Tánc önmagaddal – Mars a vízöntőbe lép – 2020. március 30.
2020. március 29. írta: Csillagtenger

Tánc önmagaddal – Mars a vízöntőbe lép – 2020. március 30.

Mars holnap, március 30-án 21:43-kor belép a vízöntő jelébe és március 31-én 20:10-kor együtt áll a már itt tartózkodó Szaturnusszal a Sas csillagaiban. Ez elhozza a tisztulást, felszabadulást. Megindul egy új világ, még ha most nem is feltétlen fogod azonnal megtapasztalni a külvilágban. A lényeg amúgy is a belsőben való változás, ami majd manifesztálódik az anyagban mikor eljön az ideje. És ez a Sas energiájával egy teljesen más szint lesz, amiben már nincs karma. És mivel Szaturnusz uralja a bakban dolgozó Jupiter-Plútó kettőst, akik már nagyon közel állnak egymáshoz, ami itt most belökődik a Mars ereje által, az ő munkájukra is kihat. Mars a belső erőd, amivel képes vagy bármire. Ahhoz kapsz most tehát erőt, hogy teljesen felszabadulj saját önkorlátozó dolgaidtól, félelmeidtől, megtisztítsd és felszabadítsd magad. Ehhez a legjobb teszt a jelenlegi külvilági helyzet, hogy mennyire félsz még a hírektől, vagy tudod megfelelően kezelni, hiszen tudod, a külvilág a te belsőd visszatükröződése. De Mars segít a külső ’ellenség’ legyőzésében is. Figyeld meg tehát miben korlátozod önmagadat, miben nem vagy még szabad, hol határozza még meg bárki a te életedet, mert ahhoz kapsz most erőt, hogy ezt áttörd. A vízöntő jelében erődet ugyanis a tisztulásra, a teljes felszabadulásra, hiedelmeid elhagyására tudod fordítani. Ez hatalmas lehetőség, mert a vízöntő energiája mondhatjuk úgy is, hogy az utolsó földi energia, a következő halakban, ahol Neptunusz végzi jelenleg a munkát, elérünk a záró ponthoz, a kapuhoz, ahol kiléphetünk az egoból, eggyé válhatunk önmagunkkal, szintet lépünk. Neptunusz segítségével pedig a teljes nirvánába. És ez nagyon közel van (akkor is ha most nem így gondolod, de tudd, rajtad múlik, csakis rajtad). De ez akkor lehetséges ha a vízöntőben teljesen megtisztultunk, mindent hátrahagytunk félelmeinkből, hiedelmeinkből, a korlátozó dolgainkból. Felszabadulunk. Szabaddá és tisztává válunk. Saját, gyarló dolgainktól. Erődet most erre fordíthatod.

 

És Mars mint kezdő erő nemcsak a felszabaduláshoz ad lehetőséget ezzel a jelváltással, hanem önmagad valódi megéléséhez is, mert a vízöntő a felszabadulás mellett az őrültségek energiája is, amikor meg mered és meg tudod tenni amit akarsz. Mit jelent ez? Hogy megtalálod önmagadban a zsenit, a különlegest, a forradalmárt és teret engedsz neki. Gondold át miben vagy ügyes, miben van tehetséged, és kezdd el energiáidat arra fordítani. Valamint ne engedd meg, hogy történjék is bármi kint, az befolyásoljon, meggátoljon téged. Hiszen te szabad vagy, szabad akarattal, aki önmaga életét alakítja, teremti. Szaturnusszal való együttállása által mindez azonnal anyagba ültetődik, az Uránusszal alkotott kvadrát kapcsolata (április 7-én) pedig el is indítja de már egy magasabb szinten (ne feledd Uránusz a Kos fejében, Szaturnusz a Sas csillagaiban). A jelváltás segít abban is, hogy felébredjünk csipkerózsika álmunkból, mert a bak jelében járva a Mars a lényegre fókuszáltatott, hiába ő a lendület, az erő, az energia, érezhetted, hogy erődet akkor tudod legjobban hasznosítani, ha valóban befelé fordulsz. Igazából nem is csodálom, hogy például én is majd egész héten aludtam, pihentem, alig mentem ki, alig érintkeztem az emberekkel, a munkám terén is visszafogottabb voltam. Mert az erőt a belsőre, az igazi értékekre fókuszáltam. Tulajdonképpen ez a jelenlegi helyzet csak segített mindennek megélésében, tudtam lassítani. Gondold át, te hogy élted meg az előző heteket. Sokminden rejlik benne. Mostantól viszont jön a pörgés. Én is nagyobb lendülettel ébredtem ma reggel, sokminden át is értékelődött, érzem az újat, a lehetőség erejét (akkor is ha még ma bakban van Mars, de már most elkezdett valami változni). Mindenképpen jön az új, jön a változás. Azt is érzem, hogy máshogy kell majd írni, remélem hamarosan meg is találom hozzá a hangom. De ne feledd, minden akkor tud számodra legjobb irányba indulni, ha belülről indítod el és nem a külvilágnak hiszel.

 

Érzed egyébként, hogy Mars jelenlegi jelváltása az összes nagymester munkájára kihat? Érdemes hát komolyan venni. Csodálatosan van megkomponálva ez a hatalmas égi színdarab. Csak figyelned kell erre a muzsikára és elindul a tánc az életedben. A tánc a valódi, igazi önmagaddal. És tényleg csak ez a lényeg.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3315570034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu