Nap a skorpió jelébe lép – 2019. október 23-2019. november 21.
2019. október 22. írta: Csillagtenger

Nap a skorpió jelébe lép – 2019. október 23-2019. november 21.

A Hold jelenleg a Jászol csillagaiban jár, a Nap az Angyal csillagaiban táncol. Vagyis most azt érezheted, hogy testileg és lelkileg is burokban, védelemben vagy. Nyugalom van, a belső harmónia hatja át belsődet és a külvilágodat is. Gyönyörű napsütéses nap kíséri mindezt, valahogy mintha valóban megállt volna kicsit a világ, felkészül arra, hogy szembenézzen, számotvessen az elmúlással, a halállal. A halállal abban a formában, hogy rájövünk arra, hogy minden a maga megfelelő módján és idejében történik. Ha hagyod hogy a maga módján és idejében történjen és nem sietteted. Hiszen minden probléma abból ered, hogy türelmetlenek vagyunk, kapkodunk, szétszórjuk magunkat, egyszerre akarunk mindent elvégezni. Pedig rengeteg idő áll rendelkezésünkre. Pont annyi amennyi kell. Ha ebbe bele tudsz olvadni, akkor leszel harmóniában. Akkor találod meg a békét még ebben a rohanó poláris világban is. Ez a mai nap ebben segít. Ha kicsit ma lelassulsz, burokba vonod magad, megérezheted, megtapasztalhatod azt a békét ami belül van. Ami maga a mindenség.

Érdemes is kicsit lelassulni, megállni, mintha kívülről figyelnéd magad, hiszen a Hold halad majd tovább a Rák elengedő ágához, amikor is azon lesz a hangsúly, hogy el kell tudni vágni valamit. Lehet hogy ezek a félelmeid? Lehet hogy ez az akaratod? Lehet hogy ez a türelmetlenséged? Vagy lehet hogy ez a valóságnak vélt látható világ? Kell is mindez, hiszen elindulunk befelé. A zodiákus körén a Nap holnap, 2019. október 23-án belép a skorpió jelébe. Ez itt a titokkutatás birodalma. A belső világod tere, ahol a sötétség az úr. Belép ide a fény, és rávilágít mi van ott bent. Eljön az ideje annak, hogy megvilágítsuk a kis lámpással mit rejtegetünk belül. Innentől a hangsúly a belső világon lesz, az érzelmeken, a rejtegetett dolgokon. Mindenre fény derül. És ez még csak a skorpió zodiákusa, innen haladunk majd még beljebb, Skorpió király birodalmába (csillagkép). Az lesz a valódi mélység. De már most fény derül arra, hogy mennyire vagy tisztában saját belső világoddal, belső erőiddel és azokat hogyan működteted. Te vagy fölöttük az úr, vagy ők uralnak téged?

Szenvedélyes időszak kezdődik. Benne van a szerelem is. Főleg, hogy Merkúr és Vénusz is a skorpió jelében jár, sőt a Mars a mérleg jelében. Mindkét szerelembolygónk poláris pályán mozog, vagyis saját maga jelével szemben. Ebben még több a tűz, a szenvedély. Amit magas fokon meg tudsz élni a szerelemben, teremtésben, élvezetekben, kapcsolatok felpörgetésében, feltüzelésében. De ez lehet romboló is. Minden abból indul ki te hogy állsz saját belső világoddal. Mennyire küzdesz magaddal, mennyire félsz, mennyire rejtegetsz dolgokat. Önmagad elől. Vagy mennyire uralod érzéseidet, belső világodat. Eljött hát az ideje az abszolút belső számvetésnek, önmagaddal való szembefordulásnak. És ez szükséges is, mert megyünk a valódi mélységek felé.

Most még az Angyali birodalom a szellemi vezérlet mindefölött. Az angyali tisztaság, szeretet, fedhetetlenség. Vagyis ha szeretettel fordulsz önmagad felé, és bátran mersz szembenézni saját félelmeiddel, önbizalomhiányoddal, mélységeiddel, sokkal könnyebben tudod őket átminősíteni, átfordítani, hiszen hatalmas erőt kapsz hozzá. Azért születtünk a földi poláris világba, hogy megtapasztjuk mindkét oldalt. A lényeg ennek megértése. Hogy azért fáj, azért félek, mert tudni akartam milyen érzés is az. De nem az ural engem. Én isteni vagyok, és a szeretet erejével élek és működöm. És éppen ezért képes vagyok uralni a bennem lévő lehúzó erőket is. Örülök, hogy megtapasztalhattam, de tulajdonképpen az az erőm. Mikor érzem, hogy érzek, és én tudom irányítani. És uralni. És ezáltal teremteni.

Hatalmas erő ez. Kezdve azzal, hogy szembe mersz nézni vele. Ennek az ideje jön most el. Indulj el befelé, és fedezd fel belső erőidet, hozd őket a felszínre és teremts magadnak egy szebb világot.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr715249168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu