Nagyon hangsúlyos mégis lágy energiák hete – 2019. október 7-13.
2019. október 10. írta: Csillagtenger

Nagyon hangsúlyos mégis lágy energiák hete – 2019. október 7-13.

Miért mondom ezt, mikor a skorpió ereje hétköznapjaink meghatározó energiája jelenleg? Mert igaz a skorpióról legötbbeknek a szenvedély, sőt, leginkább a szex jut eszébe, de a skorpió igazából az isteni kutatás, a benned lévő mágikus erők felfedezésének lehetősége. Tulajdonképpen ez is az is a teremtésről szól, csak kicsit máshogy. És persze meg lehet élni a skorpiót így is és úgy is.

Én most mégis inkább a mágiát, a belső szenvedélyes erők varázslatos aspektusát emelném ki. Vénusz is belépett a skorpióba, így már ketten haladnak ebben a jelben a Merkúrral. Ez nagyon segíti a misztikus gondolkodást, a jelek még jobb megértését, álmok olvasását, a mögöttes dolgok kutatását, mert ráaádásul jobban is érzed, jobban áthatnak az erők, átjár a varázslat. És ez a két bolygó ahogy halad a skorpió jelében, folyamatosan kerül egyik fényszög kapcsolatból a másikba. És nem akármilyen bolygókkal, azokkal, akik a jelenlegi nagy átalakulást végzik számunkra. Tehát ahogy megéled most a skorpió Vénuszt és Merkúrt (nemsokára jön a Nap is), úgy alakul a jövőd.

Először is kvintil, mágikus fényszög kapcsolatba kerülnek a Szaturnusszal és Plútóval, felváltva, egyik a másik után (itt négy kapcsolódásról van szó, ezáltal 3 hetet is felölel, mert múlt héten kezdődött és jövő hétig tart, sőt a Nap még ezután jön, szóval hosszan tartó hatás), ami által lehetőségünk van a szer-elem erejével teremteni. És mi ez ha nem lágyság? Mert a kvintil az a teremtő erő, amikor a teljes harmónia állapotában teremtesz. Hatalmas ereje van. Vagyis aki kihasználja a skorpió adta magas lehetőségeket, és elindul befelé, a belső útján, és figyeli saját folyamatait, az azt a varázslatos új jövőt teremti magának és indítja útjára, amit a Déli Korona ereje, illetve a Plútó általi varázserők jelentenek.

Közben inspiráló kapcsolatba kerülnek a még ugyan hátráló, de Kos csillagaiban haladó Uránusszal, ami szintén arra hívja fel a figyelmet, bár ez nem tudatosan, hogy figyelj mit csinálsz belül, mert azt fogod elindítani. A Kos az új kezdet. Nyilas is új kezdet (ahol a Szaturnusz-Plútó áll a fény születése, ebben is megnyilvánul az új). Uránusz szellemi szintemelkedés, Szaturnusz-Plútó határokat nyitogató karmabolygók. Nagy erőkkel épül egy új jövő de rajtad múlik mi indul el.

Az Uránusz vs Merkúr-Vénusz oppozícióban a skorpió-bika tengely is életre kel, ami a lelkiség és anyagi világ tengelye. Vagyis azt is tanulod most, hogy melyik számít, melyik élteti a másikat, mi a fontos, és mit érdemes változtatnod ahhoz, hogy ezt úgy éld meg, hogy abban megtaláld valódi önmagad. Aki ki is? Akit az anyagban tapasztalsz? Vagy akit nem ismersz tudatosan de mégis te vagy?

Szóval indulj el azzal a kis lámpással befelé hogy megtaláld a valódi fényt.

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7215215600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu