A hétvége energiái – 2021. január 23-24.
2021. január 23. írta: Csillagtenger

A hétvége energiái – 2021. január 23-24.

Igazán nincs is értelme kiemelni ezt a két napot, mert folyamatosan történnek a változások, rengeteg hatás ér bennünket mostanában, és ez még egy darabig így is marad, de azért ez a hétvége ezekben az energiákban mégis kiemelt. A fő üzenet továbbra is a bika-vízöntő kapcsolata a hétköznapokban a bikában lévő Mars-Uránusz és a vízöntőn áthaladó bolygók kvadrátja miatt. Most éppen a Jupiter és a Nap-Szaturnusz együttállás közös ereje kapcsolódik a bikában utazó bolygókhoz. A hétköznapokban ez folyamatosan azt hozza, hogy a korlátok letétele, a felszabadulás, a tisztulás, ami lehet testi-lelki-szellemi, saját félelmeiddel való szembenézés hozza az új életed, új fizikai világod minőségét, vagyis segít abban, hogy az ott haladó, egymással együtt működő két kitörő erő, lendület által (Mars-Uránusz), valóban emelj életed színvonlán. De fordítva is igaz, ahogy építed azt az új világot, azzal szabadítod fel magad. Hamarosan ugyanis végetér a külvilág zárlata, ami addig van fent, amíg te magad még félelemben, bezártságban vagy. Ha nyitod magad (Nap), nyitod tudatod (Merkúr), rendszerben látod a történteket (Jupiter), valamint megteszed a lépéseket (Szaturnusz), akkor felszabadulsz. És még nem is említettem Vénuszt, aki szintén hamarosan érkezik, mikor ő belép a vízöntőbe, onnan lesz ez igazán érvényben, mert azzal uralmi cserébe kerül az Uránusszal. Erről mélyebben máskor, máshogy. A lényeg, hogy most tisztul mindaz, ami azt az új jövőt jelenti. Már történik, mert történik, már elindult, de valahol mégis csak most körvanalzódik, amit akkor fogsz igazán meglátni, hogy mi is az az új amit te teremtettél, amikor kinyílnak a kapuk. Ezért nagyon fontos most még ez a tisztítás, hogy hol kezded újra, hol folytatod azt, ahol 2020. márciusában abbahagytad, amikor a karantén kezdődött. Mert az nyilván nem volt véletlen, de hogy merre haladsz, mit és hogyan cselekszel, mutatja meg, hogy megtanultad-e a leckét, amit mindez adott, és meglépted-e a szintet. Te már tudod, hogy mi ez, de majd akkor éled igazán mikor kinyílik a világ, és amerre nyílik, és ez visz abba az újba ami 2022-től már éles.
 
A szellemi háttere, a valódi üzenet mindennek a csillagképi háttér, a Bak feje és Kos feje csillagai. Ez az amire igazán érdemes figyelni a hétvégén. Hiszen nemcsak hogy Nap-Szaturnusz együttállás lesz, amiről szintén nagyon sokat lehet mesélni, hanem ők a Bak alfa csillagainál állnak együtt és így van meg a kvadrát kapcsolatuk a Kos szemével, a Hamal csillaggal, mert pont most ér oda a Mars. Egyszerre múltba és jövőbe tekintés. Múltba a Nap-Szaturnusszal, ami a fizikai sík, saját magad, az igazi önvalód, a mester, a bölcs öreg, aki tudja, hogy kicsoda. Nem is csak a két bolygó együttállása miatt, hanem a Bak feje energiája miatt. Tehát ezen az oldalon a bölcsesség, a mester, a megfontoltság, a másik oldalon az ifjonc, a vadóc, aki nem áll meg, teker előre, halad, bátran, lendülettel, friss energiával, ő Mars(és Uránusz) és ide is hozzáadódik a Kos előre tekintő szeme, amivel Kos maga is előre tekint. Mars is előre halad, tehát itt a jövő körvonalazódik. Ezen a hétvégén nagyon hangsúlyos mind a múlt és a jövő. Ahogy felismersz mintákat, beszélgetsz őseiddel, keresed saját válaszaidat a múltból, a gyerekkorból, azzal repülsz előre. De a másik oldalról is igaz, ha látsz egy jövőképet, keresed a kiutat, új dolgokat, előre tekintesz, azzal a múlt bölcsességét, az őstudást is felébreszted. Mars elindít, Szaturnusz gyakorlatba ületet, ezért nagyon hangsúlyos ez, mert ez valóba a hétköznapokba ültetődik. A múlt tudására alapozva tudsz egy számodra megfelelő jövőt építeni, de a jövő felé tekintés által tudatosodsz is. Ez február végéig folyamatosan így van a két csillagkép kapcsolata által, de ez a hétvége nagyon kiemelt ebben.
 
Főleg, hogy Merkúr is hozzátesz ehhez azzal, hogy eléri a Sadalsuud csillagot, aki a belső iránytű. A beszélgetések most ezen iránytűt élesítik, vagyis valóban megértheted merre is van az az irány, hogy tényleg te vagy önmagad iránytűje, útmutatója.
 
Vagyis ezen a hétvégén figyelj az értékekre, saját életed értékeire, legyen az a családod, emlékeid, tárgyaid, múltadban rejlő tudás, éld át, úgy igazán hogy mi bennük az érték, ehhez lassulj le, légy jelen, figyeld a pillanatok varázsát, a társad, szüleid, családod mosolyát, általuk képviselt értéket, valahogy úgy tudom elképzelni mint egy lassított filmet, hogy ott vagy, részt veszel benne, de közben mégis csak figyelsz, elkapod azokat a vissza nem térő pillanatokat. De közben nézz előre, tervezz, lásd, hogy mindaz az érték, aki vagy, amit képviselsz, abban mekkora lehetőségek, jövő van, és mindez az erő benned van. Azt hiszem mondhatnám úgy is, hogy ezen a hétvégén rájöhetsz arra, hogy a múlt minőségében, értékében van az igazi jövő. Ha ezt így együtt el tudod kapni, meg tudod élni, akkor biztos lehetsz abban, hogy megértetted, megtaláltad a benned lévő kincset, ami előre visz abba az új, csodavilágba ami vár ránk. Használd ki ennek a hétvégének a csodáját, erejét.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger
 
<A kép forrása Pinterest>

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8716400358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu