A 2021-es évet erősen meghatározó időszakba lépünk – 2021. január 17.
2021. január 17. írta: Csillagtenger

A 2021-es évet erősen meghatározó időszakba lépünk – 2021. január 17.

A mai napi (január 17) Jupiter-Uránusz kvadrát mintegy felvezetője az egész évben élő Szaturnusz-Uránusz kvadrátnak, ami a 2021-es év meghatározó enerigája lesz. Tulajdonképpen ebben az egy fényszögben egy mondattal elmondhatjuk az egész év fő üzenetét, átlépés az anyagi világból az isteni világba, a múltból a jövőbe, az irányítottságból a szabad világba. Jupiter-Szaturnusz együttállásában már benne volt egy karmikus rendezés, nem is akármilyen, korszakon belüli korszakváltás, amit csak akkor értünk meg ha elmerülünk a mitológiai háttérben. És ezt viszi tovább Uránusz, emeli egy másik szintre, ami bevezet minket egy valóban új világba, aminek megértése szintén tovább visz a látható világ általi nézőponton. De visszavonhatatlanul erre haladunk. Vagyis a mai naptól kezdve (január 17) tényleg átlépünk azon a dimenziókapun és elindul az utolsó megmérettetés, a felszabadulás saját korlátaink alól, mert ez elengedhetetlen feltétele annak, hogy megtörténjen az a csoda ami vár ránk.

 

És megint az a gyönyörűen megkomponált zenemű, az isteni elrendeltetés maga, aminek egy újabb darabja csendül fel, hiszen szinte abszolút egyidőben lép be a Nap a vízöntő jelébe (január 19) és hozza el ezzel a vízöntő idejét és áll együtt a Mars-Uránusz (január 20), ami maga egynemében belöki a ’vízöntőséget’, hiszen Uránusz a vízöntő jelének ura, és ráadásul még kvadrát kapcsolatot is létesítenek a vízöntő jelében haladó bolygókkal. Innentől folyamatosan, február végéig fennáll az Uránusz (Mars majd lassan kisiet ebből, de az ő kvadrátja is meghatározó lesz) kvadrátja a vízöntő jelében haladó bolygókkal. A következő két hónap abszolút a vízöntőség jegyében telik, ami egyszerre a hétköznapjaid minőségét is meghatározza a bika jelében álló Uránusz által, hiszen ő emel ki abból az anyagi világból amiben eddig éltél, és hoz el egy olyan világot, amit csak álmaidban láttál eddig (bikaság). Ahhoz hogy ez megtörténjen, kell a saját korlátok meghaladása, de a saját korlátok meghaladása által jössz rá arra, hogy mi is valójában az a fizikai világ, amire annyira nagyon vágysz. Ennek a felismerése volt a 2019-2020-as Szaturnusz-Jupiter-Plútós munkák témája, vagyis hogy mi az, ami már életképtelen életedben. Azok a dolgok, amiket elvett tőled az élet, amit saját érdekedben tett. Most jött el az ideje annak, hogy ezt mindezt megértve, változtass. Te magad, mert senki más nem tudja megtenni helyetted. Ha megértetted az elmúlt két év tanításait, akkor tudod mit kell tenned.

 

És mindennek a szellemi háttere a Bak feje-Kos feje energiamezeje. A Bak fejében a küldetéstudat van, a Kos feje pedig az új világ felé tekintés. Tehát a múlt feltárása és tudatosítása által (amihez nagyban segít az elmúlt két év, de nyilván itt sokkal tágabban kell gondolkodni) tudsz előre tekinteni. A hétköznapok tisztítása, felszabadítása mellett (vízöntő) a szellemi vezérlet a múltad felismerése. Ki is vagyok valójában? Miért ebbe a korba, ebbe az univerzumba, erre a Földbolygóra, ebbe a nemzetbe, ebbe a családba születtem? Ki vagyok? Mi a saját múltam, családom, népem múltja, egyáltalán mi a múltam? Honnan is jövök? Mi az utam? És merre is tartok? Mit is vállaltam? Egyáltalán miről szól maga a létezés? És ki és mi vagyok benne? Nagy kérdések ezek. Legalábbis annak látszanak, de közben mégis annyira nagyon egyszerű. És aki erre rájön, megérti, megérzi, annak minden letisztul, feloldódik, lehullanak a falak, és megtörténik az a nagy előrelépés.

 

Erről szól ez az előttünk álló két hónap. De tulajdonképpen az egész év, hiszen a két főszereplő, Uránusz és Szaturnusz között egész évben fennáll a kapcsolat. És egész évben a Bak feje-Kos feje energiamezejét kötik össze. Ebből a január-február a legerősebb azáltal, hogy ekkor vonulnak el itt a gyorsbolygók, és továbbmegyek, január a legerősebb, hiszen Jupiter is jelenleg itt jár, és csak február 9-én lép át a Vízöntő-Bak összefolyásába, tehát akkor hagyja el a Bak fejét, és hozza be a Vízöntő karmatisztító energiáját. És ő itt is halad egész évben, tehát a múlt felismerése és a múlt nem méltó dolgain való továbblépés egyszerre történik a két bölcsességbolygó által. És ez egész évben így lesz.

 

És már most értheted miről szól ez, mert felállt a Jupiter-Uránusz kvadrát, ami bevezet mindebbe. És innentől ez egyre erősebb lesz, de majd szerdán jön a kezdőrúgás, a Mars-Uránusz együttállással. Erről még néhány szót majd akkor. Addig is az a fontos, hogy elkezdj emlékezni, mert ez vezet át abba az új dimenzióba.

 

A következő két hónap legfontosabb témája, hogy légy szabad. Saját félelmeidtől, saját korlátaidtól, tisztítsd életed fizikai-lelki-szellemi síkjait, légy más, légy önmagad, merd vállalni aki vagy, és figyeld a lelked, hogy mire rezonál, mi az ami valóban a vágyad, és tégy lépéseket felé bátran, nyíltan, habozás nélkül. A külvilág ’ál’korlátai a te korlátaid visszavetülése. Tudod, az mind csak tükör arra, mi van bent. Ha így nézed, már máshogy látod. És egyébként is, az ezekből ha fel tudod szabadítani magad, azzal tudsz saját magadért a legtöbbet tenni.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2516393530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu