Nap-Neptunusz kvadrát – 2019. december 8.
2019. december 07. írta: Csillagtenger

Nap-Neptunusz kvadrát – 2019. december 8.

Ismét egy csodálatos állás van kialakulóban az égen. Holnap, december 8-án teljesedik ki a Nap-Neptunusz kvadrát az égen. A kvadrát mindig megvalósító energia, a Nap te magad vagy, a Neptunusz pedig a megváltói, mondhatjuk a szellemi-lelki éned, mindaz aki vagy, csak nem vagy rá tudatos. Tulajdonképpen éned esszenciája. Remek nap ez tehát arra, hogy megvalósítsd magad, lelked mélyére nézz, és belekezdj valami olyan dologba amire régóta vágysz. Indulj el a mai nap egy belső úton. Ha van amitől félsz, ma lépj egyet irányába, nézz vele szembe, hatalmas erők szabadulnak fel általa.

 

De ez a nap igazából a teremtésé. A Nap ugyanis a nyilas jelében, a Neptunusz a halak jelében jár. Mindkettőjüket Jupiter uralja (igaz Neptunusz uralmi helyzetben is van, ettől még erősebb ez az állás), aki a Nyilas csillagiban, a Nyilas íja hegyénél áll, ahonnan a fény elindul útjára a fényhaza felé irányt mutatva, hogy merre is van az igazi út. Jupiter ereje a hit, az ima és ő testesíti meg a magyarság küldetését. Vagyis ez a nap arról szól, hogy rátalálj saját, legbelső, legmélyebb hitedre a lelked mélyén, felfedezd a benned élő Megváltót. Valamint, hogy fellobbanjon a fény a magyarok szívében, hiszen nekünk magyaroknak, a mag népének pont ez a küldetésünk. Útjára indítani a fényt. Mindezt segíti az ima ereje. A közös ima ereje. 9:46-kor lesz egzakt ez a kvadrát. Imádkozz hát. Mindtöbben tesszük, annál erősebb az ereje. Fordulj a Nap felé (dél-keleti irány) és imádkozz önmagadért, a belső harmóniáért, a belső békéért, azért hogy a fény fellobbanjon a magyar emberek szívében és terjedjen. Imádkozz az egységért, hogy a szeretet legyen az irányadó.

 

Az ima ereje most segíti legyőzni a sötétséget (Nap Skorpió csillagaiban), ami által kezünkbe kapjuk táltosi, univerzális erőinket (Nap Kígyótartó csillagaiban is) és tisztítjuk is a jövőt (Neptnunusz Vízöntő csillagaiban), ami kell ahhoz, hogy megleljük a teljes harmóniát. Ez a fény indul most el (Jupiter Nyilasban).

 

Aki ezt szeretné még mélyebbre vinni, szeretettel várom az esti előadáson, ahol további csoda vár rád.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9815342220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu