Még egy kis figyelem a gondolatainkra – 2019. augusztus 15-16.
2019. augusztus 15. írta: Csillagtenger

Még egy kis figyelem a gondolatainkra – 2019. augusztus 15-16.

Miközben épp csúcsosodik a Telihold és történik múltunk szeretettel történő felidézése, elengedése és ezáltal életünk, sorsunk uralásának lehetősége, Merkúr elérte a Rák csillagkép megnyíló ágát, szombaton már a Jászolban lesz és 20-án kedden már el is hagyja a Rák csillagait. Közben, 16-án pénteken még kvadrát kapcsolatba is kerül a Kos fejében hátráló Uránusszal.

Ma és a holnap (aug 15-16) tehát fokozottan fontos odafigyelni gondolatainkra, mert aminek megnyílunk, kimondunk az a minőség nyílik meg és indul útjára, növekszik majd bennünk, amit az Uránusz azonnal visz tovább az új kezdet felé, akkor is ha majd csak januárban válik ez valósággá, hiszen addig hátrál a bolygó. Éppen a szeretettel teremtés ideje zajlik az Oroszlánban, a Merkúr az örök minőségek, örök értékek erejét hozza magával a Polluxtól, vagyis azt a lehetőséget adja meg nekünk, hogy bármilyen halandó, múlandó feléleszthető, átfordítható örök értékűvé. Aki most valóban oda tud figyelni gondolataira, szavaira, hatalmas lehetőséget kap arra, hogy megteremtsen magának egy olyan új jövőt amiben benne van a szabadság, saját életének uralása, így adva önmagának lehetőséget a szintemelkedésre. Érdemes most ebben a két napban félretenni a félelmeket, a külvilág dolgait, és elindulni befelé, és elképzelni egy világot, amiben szeretnél élni. Valóban új jövő teremtődik, de rajtad múlik milyen minőségben indul el. Ez a két nap viszont nagy segítséget nyújt ehhez, amiben ott a kiteljesedés lehetősége is a Telihold ereje által. Hatalmas erő megint.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9115010502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu