A győzelemre vezető erő, Mars
2021. február 22. írta: Csillagtenger

A győzelemre vezető erő, Mars

Jó kis év ez a 2021-es, a két teremtőbolygónknál a célkereszt. Az év első felében Mars, majd júliustól Vénusz jár legelől, hogy aztán majd közös táncukkal pecsételjék meg az évet, ami be is vezet majd 2022-be (és ezzel nem is lőttem el a puskaporomat, mert van ott még valami olyan de olyan csoda…. de majd arról később). A lényeg, hogy ha erre a két bolygóra helyezzük a hangsúlyt az idén (nyilván nem elfeledkezve azért a mesterkről Szaturnusz-Uránusz és Neptunusz munkájáról), akkor tulajdonképpen mindent meg tudunk oldani. Vénuszról már beszéltem, hogy miért fontos, de lássuk most Marsot is.
 
Mars a hadvezér, és mi a hadvezér dolga? A csata elején áll és bátorságával, erejével, vezetői képességével az élen küzd, mutatja a példát, hogyan kell szembenézni az ellenséggel, hogyan lehet győzelemre vezetni a csapatot. Ezt csinálja számunkra az év első felében. Megvívja a harcainkat, tisztítja a csatamezőt, hogy mikor a többiek, a ’sereg’ odaér, már a győzelmi helyszínt találják, ahol ki tudnak teljesedni.
 
Marsban benne van az erő, hogy szembenézzen a mumussal, szörnyekkel és bátran felvegye velük a harcot. Ez az erő a benned lakozó erő, amivel kezdeményezel, előremész, kitalálod, és belevágsz. A félelem abból ered, mikor elkezdesz hezitálni, hogy vajon jól csinálom-e, azt akarom-e, képes vagyok-e. Ezek az egod dumái, amivel le akarod beszélni saját magadat. Pedig tudod már hogy képes vagy, hiszen ezerszer meg még ezerszer megcsináltad már. Mindig minden feladatot megoldottál már, csak újabbakkal találod magad szembe, mert hát ez az élet rendje. A teljes békéhez, harmóniához minden szörnnyel meg kell tudni küzdeni, mert úgy válnak a barátaiddá. Ennek az évnek az első felében erre remek lehetőségünk van. A kis hadvezér halad elől. És hozza azokat a helyzeteket, amikkel dolgod van, amivel szembe kell nézni. És érdemes is, mert ő tisztítja a terepet. Ott van benne az áttöréshez az erő, és nem is jutsz el a belső békéig, ha nem futsz neki, nem nézel vele szembe.
 
Ezen a héten ráadásul azon erőt kapod meg általa amivel a végső győzelemre is képes vagy. Eléri ugyanis az Algol csillagot 2021. február 26-án pénteken hajnali 01:03-kor. Éjszaka kapod meg ezen erőket, ami még jobb, mert akkor az ego alszik, nem tudja felülírni. Ráadásul Perzeusz is álmában csapott le Gorgó Meduzára, vagyis a legbelső félelmeivel nézett szembe, hiszen az álom, meditáció mindig belső munka. Ezáltal győzeledelmeskedett, mert a bukás akkor jön, ha nem nézel szembe a félelmeiddel. Ha viszont igen, akkor megkapod a végső ajándékot, azt az erőt, ami által legyőzhetetlenné válsz. A Gorgó Meduza szeme pillantása ugyanis varázserő. Amit lehet akár pusztításra is használni, de a félelmekkel való szembenézés által győzelemre is vezet. Mindennek két oldala van, ettől teljes. A pusztító erő önmagad pusztítása, hiszen minden tetted, gondolatod, érzésed önmagadból indul ki, saját energiarétegeiden át, amivel elsőként magadat érinted. Majd az így továbbhaladt energia, ami mást is pusztít, ráadásul vissza is ér hozzád, így duplán pusztítasz. Környezetedet és magadat. Viszont ha a szeretet erejét indítod, küldöd ki magadból, akkor építesz, mert a szeretet ereje az élet ereje. Előbb magadat, mert akkor az megy végig finom testeiden, majd a társadat, hiszen akkor ő ezt adja vissza. Az Algol csillagban ez az erő van. Le tudod vele győzni saját mumusaidat, amivel megkapod a legerősebb erőt. És ebben most maga az erőbolygó, Mars segít.
 
És ez nem ér itt véget. Kiváló ez a hét, mert 2021. február 27-én szombaton Telihold lesz, a Vízöntő jövő-Oroszlán farka csillagaiban, ahol arra látsz rá, mennyire te vagy életed ura, mennyire te alakítod életedet tetteiddel, ezek milyen tettek, mennyire te irányítasz, képes vagy-e meghozni saját döntéseidet. Már most érdemes erre is figyelni, mert erre most teljes rálátást kapsz, ami azért is fontos, mert ezen infoval megy majd tovább a Nap Neptunusz felé a mélylélek birodalmába. És a hét zárásaként, 2021. február 28-án, mindezen félelmeidet, kétségeidet át is tudod adni a fénynek és valóban erőkké varázsolni (emlékszel a ’Meg akarsz szabadulni a bűneidtől’ írásomra?). Oh, micsoda napok. Micsoda erők.
 
Vagyis figyeld magad, mik azok a dolgok, amiktől félsz, ahol kifogásaid vannak, ahol nem mersz belevágni, ahol kiutat keresel, amikre azt mondod majd később. Listázd ki, nézz vele szembe, tudatosítsd, és mondd magadnak, hogy képes vagyok, megteszem. Csináld végig tudatosan ezt a hetet, mint ahogy Perzeusz sem tétovázott, elindult, pedig tudta hogy ’lehetetlen’ küldetésre indul. De csak akkor lehetetlen, ha nem bízol isteni erőidben. Neki ez meg sem fordult fejében, hiszen ő istengyermek, Zeusz fia, aki te magad is vagy. És ahogy elindult, kapta hozzá az eszközöket az istenektől, amik segítették az útján, iránymutatást kapott. Annyi volt a dolga, hogy odamenjen és lecsapjon Medúzára. És megkapta érte az ajándékot, a szerelmet, a nőt, Andromédát, akivel megalapította saját dinasztiáját, világát. És ebben most Mars, a hadvezér segít neked, aki maga sem ismer félelmet. Minden a kezedben, minden támogatást megkapsz. Egy dolgod van, elindulni. Csütörtök este kifejezetten ajánlom, hogy úgy merülj bele az álmok birodalmába, mintha te lennél Perzeusz, aki bátran szembenéz, lásd magad ahogy győzedelmeskedsz, kérd meg az istenektől a támogatást, vedd kezedbe ezen varázserőket, hogy reggel ennek teljes tudatában ébredj.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6316435270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu