Nap-Vénusz együttállás ami kiteljesedik egy csodálatos Teliholddal – 2019. augusztus 14-15.
2019. augusztus 14. írta: Csillagtenger

Nap-Vénusz együttállás ami kiteljesedik egy csodálatos Teliholddal – 2019. augusztus 14-15.

Annyira csodálatos teremtő időszakban vagyunk, az Oroszlán idejét éljük, ami maga a feltételek nélküli szerelem ideje. Ezek azok a napok, amikor minden megerőltetés nélkül el tudjuk fogadni mindazt ami van, ahogy zajlik az élet, amiben éppen élünk, hiszen csak áradunk, szeretünk, élünk, élvezzük az életet. Ilyenkor önmagunkat is jobban el tudjuk fogadni, jobban ráérzünk saját szereteterőnkre, ezáltal könnyebben uraljuk érzéseinket, ösztöneinket, életünket. Könnyebben észrevesszük a csodát, ami körbevesz minket, ami az élet maga. Hiszen ha igazán kinyitod a szíved, és nem csak a szemeddel nézel, meglátod ahogy a maga tökéletességében működik minden. És ezt erősíti meg a Nap-Vénusz együttállása, ami mindig egy varázslatos, mágikus pillanat. Ilyenkor a szeretettel áradás, a Nap, és a szerelem bolygója Vénusz egyesítik erejüket, vagyis segítségükkel még könnyebben tudjuk árasztani, megélni, befogadni életünkbe a szeretetet. Raádásul most ez a Nap-Vénusz együttállás az oroszlán jelében és az Oroszlán csillagkép fejében áll fel, vagyis segít abban, hogy az élet feltételek nélküli elfogadása által megértsük a múltunkat, meglássuk és megszeressük a sorsunkat, felismerjük benne a tanításokat, amik által uralni tudjuk életünket. És aki saját élete, sorsa ura, őt nem vezeti senki, hiszen ő az uralkodó, aki maga hozza meg a döntéseit, maga irányítja az életét, nem tud beleszólni senki és semmi. Hogy ezt elérd, nem kell más, mint hogy feltételk nélkül tudj szeretni.

A Nap-Vénusz együttállása idén több mint egy hétig is tart, aminek csúcsa augusztus 14-e. Ezen a napon a legerősebb a teremtőerő, amit tetőz az augusztus 15-én kora délután felálló Telihold. A Hold ugyanis eléri a Vízöntő múlt-Bak csillagainak összefolyását, és szembekerül mind a Nappal és a Vénusszal. Vagyis most még intenzívebben, még kifinomultabban, még lágyabban élhetjük meg a szereterőket. És ezáltal feláll az Oroszlán-Vízöntő tengely amiben most még a Bak csillagai is benne vannak, ami azt jelenti, hogy a múlt felismerésével meg is tudjuk azt tisztítani, és ezáltal fel is szabadítjuk magunkat. Mert ami fogságban tart, az a saját karmánk, a saját korábbi döntéseink, elvarratlan szálaink. Most lehetőségünk van ezek felismerésére, és megtisztítására, ami által eljön a megtisztulás, felszabadulás, így korlátaink lehullanak és eljutunk a belső végtelenhez, amivel uralni tudjuk a sorsunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4915009898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu