Az isteni teremtés ereje – 2020. február 18.
2020. február 18. írta: Csillagtenger

Az isteni teremtés ereje – 2020. február 18.

Hatalmas teremtő erők vannak a mai napban. A Mars és a Hold együttesen lépnek be a Nyilas csillagaiba, ezáltal együtt állnak annak Al Nasi csillagánál, ami az isteni teremtés ereje. Az Al Nasi csillagával indul el az élet, ez itt a téli napfordulat pillanata, amikor megszületik a fény, megszületik az élet maga, győz a fény a sötétség felett. Győz a jó, győz az isteni, ez a pillanat, ez az energia a bizonyítéka annak, hogy legyen bármilyen sötét, legyen bármilyen kilátástalan, mindig ott a kis fényszikra, fénymagocska a gödör mélyén, ami sosem alszik ki, örökké ég, örökké él benned. Ez az élet szikrája. Ide ér most el az elindító erőt, lendületet, kezdetet szimbolizáló Mars szoros kézenfogásban a Holddal, a lélek szimbóluma, a szellemi énből levált energia, aki életre kelti az anyagi világban élő ént, hogy tapasztalhasson. Érzed ebben a születés erejét? A születés pillanatát? Aki te magad vagy? Aki most jöttél ki a sötétből, a legmélyebb pontból, hiszen az idevezető út a Skorpió fullánkján át vezet. Átélted, túlélted, minden sötéttel szembenéztél, átminősültél, és most megszületik az istenember. Érzed az elemi erőt ami születik benned? Érzed a legyőzhetetlen erődet? Ez éled ma fel. Mars (Árész) a harcisten, aki mindent legyőz, kiöli belőled a félelmeket, a lehúzó erőket és győzelmet aratsz általa. Artemisz (Hold) aki pedig ott volt a születésnél, ő segíti életre a fényt magát (Apollont, a Napot, aki te vagy). Itt most ezzel megszületik a mindent legyőző tudatos én, akiben már nincs semmilyen félelem, semmilyen rettegés, hiszen ura életének, ő irányítja sorsát, és utat tör az isteni világok felé, isteni tudatossággal, isteni teremtőerőktől duzzadva.

 

Bármi amit ma elkezdesz ezzel az erővel van feltöltve. Legyen az a fizikai világban bármi új, de lehet saját magad is. Ezért meghívok mindenkit, egy újabb teremtő mágia elindítására. Ez most duplán erős, mert egyszerre két bolygó ereje van benne. A Hold 14:28-kor áll egzakt az Al Nasi csillaggal, a Mars 18:03-kor, a Hold-Mars együttállás pedig ezt megelőzően 14:15-kor áll fel. A mai délután tehát az isteni teremtés jegyében zajlik. Mivel azonban az Al Nasival való együttállásuk már a sötétség birodalmában történik (a Nap még ugyan fent van, de ők már lebuktak a horizont alá), ezért a mágiát holnap, 2020. február 19-én Napfelkeltekor javaslom elkezdeni 6:47-kor (mert mikor Mars és Hold felkelnek holnap reggel, még a Nap alszik, sötét van), majd további 20 napon át szintén Napfelkeltekor megismételni. Hatalmas teremtő erő van benne.

 

Gondold át mit szeretnél útjára indítani, amit lehet általánosan is, de még jobb, ha társítod Mars és Hold erejéhez. Ha ismered a képleted, hol állnak benne, még a ház energiáját is beleszőheted. Ezt fogalmazd meg még ma, írd le gyertyafény mellett, és 21 napon át mondd ki hangosan kelő Napnál. Külön-külön, Árész és Artemisz isteneknek felajánlva. Úgy végezd a mágiát, hogy Napfelkeltekor kelet felé fordulva gyújts egy gyertyát, csendesedj el, hívd be az egyik istent, köszöntsd, kérd együttműködését, mondd el neki szavaidat, majd köszönd meg neki támogatását. Majd a másikkal ugyanezt. Utána fejezd be a szertartást ahogy szoktad. Teremts, indíts el egy új minőséget az életedben.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6515479770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu