Szaturnusz direktbe fordul – 2019. szeptember 18.
2019. szeptember 18. írta: Csillagtenger

Szaturnusz direktbe fordul – 2019. szeptember 18.

A szövetség, a hatalom, de leginkább úgy mondanám a belső hatalom, a belső mágikus erő ébredése, uralása és az isteni lényegre való odafigyelés van fókuszban, hiszen a koncentráció, a gyakorlatba ültetés, a tanítás, a valódi értékek elhozójának bolygója Szaturnusz fordul most meg a Déli Korona alfa csillagánál és a Nyilas csillagkép íjat ellövő kezénél. Visszajött a Déli Koronához, hiszen az ő erejének hétköznapokba ültetése, elindítása, a magasabb minőségű élet elindítása a cél mind egyéni és nemzetszinten.

Eljött az ideje tehát annak, hogy mi tegyünk önmagunkért. Az elmúlt fél éves hátráló mozgása során Szaturnusz meghozta mindazokat a feladatokat, helyzeteket, amin változtatni kell ahhoz, hogy elinduljon egy új élet számodra. Aki tudatosan élte életét és figyelte ezen jeleket, a bolygó előre fordulása által el is tudja kezdeni megvalósítani mindezt, hiszen Szaturnusz kezedbe adja saját valódi, igazi kincseidet, értékeidet. És ez most a Déli Korona, a Magyar Szent Korona ereje. Vele viszont olyan erő birtokába jutsz, amivel minőségit változtatsz életeden. És mostantól már minden élesben megy. Aki tett/tesz magáért, számára elindul ez a változás szépen fokozatosan, abban az ütemben, amit képes egyszerre befogadni. A változás történik, mert Plútó is hamarosan megfordul, aki meghozza ehhez a radikális erőt.

A fókuszba tehát a saját belső erőid kerültek. Csakis ezzel tudsz túllépni a múlandóságon, rájönni arra, hogy a dolgok nem meghalnak, megszűnnek, hanem minden időtlen, végtelen, vagyis visszatér de már egy más minőségben. Az életedben a dolgok valóban egy tanulási folyamat részei, semmi sem hal meg, szűnik meg, hanem körforog, fejlődik. Aki erre az erőre ráébred, ennek az erőnek a birtokában van, számára nincs többé külsős akadály.

Ezt éleszti most fel benned Szaturnusz és kezdi el működtetni életedben.

De hogyan is tudsz mindezért konkrét lépéseket tenni? Kell hozzá a koncentráltság, az idő, az alázat. És a hétköznapi gyakorlás. Ha tenni szeretnél önmagadért, hiszen a Szaturnusz mostani direktbe fordulása után Jupiter is hamarosan belép az Oltár csillagaiba, ami a legmélyebb és legerősebb erő/mágia birodalma, illetve Plútó is hamarosan fordul, aki most már véglegesen, Szaturnusz erejével elkezdi beültetni számodra a születésedkor hozott nem hétköznapi varázserőidet, vagyis olyan erők indulnak be, most már élesben, amit ha nem te irányítasz, elsodornak. Ha szeretnél erről többet tudni, hogy milyen erők ezek saját életedben, mit tudsz tenni, gyere el a Soter Klubban tartandó elődadásra október 3-án. Részletek az eseményekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2215117936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu