Rendezés
2019. augusztus 28. írta: Csillagtenger

Rendezés

Miközben a szellemi üzenet a sorsuralás az Oroszlán csillagai által, amivel az új, tiszta és magasabb szintű jövő felé tudunk elindulni (Uránusszal való kapcsolat által), a hétköznapok energiája a rendezésről szól, hiszen az Oroszlán csillagaiban haladó bolygók a zodiákus körén a szűz jelében vannak. A rendezés segít tehát abban, hogy megtedd az első lépéseket az új életed felé. Nagyon intenzív erőket kapunk mindehhez, hiszen közben alakul a Nap-Mars-Merkúr együttállás, ami majd szeptember 2-3-án lesz egzakt. Az ő kapcsolódásuk gyors, impulzív és cselekvő gondolkodásban jelenik meg, vagyis könnyen észrevesszük min kell változtatni, és arra erőt is kapunk hogy nekiálljunk és megcsináljuk. És ez most fontos is, mert egyrészt közeledünk a Szűz csillagaihoz, másrészt hamarosan feláll a szűz-halak tengely, amiben benne van a lezárás, összegzés, befejezés. A befejezés miért is kell? Mert az új akkor indul el magasabb szinten, ha a régit lezártuk. Amivel tehát a napokban érdemes foglalkozni hogy rendezzük életünket, de úgy teljességében, fel kell ismerni mindazt ami nincs a helyén, és meg is kell tenni a szükséges lépéseket a rendezés terén. Teljes korszakzárás felé haladunk, szellemi szinten is jön az emelkedés, de ehhez el kell hagyni a régi normákat, át kell váltani a gondolkodást, szellemiséget. A mostani energiák sokat segítenek ebben.

Mindeközben egész héten fennáll az Uránusszal való trigon kapcsolat, aki küldi mindehhez a segítséget, sugallatokat, ötleteket, felismeréseket hogy min is kellene változtatni, mit kell elrendezni. Ma a Marssal van egzakt trigon kapcsolatban, két kitörő erő támogatja egymást, nagyon intenzív, impulzív ma a gondolatok áramlása. Érdemes tisztán tartani magatokat, hogy meghalljátok ezen üzeneteket. De ami ma lejön, bevillan, azzal érdemes is elindulni, belekezdeni, mert ez egy tökéletes nap arra, hogy isteni erőket tudj a fizikai világba lehozni és megvalósítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2015027870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu