Nap-Merkúr együttállás, a napforduló előtti beavatás – 2020. december 20.
2020. december 19. írta: Csillagtenger

Nap-Merkúr együttállás, a napforduló előtti beavatás – 2020. december 20.

A 2020-as téli napforduló nagyon erős energiákkal érkezik, nemcsak mert Jupiter-Szaturnusz együttállása kíséri, hanem mert megelőzi egy Nap-Merkúr együttállás is. Ezáltal tulajdonképpen kéz a kézben sétál át Merkúr és Nap a napfordulati ponton december 21-én, de még mielőtt odaérnének egyesítik erejüket, eggyé válnak, ezzel már a napforduló előtt beavatódsz, megkapod tudásod és úgy születik meg a fény. Egy Nap-Merkúr együttállás ugyanis mindig nagyon erős, mert az maga a beavatás. A titkok tudója Merkúr áll együtt az életet, fényt szimbolizáló erővel, a Nappal. Ilyenkor fény derül a fényre, mert maga a fény világít rá a titokra, arra aki ismeri magát a fényt. Tehát egy Nap-Merkúr együttálláskor mindig a saját titkodra látsz rá, arra, amit kívülről soha senki nem tud elhozni neked, arra aki valójában vagy. A téli napforduló egyébként pont erről szól, hogy megszületik a fény, és elindul útjára, amit most a Nap-Merkúr és Jupiter-Szaturnusz együttállása kísér, akik maguk egyesével is erről szólnak, ezért is ennyire erős most az idei napoforduló. Itt most a tudás tudását kapod a kezedbe, a két mester együttes tudását és magát saját fényeredeted tudását. Ráadásul a Nap-Merkúr együttállás a beavató csillagkép, a Kígyótartó energiamezejében történik, annak is kígyót tartó kezénél. Tehát valóban kezedbe kapod beavató erődet, a benned lévő tudást, amit innentől te működtetsz. Nincs is más út.
Mire ez megtörténk, ráadásul már túl vagyunk a Skorpió időszakán, szembenéztünk a mumusokkal, kinyílt a szívkapu isteni világunkhoz és feláldoztuk összes lehúzó dolgunkat, amit az évek, életek alatt magunkra pakoltunk. Megtisztulva, készen állunk arra, hogy megtörténjen a beavatás, önmagad mesterévé válj, aki képes saját erejét működtetni. És mindez mikor? Mert ennél tökéletesebb tényleg aligha lehet, a negyedik adventi vasárnapon, amikor meggyújtjuk a negyedik gyertyát, vagyis fellobban középen az ötödik fény, az isteni szeretet és teremtő erő ereje. Ennek a fénynek az erejével kapod kezedbe saját beavatói tudásod. És még maga a fény sem született meg. Lehet ez ennél csodálatosabb?
Na de nézzük mit is rejteget ez a Nap-Merkúr együttállás. Ez a nyilas 28’42 fokán áll majd fel, 2020. december 20-án 4:25-kor. Ebben eleve benne van az, hogy miről is szól az élet, a létezés maga, hogy az apró dolgok hogyan állnak össze egy rendszerré. De az igazi titok azzal tárul fel, ha felnézel az égre. Ez a titok az angyali tudatosságról szól, mert Merkúr azzal, hogy az Angyal csillagaiban fordult meg legutoljára, és járta végig Angyali birodalmat háromszor, ezt a tudást hozza ide neked. Már akkor ott találkozott a Nappal, már akkor fény derült minderre, de most a Kígyótartó kezénél mindezt a kezedbe is kapod, hogy az angyali, vagyis isteni tudatosság lesz ezen túl a hétköznapok tudatossága, ezzel fogod meg az életedet, a mindennapjaidat, a kígyódat, a benned lévő ösztönerőket. Azt a kígyó minőséget, amit sok-sok életen, helyzeten keresztül tanulunk, a Hydra legyőzése és az Eridanuszi beavató úton való haladás során, de most jön el az ideje annak, hogy ezt végre a kezedbe is kapod. Ezzel a napfordulóval nemcsak a fény születik, egy nagyon hosszú út végére érünk, amivel hatalmas erőket kapunk, olyan erőt, ami azt is ki merem mondani hatalmasabb mint maga a láthatatlan világ ereje, hiszen közben testben vagy, a polaritásban tudod megtapasztalni. Itt valami olyan valami születik, amit most még ki sem mondok, eljön majd annak is az ideje. De tényleg csodavilág jön.
Ami tehát felvezeti a fényszületést a téli napfordulón, az a Nap-Merkúr együttállás által beavatói erőid tudatosodása, és kézbe fogása, hogy tudatosodik, hogy az angyali tudás lesz innentől a hétköznapi gondolkodás, szellemiség, ami túlmutat a polaritáson, vagyis már ebben benne van, hogy kiemelkedsz a szenvedésből, tehát nem a problémákat, hanem a megoldásokat látod, és ez lesz az új gondolkodás, amivel megérted, hogy valóban csak a belső erő, a belülről működés lesz az irányadó, az emel, azáltal tudod megoldani a dolgaidat, a mindenség, teljesség a nyilas Merkúr, Kígyótartó által egy teljesen letisztult energia, hogy a te kezedbe fogod a saját életedet, te gyógyítasz belülről kifelé, nem kívülről, mástól várva jönnek a megoldások, hanem belülről, saját magadból, saját önmagadból indítva, te oldod meg saját életed, gyógyítod meg, irányítod, a külvilág már nem fog hatni rád, mert ha végigvitted a folyamatot, megtanultad, innentől csakis te tudod működtetni. Ezt a nagy titkok kapod meg a Nap-Merkúr együttállással, és akkor még nem is beszéltünk Juptier-Szaturnusz kapcsolódásáról.
Tehát már holnap, 2020. decemer 20-án ezzel a Nap-Merkúr együttállással megszületik mindez, de mivel ez még a sötétben történik, ekkor nem végzünk szertartást, viszont a napfelkelte pillanatában felhozhatsz a felszínre azáltal, hogy keleti irányba a Nap-Merkúr felé fordulva, már a négy adventi gyertyád fényében beleállsz ebbe az érzésbe, látod, átéled, hogy van, történik, ez vagy, eszerint élsz, mindent megoldasz, és ez az új éned, aki saját élete irányítója, gyógyítója.
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr216350574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu