Merkúr-Neptunusz együttállás – 2020. április 4.
2020. április 04. írta: Csillagtenger

Merkúr-Neptunusz együttállás – 2020. április 4.

Csak egy gyors írás, mert úgy érzem segíthet, főleg a jelenlegi helyzetben. Merkúr-Neptunusz együttállás van ma, ami önmagában is nagyon erős, de azzal, hogy a halak energiamezejében vannak, még inkább, ráadásul egyszerre van a Jupiter-Plútó együttállás és Vénusz is a Plejádokban. Nagyon nagy teremtőerő van ezekben az energiákban, amivel kiemelkedhetsz ha jól használod, de lehet benne lefelé spirál is. Kiemelten figyeljetek ma a gondolataitokra, mondataitokra, leginkább a bent futó nem tudatos dolgokra. Illetve legyetek résen atéren, hogy milyen helyzetekbe kerültök, van-e benne ami korlátoz, vagy kellemetlen érzéssel tölt el. Ezek a barátaid. Ezek azok a félelmek, amikre még nem vagy tudatos. Ma kifejezetten könnyen el tudod kapni a grabancukat és a mai nap energiáival át tudod fordítani őket teremtővé. De kell a figyelem, a fókusz, hogy ne önállósodjanak, mert azzal a káoszt, félelmet erősítheted önmagadban. Örülj minden kellemetlenségnek, azzal tudod átfordítani, mert a szeretet ereje mindent átír, felfényesít. Ha tehát ér valami kellemetlen, rossz, negatív, állj meg, és ahelyett hogy cifrákat szórnál rá, vagy idegeskednél, kacagj egy nagyot, hogy te jó ég, de most tényleg, ezen idegeskedek? Gyere ide, hadd öleljelek meg. Vagy ha még ügyesebb vagy, kezdd el megvizsgálni miért történik ami, hol van annak a félelemnek a gyökere, mert ha azt megtalálod és megérted, teljesen átírhatod, és többet nem zaklat.

Csodanap ez a mai. Egyébként a legjobb amit tehetsz, hogy beleolvadsz és élvezed. Az élet gyönyörű, nézz csak körbe. Minden ami van áramlás, isteni (a tested is), és tulajdonképpen magától működik. És ha hagyod, mert nem ellene akarsz menni, hanem ráülsz ezekre az energiákra, te is a részévé válsz és áramlasz vele, és onnantól nincs semmi problémád. Vagyis mélyedj el ma a természetben ha tudsz, az maga a varázslat, vagy figyeld állatkádat, vagy öntudatlanul játszó gyermekedet, vagy bármit amivel eggyé tudsz válni, ott a minta előtted, csak ki kell rá tudni nyitni a szemed, és megtapasztalod a csodát.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4415590130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu