Mi is az igazi irányelv?
2020. július 09. írta: Csillagtenger

Mi is az igazi irányelv?

Az előttünk álló hétvége egy kicsit visszavisz az időben, pontosabban a Pünkösdi hétvégéhez, a május 28-31-i időszakra. Akkor ott olyan állások voltak, amik az előttünk álló náhány napban megismétlődnek, bár kicsit más szereplőkkel. Azon a hétvégén tetőzött Merkúr, mert akkor járt a napfordulati ponton, és lépett be az Ikrek csillagaiba, ahová most hétvégén, vasárnap tér vissza a Siriustól megfordulva. A pünkösdi hétvége másik erős hatása volt a Nap együttállása a Bika csillagkép szemével, az Aldebaran csillaggal, ahová most a Vénusz érkezik vissza immáron harmadszor, miután visszafordult a Capella csillagtól. Valamint ez a májusi hétvége a teljes rendezésről, lezárásról is szólt a Hold-Neptunusz Szűz-Halak tengelyén (mind csillagképi és a zodiákus) álló szembenállása miatt. Akkor, az a hétvége, nagyon erős üzenetekkel érkezett, benne volt a ’megvilágosodás’ üzenete, hogy hova érdemes szegeznünk figyelmünket, hogy a földi logika, földi nézőpont már nem elég, lásd és halld meg a valódi üzeneteket, a szellemi vezérletedet, és zárj le, lépj tovább mindenen, ami már nem a fényt szolgálja. Nyisd ki értelmedet, és vedd észre a benned lévő valódi teremtőerőket, mert a szintlépés, amihez elérkeztünk, csak úgy tud megvalósulni az életedben, ha elhagyod a régit, elhagyod az élettelent. És minderre neked kell rájönnöd, hogy ez mit is jelent pontosan, hiszen mindez Nimród energiamezejében történt, aki a benned élő Beavató. És a beavatás csakis egyéni lehet, ez egy belső út.

 

Gondold hát át mi volt azon a hétvégén, mi történt, mire jöttél rá, mit zártál le, miket tudtál hátrahagyni, mi világosodott meg. Hiszen akkor ott, elindultunk egy új úton, de mégis kapunk egy újabb esélyt, hogy ami akkor ott nem sikerült, újra csináljuk. Vagyis ha nem sikerült még a szintlépés, most újra megtegyük.

 

Hiszen Merkúr megtorpant útján, hogy meghozza valami megértését, a Nap ugyan nem fordul vissza, de megtette helyette Vénusz, aki a Nap helyét átvéve elérkezik ugyanoda, ahol azon a pünkösdi hétvégén a Nap állt. Merkúr újra eléri most Castor lábát, a fordulati pontig ugyan nem megy vissza, de a ’kezdeti pontra’ igen, ahol mint földi vándor elkezded égi utad, és Vénusz együtt áll az Aldebarannal, aki által megérted, hogy te teremted a világodat. És az akkori Hold-Neptunusz szembenállás helyett most egy Hold-Neptunusz együttállás lesz a halak jelében, a háttérben a Halak csillagaival. Neptunusz még mindig szinte ugyanott áll mint akkor, mert közben megállt, még neki is van dolga, visszamegy, mert valami tisztázandó. Hold hozza ehhez a megértést, és ha fel tudod idézni mi volt akkor, azzal most megtörténhet az a lezárás, befejezés, ami elhozza számodra önmagaddal való teljes eggyé válást.

 

Merkúr most éppen szinte áll az égen, retrográd mozgásából készül újra megfordulni hogy vasárnap, július 12-én beindítsa a rakétákat. Ha vasárnapig úgy érzed nem pörögnek a gondolataid, az ezért van. Gyűjti az erőt, segít bent lenni, hogy amikor elindul, addigra meglegyen a teljes megértés, hogy mi is a dolgunk itt a földi síkon, miért ide születtünk, mi ennek a tanulásnak a lényege, honnan jöttünk (Sirius üzenete, hogy légy hű magadhoz). Vénusz pedig az Aldebaran csillaggal együtt állva, szintén július 12-én segít megérteni, meglátni, hogy az igazi, valódi teremtő erők bennünk vannak, valóban mi teremtjük a világunkat, minden más az illúzió. És ezek a teremtő erők nem is akármilyen erők, benne van az univerzum, a teljesség (Capella, a fénycsillag üzenete, az éltető erő). Ugyanis Merkúr a Siriustól, Vénusz a Capellától fordult vissza, ez két Tejútoszlop, és az Aldebaran, ahová a Vénusz visszament, egy világoszlop. Tehát mindez arra hívja fel a figyelmet, hogy vedd észre, hogy mostantól az isteni világ hétköznapjaink tartóoszlopa, alappillére. Aki ezt megérti, ezzel a tudatossággal indul el az úton (Castor lába).

 

Ehhez nem kell más, mint észrevenni, hogy mennyire belül oldod meg a dolgokat, problémákat, kihívásokat, vagy még mindig kintről várod hozzá a megoldást.

 

Vagyis ha jobban belegondolunk, és tágan értelmezzük, az a Pünkösdi hétvége segített felidézni isteni eredetünket, amit most ezen a hétvégén még inkább elmélyíthetünk, megérthetünk magunkban, vagy ha akkor nem ment, most megjöhet a megvilágosodás. Csodálatos lehetőséget kapunk megint, hogy átvegyük saját életünk irányítása felett a vezetést.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3915992238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu