Mars-Szaturnusz együttállás – 2020. március 31.
2020. március 31. írta: Csillagtenger

Mars-Szaturnusz együttállás – 2020. március 31.

Hű, hát ebben az együttállásban van erő. Rengeteg dolgot tudnék mondani erről, de szerintem ami a legfontosabb, hogy ma megérezheted a benned lévő valódi igazi ént. Szaturnusz ugyanis elsősorban az isteni anyagban való megnyilvánulását szimbolizálja életünkben. Azt szoktuk rá mondani, hogy ő a koncentráltság, a figyelem egyhegyűsítésének szimbóluma, energiája. Na de érted is, hogy ez mit jelent? Ő által éled meg az anyagi világban azt az istenit, megváltóit, beavatót, aki vagy. Ő által tanulod meg hogy valójában mire is vagy képes, ki is vagy. Mondhatnám úgyis, hogy ő az Univerzum megtestesülése az anyagi testben, a korlátok világában. A láthatatlan (isteni) láthatóban (tested) való megnyilvánulása. Ezért ő a nagymester, hiszen a láthatatlant tapasztaltatja meg veled a hétköznapokban, a benned élő valódi értéket, kincset, aki az isteni éned, de mivel nem látod, sokszor nem érted mi történik, ezért nehezek az ő tanítása. Hiszen ő hozza mindazt a tanítást, leckét, hogy a ’beszűkült’ keretek között, ami maga a tested, vagy a szobák falai, vagy az idő maga, mégis korlátlanul tudj áramolni, teremteni. Hiszen az Univerzum dobog benned. Na, ezt tudod ma tudatosítani Mars ereje által. Szaturnusz elvileg lépésenként adja mindezt a tudatosságot a kezedbe, de ma Mars lendülete, ereje által nagyot léphetsz előre.

Hatalmas, hatalmas erő ez. Nem kell mást tenned, mint megélni a mai nap minden pillanatát. Jelenben (lenni), van-ni. Az itt és most pillanatát átélni. Nem aggódni a múlt miatt és töprengeni a jövőn, hanem megélni az élet ajándékait, csodáit, pillanatait, a bőséget amiben vagy és rájönni, hogy mindez pont az amire szükséged van, hiszen minden benned van. És az mindig ott van. Ennek felfedezése hatalmas segítség ahhoz is, hogy gondolkodásod elkezdjen átváltozni, hiszen egyre közelebb az a Jupiter-Plútó együttállás, akiket Szaturnusz ural. A mai nap tehát nagy segítség abban is, hogy valóban megértsd mi az élet értelme és ez ne fájdalmas felfedezésként érjen, hanem a ’megvilágosodás’ erejével.

Szárnyalj ma, élvezd az élet ajándékait, légy szabad. Emelkedj ki a problémákból, a nehézségekből, megkapod ma hozzá az erőt, hiszen a Sas csillagaiban és vízöntő jelében történik ez az együttállás. És élvezd, hogy a Teremtő meg is ad neked ehhez mindent, mert karanténban vagy. Ami ugyan ’korlát’ de mégis megadja a korlátlanságot. És pont ez a mai nap lényege. Nem rohangálsz, mégis csinálod a dolgod, ami közben könnyebben tudod megélni a pillanatot, a van-ságot. És ezáltal egyszerre vagy a két világban, éled, tapasztalod a lényeget. És boldog vagy, mert élsz és tanulhatsz, fejlődhetsz.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7715576200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu