Vénusz-Regulus együttállás – 2019. augusztus 21.
2019. augusztus 21. írta: Csillagtenger

Vénusz-Regulus együttállás – 2019. augusztus 21.

A szeretet állandó, végtelen és feltételek nélküli minden pillanatban. A szeretetnek nincs definiciója, a szeretet csak van. Ne kérdezz róla, csak szeress. Az Univerzumban végtelen a szeretet, és az ember is csak szeretni akar, ott van benne ugyanaz a nagy adag szeretet, csak nem mindig tudja mit kezdjen vele. Áraszd ma, add. A szeretet ráadásul ingyen van, nem mert értéktelen, hanem mert megfizethetetlen. A szeretetnek akkora ereje van, mindent megold és mindig ott van. Minél többet adsz belőle, annál nagyobb biztonságban érzed majd magad, mert megérzed, hogy valóban bármire képes vagy általa.

Szeress tehát. Semmi más nem számít. Nyisd ma ki a szíved a világra, és engedd, hogy áramoljon benned a szeretet. Majd add tovább. Ezzel teszel önmagadért és környezetedért a legtöbbet.

Vénusz ma áll együtt Regulussal, az Oroszlán szívével, ezáltal ez egy nagyon termékeny nap. A feltételek nélküli szeretet árasztásával ma megtermékenyítheted az anyagi világod, termékennyé válsz az alkotásban, szerelemben, emberi kapcsolataid terén.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9315018046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu