Hangsúly önmagunkra terelődik – 2019. október 20.
2019. október 20. írta: Csillagtenger

Hangsúly önmagunkra terelődik – 2019. október 20.

Október 20-án vasárnap a Merkúr és a Vénusz is már a Mérleg csillagképében vándorolnak és innen kerülnek egy-egy szextil, megértés fényszög kapcsolatba a Nyilas csillagaiban járó Plútóval és Szaturnusszal. Mire hívja fel ez a figyelmet? Hogy a fény felé elindulához elsődlegesen az kell, hogy önmagaddal kerülj kapcsolatba. Megtaláld és megéld mindazt, ami számodra elsődleges és fontos. Ami téged tesz boldoggá, neked jó. Mert ha te jókedvű vagy, azt csinálod ami téged teljesít ki, önmagadat helyezed első helyre, akkor leszel boldog. És akkor lesznek a külvilági kapcsolataid is rendben. Mert egyébként ha belegondolsz miért is születtél le? Hogy magadat megvalósítsd. Megtaláld mindazt ami életed szíve vágya és meg is tudd élni. Ez ha megvan, akkor fogsz tudni kiemelkedni. És nem utolsó sorban ez alapozza meg azt, hogy bátran szembe tudj nézni önmagad belső világával és minden félelmedet át tudj minősíteni.

És a Mérlegben ez a fontos, ezt az egyensúlyt megteremteni. Keresd hát magadban hol nincs meg az egyensúly, hol nincs meg a harmónia. Ezt értheted meg ezen a hétvégén. És ha megvan, kezdd is el megvalósítani, tedd meg az első lépéseket, hogy el tudd indítani saját életedet. A Mérleg csillagkép üzenete nagyon fajsúlyossá válik a következő hónapokban, érdemes odafigyelni rá, hogy valóban önmagad vágyai szerint kezdj élni. És hidd el, ez hozza el a várva várt harmóniát. Mert ha te rendben vagy, a környezeted is rendben lesz. Terrmészetesen figyelj oda a mértékre, mert könnyen átbillenhet a mérleg, mert csak halkan jegyzem meg a mértékletesség az alapja annak, hogy következő életedben, amennyiben még ide kell leszületned, mennyire fogsz emlélkezni isteni létedre.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7215238872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu