Fordítsuk lassan figyelmünket Jupiterre
2020. február 02. írta: Csillagtenger

Fordítsuk lassan figyelmünket Jupiterre

Szép lassan kezdhetjük figyelmünk központjába állítani Jupitert, aki az év meghatározó energiája lesz. Amit 2019 folyamán Szaturnusz táncolt végig Plútóval, azt idén ő teszi és hozza ezzel a teljes és abszolút szemléletmód változást életünkben. És ez nem akármilyen változás, én úgy gondolom ez a legjobb ami történhet veled. Hogy rátalálsz a benned élő Istenre. Jupiter most épp váltásban van, a Déli Korona csillagait hagyja el, azt a hatalmas energiamezőt, amihez fogható nincs. Amiben ott van egy olyan tudás, erő, védelem, energia, ami akkora hatalmat ad, amihez nincs még egy hasonló. És Jupiter mondhatjuk talán az emberiség jelenlegi korszakának a legnagyobb tudását képviseli, hiszen Ő Zeusz, az emberek és istenek ura. És azzal, hogy ez a hatalmas tudásbolygó a Szent Korona energiájából merített egy hónapon át, megadta a vissza nem térő lehetőségét annak, hogy hamarosan, mikor eljön az ideje, megkoronázd magad ezzel a hatalmas erővel. Ezért írtam korábban, hogy kapcsolódj, hangolódj a Koronára, hívd, éleszd fel magadban erejét.

 

Most már elhagyva a Déli Korona csillagait, a Nyilas csillagképében vándorol tovább (eddig is benne volt a Nyilasban, hiszen a Korona a Nyilas védelmében áll), hogy majd jövő hétvégén elérjen egy másik energiamezőbe. Oda, ami ritkán szólal meg, de ha igen, valami olyan zendül meg, ami elhozza a békét a szívedben. Főleg, ha Jupiter, a szeretet bölcsessége zengeti meg. Erről kicsit később. De mielőtt odaér, 2020. febuár 4-én kedden kvintil kapcsolatba kerül az Egység birodalmában járó Vénusszal. Az isteni (Jupiter) egy isteni kapcsolódással (kvintil) kapcsolódik az isteni birodalmához (Egység) és kelti életre a lelkedben lévő abszolút szerelem erejét (Vénusz) akivel megteremtheted az istenit a hétköznapok világában. Érzed megint ebben az erőt? Főleg hogy Jupiter frissen töltekezve érkezik a Korona energiamezejéből? Engedd hát meg magadnak hogy áramolj, adj, sugározz, szeress, két szeretetbolygó segít benne, mert ha megérzed magadban ezt az érzést, már nem lesz semmi és senki aki elvegye tőled.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr115450704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu