Felszínre tör a mélység – 2019. december 13-14.
2019. december 12. írta: Csillagtenger

Felszínre tör a mélység – 2019. december 13-14.

Nagyon érződik hogy valami új van készülőben. Valószínűleg még sokan nem tudjuk merre haladunk, de érezzük már hogy kialakulóban van az új. Biztos lehetsz benne, hogy érkezik, de hogy milyen minőségben, rajtad múlik. A következő napok lehetőséget adnak arra, hogy abba az irányba lépjünk előre ahová szeretnénk elérni. A Hold a főszereplője az előttünk álló két napnak (dec 13 és 14), de még Vénusz ereje is nagyon erős, hogy majd ez kicsúcsosodjon a vasárnapi energiákban ahol már Uránusz osztja a lapokat, aki a januári elindulásban is az egyik kardinális energia. A lelkiségen, érzelmeken van tehát most a hangsúly. És tudjuk, hogy a lélek kelti életre a fizikait. Ha tehát a következő két napgan figyelünk érzelmeinkre, nagyot segítünk saját magunkon abban, hogy az induljon el amit valóban szeretnénk.

Tart még a Vénusz-Szaturnusz-Plútó együttállás, amiből Vénusz-Plútó tánca perdül fel december 13-án pénteken. Ez talán ennek a napnak a legerősebb hatása. Itt gyökeresen változhat meg valami az érzelmek, a kapcsolatok, a kreativitás, az anyagiak terén. Most még a mélyben, a lélekben, de ez fog majd testet ölteni januártól. Ne féljetek hát attól ha szembejön valami, abban van a lényeg, hogy megértsd mit kaptál, miért történt. A másik oldalról pedig törekedj úgy megélni a napodat, ahogyan szeretnéd hogy a világ válaszoljon, reagáljon neked. Mert tudod, hogy mindig minden reakció, az első energia belőled indul ki. De ebben is a lényeg a mélység a Plútó által.

13-án hajnalban megint figyeljünk az álmokra, mert a Holdnak lesz fényszöge mind a Jupiter és Uránusz bolygókhoz is, akik másképp ugyan, de mindketten a magasabb világokkal való magasabb szellemiséget szimbolizálják. Jupiter a Nyilas íja hegyénél áll, ahonnan a fény indul, vagyis általa abszolút lehetőség van a felső világokkal való kapcsolatfelvételre, Uránusz viszont eleve maga a sugallatok, intuíciók enerigája, tehát most éjszaka megint nagyon erősek lesznek az üzenetek a felső vezetéstől. Lehet ami most érkezik még nem tudatos, mert Uránusz még hátrál, de történik.

És közben kialakulóban van egy vizes trigon is hiszen a három vizes jel kapcsolódik egy tüzes energiával. Ráadásul úgy, hogy a jeleket uraló bolygók saját jelükben állnak. Hű, ez nagyon erős lelkiség, érzelmiség. 13-án pénteken kezdődik a Mars-Neptunusz trigonnal, és majd 14-én szombaton hajnalban éri el csúcspontját a Hold-Mars és Hold-Neptunusz trigonokkal, ekkor áll fel a nagy égi háromszög. A rákban járó Hold, a skorpióban járó Mars és a halakban járó Neptunusz kapcsolódik tehát egy tüzes energiával, amiben ott van az őserő, az emelő erő, ami növel, fejleszt, segít kitörni. De mi is igyekszik kitörni? A mélység, a lelkiség törekszik a fekszínre. A vizes jelek ráadásul titokkutató jelek, a saját jelében álló bolygó pedig nagyon erős, harmónikus. A rákban a múltat, az eredetet kutatjuk, a skorpióban a mögöttes dolgokat, a láthatatlan irányelveket, amik mozgatják a láthatót, a halakban pedig már a belső birodalmat, hogy mi van a felszín alatt, amikor rájövünk hogy a szigetek összeérnek, vagyis valóban kapcsolódunk, minden mindennel összeér. Érzitek az erőt ebben, hogy valami valóban a mélyből épp feltörőben van? A valódi, igazi megértés, hogy te magad vagy saját életed formálója? És ne feledjük a Nap és a Merkúr is a Skorpió csillagbirodalmában jár, nagyon erős most a mélység hívása, ereje. Csillagképileg ez a víztrigon az Ikrek Castor lábát, akivel továbblépünk az úton, a Mérleg múlt serpenyőjét ami mutatja a szív valódi vágyait, és a Vízöntő jövő csillagait amivel születik az új, amiben már nincs karma köti össze. Vagyis a lényege ennek a két napnak hogy ráérezz a lényegre, hogy mekkora erő van benned, amivel te formálod a jövőt. Mert ha erre rájössz, akkor nem fogsz félni tőle. És onnantól jöhet bármi, nem tud ártani. Ezt érezheted, értheted meg a következő két napban.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr1615350120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu