Szív napja – Nap-Regulus együttállás – 2019. augusztus 23.
2019. augusztus 23. írta: Csillagtenger

Szív napja – Nap-Regulus együttállás – 2019. augusztus 23.

A mai nap nagy tanító. Figyeld magad, figyeld tetteid, figyeld reakcióid. Figyeld meg bennünk mennyire a szeretet működteti őket vagy az ösztönerők (indulat, harag, düh, féltékenység, stb). Légy ma nagyon tudatos, mert ma megtanulhatod, megismerheted önmagad, hogy mennyire vannak feltételei életednek. Mennyire szereted önmagad. Mennyire szereted életedet. És mennyire tudod elfogadni magad annak aki vagy és az életet amit élsz. Hiszen aki vagy és az élet amit élsz, egy állomása a tanulási, fejlődési folyamatodnak. Se nem jobb vagy rosszabb mint a másiké. Éppen úgy tökéletes ahogy van, hiszen ez vagy TE. Ez a TE életed. Ezt akarod megélni. Szeresd hát. És ha felismerted mindezt, el fogod tudni fogadni, vagy ha kell valamin változtatni hogy el tudd fogadni, ezután meg tudod tenni.

Csodálatos lehetőséget kapsz tehát ma arra, hogy rájöjj, hogy életedet egyedül te alakítod, te vagy sorsod, létezésed ura. Te vagy akiből elindul minden szál, minden tett, minden gondolat, minden érzés. Te adod, árasztod az életet. És ahogy ezt teszed, úgy alakul ki az élet körülötted. (Mint ahogy a Nap adja a napsugarai által az életet a rendszerében kőröző bolygóknak.) Ha tehát feltételek nélkül elfogadod aki vagy és az életet ahogy van, és feltételek nélkül tudsz adni, azzal olyan életet élhetsz, amiben minden a legtökéletesebb rendben működik.  

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2615018142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu