Május utolsó hétvégéjének energiái – 2020. május 29-31.
2020. május 29. írta: Csillagtenger

Május utolsó hétvégéjének energiái – 2020. május 29-31.

Egészen a Napfordulóig egyik csodás energiából a másikba érkezünk, érdemes tudatosan élni ezeket az időket saját új életünk megteremtése érdekében. Merkúr elhagyta a nyári napfordulat pontját, belépett a rák zodiákusába, ezért gondolataink most kicsit befelé fordulnak. Az ikrek jelében Merkúr nagyon lubickol, hiszen otthon van, ilyenkor igen kíváncsi, nyitott, érdeklődő. A rák viszont az érzelmek birodalma, észreveheted, hogy egészen augusztus elejéig kicsit nyugodtabbak, akár romantikusabbak, de biztos lágyabbak lesznek a gondolataid, hamarabb megtalálod az utat a másik lelkéig. Elég hosszasan lesz Merkúr a rák jelében, mert itt újra retrográdba fordul majd, így ad nekünk lehetőséget saját belső otthonunk felfedezésére, megértésére. Lehet kicsit szeszélyessé is válsz míg itt vándorol, de mindenképpen remek időszak a családi dolgok megbeszélésére, a múlton való elmélázgatásokra, visszaemlékezésekre. Csillagos égen viszont most lépett be az Ikrek csillagaiba, a hétvégén Castor lábánál vándorol. Ez a hétvége tehát arra igazán kiváló, hogy az a szellemi felismerés, amiben részed volt az elmúlt napokban, elinduljon életedben és utat törjön. A Castor lábánál indul el ugyanis az égi vándor földi útján. Tehát most hétvégén megszületett isteni tudatosságodat tudod elkezdeni megtapasztalni a hétköznapokban. De arra is remek a hétvége, hogy megértsd emberi mivoltodat, tudatosítsd halandóságodat, mert ez kell majd ahhoz, hogy felismerd isteni éned. (Pont Polluxnál fordul majd vissza, ez igen hangsúlyossá is válik majd.)

 

Vasárnap hajnalban a Hold szembenállásba kerül Neptunusszal. Hold a szűz-Szűz birodalmában lesz, míg Neptunusz a halak-Halak birodalmában jár. Ez a rendezés tengelye, ahová bekerül a két lélekbolygónk. Hold, aki az isteni részedből levált lélekrész, Neptunusz pedig a benned élő Megváltó. Itt most tehát ráérzhetsz isteni énedre. Ehhez érdemes rendezni lelkileg. Javaslom, hogy szombaton figyelj érzéseidre, megéléseidre, figyeld meg milyen helyzetekbe kerülsz, főleg olyanba ami feszültséget okoz, mert ezekkel még van dolgod. És rendezz. Mind a szűz és a halak energiája a lezárás energiája. Fokozottan figyelj oda, hogy mikor egy ilyen helyzetből kilépsz, állj meg egy pillanatra és gondold át ez miről szól, és töltsd fel szeretettel, fénnyel, rakd helyére lelkedben. Szombat este úgy feküdj le, hogy érezd, hogy rendben vagy, mert így csodás üzeneteket kaphatsz felettes énedtől.

 

Vasárnap a Nap éri el a Bika csillagkép fejét és annak szemét, az Aldebaran csillagot. Az Aldebaran életünk egyik tartóoszlopa, aminek üzenete, hogy isteni teremtőerőkkel rendelkezel. Most ráláthatsz életedben, hogy egyáltalán tudatában vagy-e ennek, mennyire működteted, és azt milyen szinten, milyen formában. Felismerheted az itt átvonuló Nappal, hogy milyen eszközökkel rendelkezel, ami tulajdonképpen te magad vagy. Vagyis itt most megvilágosodhat benned, hogy valóban isteni teremtő vagy a poláris világban. Igazán azzal vagy teremtő ami lelkesít, amire vágyad van, érdemes ezeket megfigyelni és észrevenni, mik ezek, amit csinálsz abban mennyire tudsz kiteljesedni. Azért nagyon fontos ez, mert ide halad vissza Vénusz az isteni kapu, az Auriga energiamezejéből, mert még pont ezt kell tudatosítanunk magunkban ahhoz, hogy ez a kapu megnyíljon. És Vénusz hátráló, Nap előre haladó mozgásában nemsokára találkoznak is majd, mielőtt Vénusz visszaérne ide, tehát a Nap át tudja neki adni az üzenetet. Tehát figyelj magadra, vedd észre miben vagy termékeny. Most ráláthatsz, megérezheted.

 

 Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7615727990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu