Mars a Plejádokban – 2021. március 3-4.
2021. március 02. írta: Csillagtenger

Mars a Plejádokban – 2021. március 3-4.

Csodálatos energiák vesznek körbe minket, csodálatos napokat élünk. Már érezni ennek erejét február 17-e óta, mikor Mars belépett a Bika csillagképébe, ami maga a termékenység energiamezeje, de ennek legerősebb napjai március 3-4-e, amikor Mars végigsétál a Plejádok birodalmában. A Plejádokban benne van a Teremtés hetese, a létezés teremtésének ereje, ahová most a teremtés bolygója lép be. Már eleve a Bikában Aphrodité, titkos szerelme világában jár Árész, és ők ketten nyilván nem kenyeret sütögetnek, a hímzést tanulják. Az ő kapcsolatuk a szerelemről, a teremtésről, a létrehozásról szól. És ehhez hozzájön a következő két napban a Plejádok isteni termékenysége, ami maga a fény teremtő energiája. Ilyenkor minden sokkal termékenyebb, hiszen a fény, az isteni erő jár át mindent. A Nap is fényesebben süt, könnyebben észrevehetők a világ szépségei, jobban jönnek a lehetőségek, minden megadatik, amit talán könnyebben meg is tudunk ragadni. Persze ehhez jelen kell lenni ezen lehetőségeknek, észrevenni őket és bátran belevágni.
Már eleve a Bika/Plejádokban haladó Marsban benne van a befogadó és behatoló szerelem energiája, ami a teremtés maga, ráadásul az isteni teremtés erejével, és ne feledjük, Vénusz hercegnő közben Neptunusz nagyúr mennyei birodalmában jár, ahol a földi teremtés bolygója a mennyei energiából merít. Mindkét teremtőbolygónk által olyan világ teremtésének lehetősége adatik meg jelenleg, amivel a hétköznapi, látható világban tudsz isteni világot teremteni magadnak. Ehhez nem kell más, mint adni és fogadni tudni a szeretet, működtetni teremtőerőidet, amivel mind magadnak és másoknak is adsz, illetve el tudod fogadni amit kapsz. A bőség tálja nyílik meg előttünk. A Plejádok az isteni teremtőerők birodalma, amit úgy tudok elképzelni, hogy az istenek a felhők felett ülnek, fekszenek, kinek hogy kényelmesebb, egy kifogyhatatlan bőségtálból lakmároznak, közben szerelmeskednek, és mindeközben figyelik az alattuk lévő földi világot, és ahol kérik, oda lenyújtják támogató kezüket, és adnak mindabból amiből ők maguk merítkeznek. Vagyis a bőség árad felénk. És közben ne feledd, a lélek mélye nyitva, hiszen Vénusz a korlátlan, végtelen mélység birodalmában jár, és a teremtés eleve a lélekből indul, ahonnan a kiinduló érzések, gondolatok által meg is valósulnak az álmok.
Hiszen tudod, hogy minden belőled indul ki. Sosem a külső hat először, az csak visszahat. A körülötted lévő világ valóban amilyennek te teremted. Miben szeretnél élni? Egy boldog, örömteli világban, ahol minden kifogyhatatlan kánaán (és nem elsősorban a pénzre gondolok, hanem az élményekre, lehetőségekre)? Akkor tegyél érte. Minden pillanatban fontos milyen gondolatok, érzések munkálkodnak benned, de mikor ilyen erős teremtő napok vannak, még inkább. Kerüld azon beszélgetéseket ahol bármi félelem, kétség, másik hibáztatása történik, kerüld a média minden formáját, mert manapság még borzasztóbb mint bármikor, és éld meg a benned lévő szeretetet. Millió formában meg lehet, egy kedvesség, mosoly, ölelés által, hogy nem elnyomod a legyet, hanem kiengeded az ablakon, magad elé engeded a másikat ha annyira siet, és hozzá odakívánod, hogy szerencsésen érjen céljához. Megáldod az ételed, italod, köszöntöd a felkelő Napot, aki hozza a fényt, az életet, felnézel a csillagos égre, és hagyod, hogy a milliárdnyi csillag energiája átjárjon. Annyi módon ki lehet fejezni és meg lehet élni a teremtést, az életet. Annyira kicsi dolog elég ahhoz, hogy boldog légy. És az igazi boldogság belül van, amit csak te tudsz megteremteni magadnak. Most az erőid erre fókuszálnak, hiszen Mars, a kis erőbolygó az istenek szerelmi fészkében jár. Oh, ő ott most abszolút élményekben részesül, és ezt értsd akárhogy. És ez az az erő, amiből most te magad is meríteni tudsz. Ragadd meg. A szenvedés helyett válaszd az isteni szerelmet, és ezzel teremts magadnak egy boldog világot.
Akár hiszed, akár nem, ami kint van az nem a valóság, akkor is ha 99%-ban mindenki annak gondolja. Az igazi valóság a te valóságod, minden más illúzió. És meg tudod úgy élni azt a külső világot, hogy az lehet akármilyen borzasztó más szemüvegén át, terád mégsem hat úgy, hiszen te a saját világodat éled. Ehhez kapod meg most a legcsodálatosabb erőket.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5516448206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu