Valódi mágikus nap – 2019. december 8.
2019. december 05. írta: Csillagtenger

Valódi mágikus nap – 2019. december 8.

Vasárnap olyan energiák hatnak, amik sokmindent átírhatnak. A fókusz abszolút a mélységeken, lelkiségen van, ami történik az a legbensőben ír át dolgokat akár a gyökérig visszamenőleg. Hatalmas erők, nagyon kell figyelni is, mert nem mindegy mit teremtünk, a valóságot, vagy az illúziókat. Nyílik egy varázskapu, sokmindent megérhetünk, mely már szombatról vasárnapra virradó éjszaka elkezdődik, vagyis már az álmokra figyeljünk, mert súg a felső világ. Ez a nap nagy előrelépés a belső harmónia megteremtése terén is, illetve atéren is, hogy milyen minőségben indul majd el az új kör januárban.

Érdemes ezt a napot úgy tölteni, hogy önmagunkkal foglalkozunk elsődlegesen, figyeljük saját megéléseinket, érzéseinket, tetteinket, mert ez adja meg igazán az irányt a jövő felé. De tökéletes ez a nap arra is, hogy alkossunk, teremtsünk, élvezzük az élet szépségeit, csodáit, kezdve az apróságoktól, mint egy mosoly, egy ölelés, egy érintés. A lélek, az érzések nagyon hangsúlyosak ezen a napon, amik azonnal testet is öltenek az anyagban, ezért is nagyon fontos, hogy hogyan éljük meg a napot, milyen érzéseknek adunk teret. Mindamellett ez már advent ünnepének második vasárnapja, a második gyertyát is meggyújtjuk, a családdal töltött idő is tölt, felemel.

Élvezzük, adjuk át magunkat a fénynek, a szeretetnek, hogy felgyulladhasson az a láng belül.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8515340364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu