapcsolódva a Marshoz. De erről egy másik írásban.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7516456086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu