A lélek mélyének birodalma, a valódi valóság
2021. március 05. írta: Csillagtenger

A lélek mélyének birodalma, a valódi valóság

A mai nappal (2021. március 5.) kezdődően megváltozik valami a világunkban. Elindul, elkezdődik a belső világ, a lélek mélyének tudatosodása, a belső hangra, belső mennyországra való rátalálás. Vagyis az igazi önvalód felfedezése és megismerése. Egy olyan utazás veszi kezdetét, ami elhozza a legcsodálatosabb élmény megélésének lehetőségét, a valódi önmagaddal való találkozást.
Aki kicsit is foglalkozik spiritualitással, tudhatja miről beszélek. Vagy mégsem. Mert ami most indul, azok olyan mélységek, amivel még az, aki a lélek világával dolgozik sem biztos, hogy találkozott még. Vagy ha igen, tudja miről beszélek. Nehéz szavakkal formába önteni mindezt, mert ez a fizikain, földin túli. És a nagy csodája mindennek, hogy azt, ami jön, a fizikai létben tudjuk megtapasztalni. Ha akarod. Mert a kapu kinyílt, de hogy ki lép be és meddig jut, abszolút egyéni. És ennek az útnak van egy teljesen másik iránya is. A totális zűrzavar.
Neptunusz, a mélylélek ura lép be saját birodalmába. Ha csak az asztrológia világán keresztül vizsgáljuk, ez nem újdonság, hiszen már évek óta saját jegyében, a halakban vándorol. De ha felnézünk a csillagos égre, láthatjuk, hogy most ért el a Halak csillagképébe. Illetve ez így nem teljesen igaz, mert már benne van egy ideje, de eddig a Vízöntő csillagaiban is vándorolt, hiszen a két csillagkép összeér. Most jött el viszont az a pillanat, hogy elhagyja a Vízöntőt és már csak a Halakban halad tovább (igaz, már 2020-ban is volt néhány hónap mikor hazatért már egyszer, de akkor rövid időre). Vagyis belépünk mind a szellemi és lelki/fizikai világban a ’halakság’, a lélek mélyének birodalmába, a láthatatlan világba. És nem akárki által, maga Posszeidon, a mélytengerek ura, ennek a birodalomnak az ura vezet be minket ide. És ki más lenne erre a legmegfelelőbb, mint aki a legjobban ismeri, hiszen ő a mélység a világának ura, ő itt van otthon. Bevisz minket ebbe a mélységbe, oda, ahol a szem nem lát, hiszen abszolút sötétség van. Elindul hát egy olyan idő, ahol nem a látszat a lényeg. Ahová bevisz viszont nem csak egy tavacska, ez a nagy, végtelen óceán, és az ő világa annak is felszíne alatt van. A viharok a felszínen vannak, a tenger mélye nyugodt, csendes, és gyönyörű. Az ottani világ egy teljesen más világ. Merülj most el kicsit magadba, és ráérzel. Itt nincsenek viharok, itt csak te vagy. Te, a tökéletes létező, a mennyei, akit a szeretet, a szer-elem ereje működtet, akiben ott van a teljesség, az univerzum teljesssége, a mindenség. És a mindenség harmóniában van, aki mindig kiegyenlít, mindig megtalálja a békét. A van állapotában van, a mozdulatlanságban, ezáltal tapasztalja meg a világot annak valódi valóságában. És az mindig teljes, egész, tökéletes, áradó, áramló, ahol az élet él, fejlődik, alakul, de mindig harmóniában van.
Ide lépünk most be. Innentől csak az ’él túl’, aki megtalálja magában mindezt. És az egész csodája, hogy megkapjuk a lehetőségét annak, hogy mindezt a testi síkon éljük, tapasztaljuk meg. Mekkora kiváltság ez. És tegyük mindehhez hozzá a többi nagybolygó háttérben folyó munkáját, akik eddig a főszereplők voltak, de Neptunusz ezen lépésével, aki mindeddig a háttérben volt, válik mostantól főszereplővé. Ez is mutatja, hogy nem az a valódi ami a felszínen van, az igazi munkák mindig a mélyben, csendben zajlanak. Viszont mikor eljön az ideje, oda kerül a fókusz. De továbbra is a háttérben, csendben.
Ez indul most el. Lesz erről szó mostantól nagyon sokszor, hiszen a fő fókusz itt van most. Most jövünk majd rá, hogy valójában mi a fontos.
És igazából annyira jól van ez időzítve, mert külvilágunkban pont most szítják a káoszt, a félelmet, ami ezen energiának az alacsony szintje. A totális zűrzavar, káosz, félelem. Igazából ez nagyon jó, mert ezzel láthatod meg reakcióid által, hogyan is állsz, a külvilág látszatjának élsz, vagy a belső, a lélek valódiságának. Akármelyik is, az út most indul, van bőven időd és lehetőséged rátalálni a belső, igazi útra. Lesznek előadások, sorozatok, feladatok, sokat fogok ezzel kapcsolatosan segíteni, hogy aki el akar indulni az úton, tudjon velem jönni. Nagyon jó ott bent, valóban egy csodavilág.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr416450982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu