Régi szellemiség feláldozásának napja – 2019. október 17.
2019. október 17. írta: Csillagtenger

Régi szellemiség feláldozásának napja – 2019. október 17.

A mai nap nemcsak azért jelentős mert a Nap belép az Angyal csillagaiba, ami elhozza a magas megértés, szellemiség és teremtés idejét, hanem közben Mars is megérkezett a Szűz csillagkép Vindematrix csillagához, a múltat és jövőt összekötő tengelyhez. Egyrészt ez azt jelenti, hogy a mostban, az adott pillanatban levés adja jelenleg az erőnket. Vagyis akkor nyílik a Spica és tudunk belépni az Angyali világba, és tudjuk megélni a magasabb szinteket, a magasabb tudatosságot, ha jelen vagyunk neki, nem pedig elrohanunk mellette. Ellenben jönnek a belső harcok, feszültségek, amit a külvilágban élünk meg ilyen-olyan feszült helyzetekben.

De azzal, hogy a Mars elérte Izis fejét, azt is jelenti, hogy rájövünk arra, hogy csak az visz előre, az nyitja a kapukat a felsőbb világok felé, ha ezentúl nem ösztönből működünk, és követjük a rutin dolgokat, hanem tudatosak is vagyunk arra amit csinálunk, aminek az a magas szintje hogy ha rájövünk valamire, már tudjuk hogyan működik, nem kell hozzá további tapasztalás, tanulás. Mars miközben eléri a Vindematrix csillagot, kvintil, mágikus kapsolatba kerül az Oltár csillagaiban haladó Jupiterrel, vagyis ha tudatosodunk minderre, azonnal fel is tudjuk áldozni, átadni a fénynek a régit, hogy az magasabb szinten térjen vissza hozzánk. És ez azért nagyon fontos, mert a 2020-as év javarészt erről fog szólni.

Vagyis legyetek jelen holnap a magasabb erőknek, szellemiségnek, abszolút megnyilvánul ki hogyan áll ezen a téren, hogyan élsz, ösztönből működsz-e még a külvilágot követve, vagy tudatos vagy saját működésedre.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5715226220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu