Merkúr direktbe fordul és megértjük mi az új irányelv a hétköznapokban – 2020. november 3.
2020. november 04. írta: Csillagtenger

Merkúr direktbe fordul és megértjük mi az új irányelv a hétköznapokban – 2020. november 3.

2020. november 3-án az esti órákban megállt hátráló mozgásából Merkúr és újra földi pályára állt. Innentől érezhetően felpörögnek a gondolataink, sokkal kommunikatívabbak leszünk, könnyebben megértjük a körülöttünk lévő világ jeleit. Érezheted majd, hogy nagyobb igényed lesz arra, hogy kapcsolódj, barátkozz, beszélgess, átadhasd gondolataidat, megoszhatsd élményeidet. És ez valóban így van, de van ennek egy sokkal mélyebb üzenete.
 
Benne van az ő mozgásában az, hogy mi az új irányelv a hétköznapokban.
 
Nem véletlenül az Angyal csillagaiban járt egy teljes kört, ez a teremtői tudatosság birodalma. A hétköznapok gondolkodásának energiája harmadszor indul útjára az Angyalban, ezzel abszolút tudatosítja, hogy a mindennapok szellemiségének szintje emelkedik. És mennyire nagyon fontos ez, hogy ő az Angyalban forgolódott. Nemcsak mert abból töltekezett, itt találkozott a Nappal, innen került szembenállásba Uránusszal háromszor is (a harmadik még jön), és innen mentek a kvadrát fényszögek a Nyilas/Sas csillagaiban járó mesterekhez valamint szembe a Halakban járó Marshoz (emlékeztek a nagy égi háromszögre?).
 
Ezekben nagyon mély és nagyon fontos üzenetek vannak. Kezdjük a Nap-Merkúr együttállással, mert ez minden alkalommal egy beavatás, amikor ráébredsz saját belső fényedre. Ezek mindig nagyon fontos időpontokban történnek, csak meg kell látni a mögötte lévő történetet. Van ilyen 6-7 is egy évben, azt gondolhatnánk megszokás, pedig ha jobban belegondolunk nagyon nem. Legutoljára az Angyal energiamezejében találkoztak, a következő a Nyilas fénynemző pontján a téli napforduló pillanatában lesz, mikor teljesen véletlenül éppen az elmúlt 40 éves folyamatot lezáró Jupiter-Szaturnusz utolsó találkozója lesz, amivel azonnal el is indul egy új élet. Ezért is kellett a Merkúrnak visszafordulnia, mert ő gyorsabb mint a Nap, elszaladt volna mellette és akkor nem jött volna létre az a találkozó, ezért kellett egy kört mennie, és hol volt a legtökéletesebb, mint az Angyali birodalomban. Innen azonban abszolút felpörög, nagyon hamar eléri az utazó sebességét, sőt nem is áll meg ott, nagyon gyors lesz, 15 fokperccel gyorsabb lesz saját átlag sebességénél, hogy pont időben érje el a Napot és együtt köszöntsék az új fényt. Abszolút beavatás.
 
A Szűz csillagaiból (aminek az Angyali birodalom a része) ment a nagymesterekhez is a kvadrát az ősszel, szembenállásban a Halakból a Marstól egyszerre, hogy megtanuljuk, tudatosítsuk, hogy bennünk van a hajlandóság a fejlődésre, a továbblépésre, a múlt (földi világ) elhagyására, hiszen eljött az ideje annak, hogy a polaritásban élve kiemelkedjünk a polaritásból, vagyis úgy éljük meg a testi síkot, ami annak a legmagasabb, legnemesebb formája, a tudatos teremtés, és a földi paradicsom abszolút élevezete. Ez az üzenet van elrejtve a Szűz csillagképében, ahonnan folyamatosan mentek a kvadrátok a Nyilas fénynemző energiájába ezen az őszön, hogy a mesterek mindazt letisztítsák rólunk ami ezzel kapcsolatosan nem fény. Ennek utolsó kvadrátja lesz most, már az Angyali részből Merkúr-Szaturnusz között november 6-7-én, ahová november 7-én beáll a Hold is az Ikrek Pollux energiájából, hogy abszolút tudatosodjon, hogy az öröklét a valós. És innen, az Angyalból ment Merkúrtól az Uránuszhoz is a szembenállás (a harmadik november 17-én lesz), amivel küldi Merkúr Uránusz nagyúrnak, hogy mi is valójában a mindennapokban az új szellemiség, hiszen Uránusz lesz az, aki mindazon munkák után, amit 2020-ban a mesterévben megtettünk, elindítson minket egy teljesen más síkon 2021. januárjában, ahol a Tejút, az istenek világa az irányadó, hiszen Uránuszban van meg az az erő, hogy kiemeljen a jelenlegi rendszerből. Háromszor is átadja Merkúr az üzenetet, hogy ez tudjon valóban elindulni.
 
Tehát igen, Merkúr munkája nagyon fontos. És valóban, mostantól, hogy megfordult, felpörög minden, és jöhetnek is ilyen-olyan rendelkezések, hatások a hétköznapokban (nem is véletlen hogy most voltak az első bejelentések), de valójában nem ez a lényeg, mert ez tudjuk, az illúzió. A valódi valóság belül van, és általa értjük meg mi is az igazán fontos. Merkúr eleve a jelek olvasásának bolygója. Úgy hívjuk őt, hogy a kommunikáció bolygója, amit első hallásra úgy értünk, hogy ez a szavak ereje. De az igazi kommunikáció a jelekben vannak, a mögöttesben, ami nem látható. Ezek a testbeszéd, a hanglejtés, a szem üzenete, a mimika. Hol forgolódik Merkúr már szeptember 21-e óta? Mikor jött vissza a mostani kinti helyzet? Annyira szépen megjelenik minden a hétköznapokban. Csak olvasni kell tudni, hogy mi is történik valójában, mi miért van. Kiváló mindez, mert benne van, hogy hogyan is működteted a gondolkodásod. Minek hiszel, annak amit hallasz, ezzel elindítod a félelemcunamit, amivel aztán valóban olyat teremtesz meg amitől lehet félni, vagy megérted az egészet. Gondolkodj, figyelj, észlelj. Az angyali világban jár a Merkúr, ez a birodalom nem a látható világa, de mégis ez az új irányelv. És hogy képzeled el az angyalok világát? Egy olyan világ, ahol tisztaság van, fény, szeretet, a tökéletesség és fedhetetlenség, itt mindenki kedves, mosolygós, segítőkész, ahol rájössz, hogy igazából ez a te alapállapotod, a problémák nem is problémák, hanem helyzetek, amik megoldásával fejlődsz, és ez mind jó, mert ha volt is benne kihívás, erősödsz általa. Ez az erő veszi körbe gondolatainkat egy ideje és még egészen november 19-éig.
 
De innen megyünk tovább, jön a Mérleg és Skorpió birodalma, megyünk még mélyebbre, még inkább a lélek mélységeibe, ahol kiderül mennyire is van meg a harmónia a két világod között. A Nap már be is lép a Mérlegbe november 6-án, elindul a Mérleg időszaka is, ami nagyon hangsúlyos lesz idén. De a lényeg, hogy minden afelé visz, hogy felfedezd magadban a sötétet, hol nem vagy harmóniában, hol irányít még a látható világ, hogy ezeket megértsd, le tudd vágni magadról, hogy megszülessen az istenember.
 
Valóban a gondolkodás változik. Mindhárom szellemiségbolygónk munkában van. Merkúr, a hétköznapi gondolkodásunk, visz a magasabb szellemiség felé. Közben Jupiter Plútóval dolgozik, ő a magasabb tudatosság, a felsőbb éned által vezetés energiája, aki megmutatja mi is valójában a lényeg, akiről Plútó még takarítja mindazt ami nem ennek megfelelő, és közben dolgozik már Uránusz is, a harmadik személyiségbolygónk, az égiek ura, aki készíti elő az új irányt, általa indulunk az új jövőnkbe, ami egy másik szint. Érzed miről szól ez az egész, mi van kibontakozóban, mi a valódi irányelv? Megsúgom, nem az ego. Aki tud olvasni a sorok között, már tudja. De meghagyom, hogy rájöjj, hiszen pont ez Merkúr lényege, hogy olvass a jelekből.
 
Nem véletlen tehát hogy pont a téli napforduló pillanatában lesz a következő Nap-Merkúr együttállás egyszerre a Jupiter-Szaturnusz várva várt közös táncával. Ez abszolút beavatás és új tudatra ébredve egy új földi világ elindulása, ami már a Bak feje csillagaiban lesz, ahol ráébredsz az igazi önvalódra, a küldetésedre, hogy ki vagy, mi a dolgod, miért ezen a Földbolygón élsz, miért csoda ez, mi maga Gaia, mi az élet maga.
 
És ez nem az irányítottság, a félelem útja. Oh, hogy de mennyire nem. Tehát azt tudom csak mondani, hogy ne engedd magadhoz közel a külvilágot, a híreket, éld meg úgy, hogy ez egy próba, egy játék, egy teszt, ahogy akarod, de semmiképp sem dráma, pusztulás. Annak akar látszani, mert még a sötét oldal is dolgozik, de van létjogosultsága, azáltal születik meg a fény, az igazi élet, hogy legyőzted a sötétet. Ezért van mindaz ami van, nem másért. És a fény mindig él, de magadban kell megtalálnod. Megfordult Merkúr, mindent megkapsz hozzá. Indulj befelé, ott van dolgod, és rátalálsz a csodára, önmagadra. És ez egy olyan erő, amit semmilyen külsős akármi nem tud legyőzni.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6916273418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu