2020. január első napjainak energiái
2020. január 01. írta: Csillagtenger

2020. január első napjainak energiái

2019. után 2020. is mérföldkő lesz abban a kivételes és különleges átalakulási folyamatban, amiben már benne vagyunk egy ideje. Nemcsak azért, mert január 12-13-án csúcsosodik ki Szaturnusz-Plútó 2019. folyamán végzett egész éves munkája, hanem mert idén, 2020-ban elindulunk egy más szellemi úton. Ezt köszönhetjük mind Jupiternek és Uránusznak is. Sőt, valami csoda is vár még ránk 2020-ban. (Ezekről bővebben az előadásokon hallhattok.)


Viszont ahhoz, hogy kihozzuk az univerzum által nyújtott lehetőségekből a maximumot, meg kell dolgoznunk érte, ami feladatokkal jár. Ennek első lépése már rögtön január első napjaiban megmutatja magát. Eljött az új év, január 1-e van, a naptári év kezdeti napja. A csillagos égre tekintve, ez nem kezdeti nap, de a hétköznapjainkat nézve viszont van benne új kezdet, elindulás, és minden kezdetben van születés, ami útjára kel és kibontakozik. Ezért ez is fontos és érdemes odafigyelni rá. Mint már említettem, egy Hold-Neptunusz együttállással kezdtük az új évet, ami szerintem meg is adja az alaphangot, a kezdő löketet. Ebben benne van az az üzenet, hogy az elmélyülésen lesz a hangsúly. És ez így is lesz. Ráadásul jelenleg a leszálló holdcsomópont is igen aktív, három bolygónk, Nap, Merkúr, Jupiter is együtt áll vele (ez egy folyamat, dec 30-jan 8 közötti időszakban), úgy, hogy közben a Déli Korona csillagaiban haladnak. És ez is az évet indító energia. Mit üzen ez? Hogy éled benned az erő, a mag ereje, a benned lévő igazi, őstudás, ami magáról az életről szól, arról a szeretetről ami győz minden felett. Éledezik ez a belső erő, ami mindennél erősebb. Ha erre rájössz, megérzed magadban, onnantól legyőzhetetlen vagy. Merkúr pont ma, január elsején 23 óra környékén lép be a Déli Koronába (a Magyar Szent Korona energiáját szimbolizáló csillagképbe) és holnap, január 2-án rögtön együtt is áll a már ott haladó Jupiterrel, majd január 3-án a szintén itt haladó leszálló holdcsomóponttal is, hogy el is mélyüljön mindez.

 

Akkora hatalmas erők ezek. A magyarság csillagképében, a Nyilasban (mert a Korona a Nyilas védelmében áll), a szent tudást képviselő csillagképben a Déli Koronában, ami az egyetlen ilyen erő az egész világon (érzed mekkora hatalmas dolog magyarnak lenni?) vándorol a Tudás bolygója Jupiter és a téged szimbolizáló Nap és Merkúr. Ez nem is a szavak szintje. És ez adja a kezdő löketet az évnek. A Nap január 5-ig, a Merkúr január 7-ig, de Jupiter egészen január 30-ig lesz a Déli Korona csillagképében. Ezeken a napokon elmondott ima sorsemelő, a fény felé emelő, a benned lévő erőre segít ráérezni. Ha a napokban ránézel a Napra, érezheted, hogy a Korona ereje árad feléd, hiszen ott ragyog benne. A Nap eleve az életet adó, a fényhozó, aki csak árad, aki minden reggel felkel és ezáltal legyőzi a sötétséget, aki kimeríthetetlen hatalmas mosolyával világít le rád minden pillanatban. Most a Korona erejét adja neked. Használd ki. Beszélj hozzá, beszélj a Koronához. Mindezt önmagadért és népedért is teszed, sőt az egész emberiségért. Hiszen bennünk van meg az erő ami elindítja a fényt, a szeretetet.

 

Abszolút kiemelt ima időpont január 2-a 17:31 perc, amikor Merkúr-Jupiter együttállás van a Déli Korona csillagképében. Ekkor valóban javaslom, hogy állj meg 10 percre, fordulj szíved felé, beszélj ehhez az erőhöz, és érezd ahogy ébred benned majd elindul kifelé, és árad, és árad. (Az ima részleteiről a Nemzeti imanapok írásban találsz továbbiakat.) Használd ki, élj vele, nemcsak magadnak, mindenkinek segítesz vele.

 

Kívánom, hogy ébredjen fel bennünk a mag ereje. Ezzel kívánok bőséges új évet mindenkinek.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8715378596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu