Szaturnusz-Plútó együttállás főpróbája – 2019. december 11-13.
2019. december 11. írta: Csillagtenger

Szaturnusz-Plútó együttállás főpróbája – 2019. december 11-13.

Egyre közeledik a várva várt nagy nap, Szaturnusz-Plútó sorsfordító együttállása. 2019. december 11-13. között eltelő időszakban megélhetjük ennek előszelét, hiszen Vénusz előbb Szaturnusszal (11-én), majd Plútóval (13-án) áll együtt, ezáltal összehozza a két nagybolygót. Ebben a három napban ráérezhetünk mi is vár ránk január elején.

A két karmabolygó teljes átalakulást hoz életünkbe. Fizikai (Szaturnusz) és isteni (Plútó) síkokon egyaránt. Szaturnusz megmutatja mik a valódi értékek életünkben, ha jól végeztük a dolgunkat kezünkbe adja a bölcsek kövét, az örök élet tudását. Plútó pedig tudatosítja számunkra földi világon túlmutató belső erőnket, amiket születésünk óta ’rejteget’. Azon erőket, ami a fátyol mögött vannak elrejtve, vagyis elérhetők, de csak azok számára akik mernek és tudnak nyitni a valóságra. A többieknek ugyanis láthatatlan. Ez a sorsfodító pillanat közeledik. Szaturnusz és Plútó találkozása nemcsak berobbantja ezt az új minőséget az életünkbe, közösen le is rakják a új alapokat, egy magasabb minőséget, és onnantól az lesz az új alapszint. De csak az tud ide fellépni, aki addig megteszi amit kell, vagyis lenéz a mélységeibe, felismeri saját gyengeségeit és elkezdi azokat tudatosan átalakítani, meghozza a döntést, hogy önmaga irányítja az életét és nem a kifogásokat keresi, másokat vagy a külvilágot hibáztatja. Hatalmas lehetőséget kapunk a sorstól, de mindezt nem adják ingyen, tenni kell érte. A szavak ereje, a ’majd holnap’ attitűd már nem elég. Tenni kell. Meghozni a döntést, majd áldozatot hozni érte, legyen az az idő, a kényelem, a régi szokások feladása.

Vénusz megérkezése a két nagymesterhez a főpróbája ennek az új elindulásának. Most megtudhatod hogyan is állsz az elvégzendő munkákkal, mennyire az ego irányít vagy már te vezeted az életedet. A két nagybolygó a fizikai síkból emel ki, életed alapenergiát emeli. Vénusz a földi termékenység bolygója. Ő az, aki által meg tudod élni az anyagi világot, mert általa teremtesz a fizikai síkon. És pont ez a lényege a poláris világba való leszületésnek. Hogy megtapasztald hogyan és mit tudsz csinálni az anyaggal, a kézzel fogható dolgokkal. Csak használod, mert végülis van, vagy élvezed, értékeled, megfigyeled, tanulod, ezáltal valóban alkotsz, átalakítasz. Értendő ez a tárgyi dolgokra, de az emberi kapcsolatokra és a szerelemre magára is. Jelezheti Vénusz a pénzt magát is, az is vizsgázik most, hogy számodra a pénz mit jelent. Mire kell, mennyi kell, mennyi az elég, mennyitől vagy boldog, egyáltalán tudod-e élvezni amid van, mert ha nem, azt sem fogod élvezni amire vágysz. De tudod-e igazán mire vágysz? Mi az igazi érték számodra az anyagi világban? Hogy mennyi van, vagy hogy mit vagy képes megvalósítani? Amit csinálsz azt hogyan csinálod? Beleteszed-e a lelked, szíved, vagy megcsinálod mert muszáj? Ezt tudod most megfigyelni ebben a három napban, hogy ha kell, még tudj változtatni.

És mindeközben a három nap közepén, december 12-én felvillan egy csodálatos beavatói Telihold, mely összehozza a Kígyótartó-Nimród csillagait. Ténlyeg zseniális a Teremtő, mert amennyiben még van dolgod a fentiekkel, megadja hozzá az erőt az önlegyőzéshez, hogy megtörténjen a varázslat. De ezt egy másik írásban….

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2015348166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu