Nap-Szaturnusz-Jupiter együttállás – 2021. január 24-29.
2021. január 25. írta: Csillagtenger

Nap-Szaturnusz-Jupiter együttállás – 2021. január 24-29.

2021. január utolsó hete csodálatos energiákkal érkezik, mindenki számára megadatik, hogy az elmúlt két év munkáira rálásson és ezáltal úgymond megvilágosodjon, hiszen Nap január 24-én Szaturnusszal állt együtt és azóta halad Jupiter felé, akihez január 29-én ér oda. Ezzel egyrészről újra összehozza a már egymástól távolodó két mestert és így Szaturnusz-Jupiter közös erejét érezhetjük a mindnenapokban, ami által ezen a héten abszolút tudás, bölcsesség jellemző ránk, hiszen a bölcs öreg és az isteni tudás együttes erejét éljük mindennapi cselekedeteink által és válunk tulajdonképpen azzá a bölccsé, amit ez a két mester képvisel, hiszen a Nap te magad vagy, és mikor két bolygó együtt áll, teljes tudásukat egymásnak adják. Szaturnusz a megvalósítás, gyakorlatba ületés ereje, de benne van az őstudás, ami a Földön túli tudás földi életben való gyakorlását teszi lehetővé, Jupiterrel viszont értjük a világot egy magasabb szemszögből, vele tudunk távlatokba tervezni, megérteni életünk nagy miértjeire, összefüggéseire a választ. Érdemes is kihasználni ennek a hétnek az erejét, és tervezni, előre tekinteni, amúgy is ott a kvadrát a Mars-Uránusszal akik a jövőért dolgoznak, nemcsak azért, hogy ezzel lépjünk egy nagyot előre, hanem azért is, mert akár tesszük akár nem, Szaturnusz által minden azonnal valósul is, vagyis akkor már érdemes tenni is azért, hogy olyan induljon el amit valóban mi akarunk. Életünk igazi nagy kérdésivel kapcsolatosan tudunk most válaszokat kapni, amiket le is tudunk hozni az anyagi világba. Ezáltal ez itt most valamennyire a mágia hete is, mert Szaturnusz a koncentráció, Jupiter az ima és meditáció energiája. És ez a kettő együtt a mágia maga, amikor egyszerre vagy teljes, a létezés maga és az anyagban élő fizikai létező. És köztük jár a Nap, tehát valóban mindezt meg tudjuk élni a hétköznapokban. Ehhez nem kell mást csinálni, mint önmagad lenni, sugározni, megtenni amit szeretnél, önmagadat tenni első helyre, megélni azt, ami számodra örömteli (Nap), mert ezáltal összeér Szaturnusz és Jupiter ereje. Mindez szerintem újra fellobbantja a téli napforduló energiáját, amikor Jupiter és Szaturnusz együtt állt. De azáltal, hogy ez most egy hétig élő energia, nemcsak arra az egy pillanatra, hanem egy egész hétig élhetjük. Mekkora csoda. Légy hát jelen önmagad életének, abban van a kulcs.
 
És jelenti mindez azt is, és ebben van ennek a hétnek a másik nagy csodája, hogy Nap rálátó ereje által most megláthatod, hogy mit sikerült megdolgoznod magadon az elmúlt két évben, amikor Plútó dolgozott a két mesterrel. Mire jutottál, mit értettél meg, mire jöttél rá, mit oldottál meg, mi változott életedben, gondolkodásodban, hogyan éled életed, mindennapjaid, látod-e a körülötted lévő történéseket a nagyképben, az igazi rendszerben, vagyis megértetted-e hogy miről szólt (szól) mindaz amiben benne vagy, honnan lendített ki és mifelé haladsz. Mert ha ez megvan, akkor megvan a jövőd útja is, hiszen ne feledd, ott van az a kvadrát a Mars-Uránusz felé, amibe most a Nap is belesétál a héten még erősebbé téve azt. Érdemes valóban átgondolni, ránézni a dolgokra most már egy másik szemszögből, saját valódi nézőpontodból, mert ha még mindig nem mered nyitni a szemellenződet, épülhetnek falaid, és érezhetsz feszültséget életedben ami szintén egy út lehet az új jövő felé. A kulcs te vagy. Érdemes megnézni mindez életed melyik életterülete, mert nagy valószínűséggel ez még mindig ugyanazon az életterületen történik, ahol maguk a nagymesterek munkákodtak Plútóval 2019-2020 folyamán (ha az ott nagyon ház vége volt, lehetett már házváltás), hogy azokkal a munkákkal hogyan állsz. Mert most a Nap meghozza a rálátást, érdemes kihasználni.
 
És akkor tegyük hozzá, hogy a Nap mindezt úgy csinálja, hogy közben Telihold is lesz január 28-án. Érdemes tehát közben arra is figyelni, mi van ennek az életterületnek a túloldalán, mert annak megélésével tud mindez teljessé válni, hiszen ott kerekedik ki a Hold, egy ilyen Nap-Jupiter(Szaturnusz) együttállással megvilágítva. Mekkora bölcsesség megy oda be, és tárja fel a lélek mélyét, és azt a házat, ahol akkor a Hold jár, azt a területet, ahol azon kincsek vannak, amik meghozzák a megértést mindehhez. Érdemes erre már most ráhangolódni, rákészülni.
 
És lesz még ennek a hétnek egy csodaüzenete, de erről később. És ez nem akármi, és persze megint tökéletes időzítéssel. Annyira de annyira csodálatos minden, csak érteni kell tudni, összeolvasni, és ami a legfontosabb, megélni.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr516402454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu