Szemléletváltás – Jupiter és Uránusz fordulóban
2019. augusztus 12. írta: Csillagtenger

Szemléletváltás – Jupiter és Uránusz fordulóban

Augusztus 11-én Jupiter fordult vissza hátráló mozgásából és indult el újra a földi logika szerinti úton, míg Uránusz augusztus 12-én tette épp fordítva, vagyis kezdi meg hátráló mozgását. Merkúr augusztus elsején fordult a Pollux csillagnál, amivel elkezdte ezt a folyamatot, aminek ez a következő lépése. Mindez majd januárban csúcsosodik ki, mikor az Uránusz is újra földi pályára áll én onnantól valami valóban más indul útjára.

Szellemiség bolygóink együttes irányváltása szemléletváltást rejteget. Merkúr, a hétköznapok gondolkodásába hozza bele az örök élet tudását, ezért ment vissza Polluxhoz, hogy néhány nap múlva, mikor elér majd a Rák csillagkép megnyíló ágához, segítsen abban, hogy annak nyíljunk meg, észrevegyük mostantól, hogy az élet valóban körforgásban van és nem kezdete meg vége van a dolgoknak. Mindenben a folyamatos fejlődés miatt az előrehaladás, fejlődés, tapaszalatszerzés van, nem pedig az elmúlás. És ez hatalmas erő. Az erre való ráébredés valóban olyan erőket ad a mindennapokban, ami által rájöhetsz, hogy bármire képes vagy.

Jupiter mostani fordulásával elhozza mindehhez azt a tudást, hogyan tudod meggyógyítani életedben a dolgokat, helyzeteket, kapcsolatokat, az életed magát, hiszen ezt senki nem tudja helyetted elvégezni, mert kaphatsz hozzá ugyan kívülről támogatást, iránymutatást, segítséget, de az igazi munkát csak te tudod végigvinni. Jupiter a bölcsességed, az a szellemiséged, amivel megérted az élet azon összefüggéseit, hogyan illenek össze az egyes részek, legyen az egyik napod a másik után, vagy egyik kapcsolat a másik után, de ha nagyban gondolkozol, az egyik életed a másik után. Elképesztő tudás mikor rájössz az életed értelmére. És ő most a Kígyótartó csillagképében tett egy utazást, gyűjtögette ezen beavatói, táltosi, gyógyítói tudást, hogy ezzel feltölteltekezve mindezt beépítse a hétköznapokba, hogy decemberben, mikor eléri a Nyilas csillagait, ezt már a fény útjára is indítsa életedben. Innentől a szíveddel olvass tovább, hiszen a Kígyótartó olyan energia ami nem a hétköznapi tudatoddal felfogható. A Kígyótartó energiával érintkezve ugyanis olyan tudáshoz jutsz, olyan erőket tanulsz meg működtetni, amivel meggyógyítod a lelked, ezáltal a fizikai életed bármely aspektusát. És ez itt a lényeg. Április közepe óta volt Jupiter hátráló mozgásban a Kígyótartó csillagaiban, amely idő alatt olyan élethelyzeteket teremtett számodra, amiben benne vannak ezek a beavatások, tanítások. Csak vissza kell gondolnod mik voltak ezek, mert ha tudatosítani tudod, egy teljesen más életminőséget tudsz elindítani életedben.

Uránusz pedig azzal, hogy most elindult hátrafelé a Kos csillagkép fejében, időt ad arra, hogy mindezt valóban begyakorold, elkezd működtetni, hiszen ő már az az energia, aki ki is emel a hétköznapokból, elindít a megváltás újtán, magasabb értelmi szintre emel. Mivel mindezt a Kos csillagaiban teszi majd, ezzel valóban egy teljesen új kört indít el, egy teljes szellemi korszakváltás előtt állunk, kiléphetünk a szenvedés, a mások általi irányítás korából (emlékezz vissza a nyári napforduló előtti energiákba az Ikrek-Nyilas csillagait érintve, az is mind egy-egy lépés volt a kapunyitás felé). Hihetetlen és vissza nem térő lehetőség ez, viszont a te kezedben van a döntés, hogy ezt milyen szinten indítod el, maradsz a mókuskerékben, vagy feljebb lépsz. Szerintem ami itt igazán történik, hogy lehullik a szemellenző, kinyílik a tudat, olyan tudás nyílik meg előttünk (ne felejtsd a Plútó által hozott magas tudást, amit épp visz be a mélységbe) amivel megértesz olyan dimenziókat amit most fel sem tudsz fogni, de ami a halhatatlanság tudatát hozza és adja a kezedbe. Annyira zseniálisan van ez megkomponálva. Ha ugyanis rájössz minderre, valóban nem lesz semmi és senki akitől félned kéne és elkezdesz egy abszolút más életminőséget megélni. Olyan csoda ez, ami szinte felfoghatatlan. És közeledik, történik. De még mindig nyertünk néhány hónapot, hogy átírjuk szellemiségünket a hétköznapokban, hiszen ez nélkülözhetetlen mindehhez.

Addig is figyelj, tudatosíts, nyisd meg a tudatodat a hétköznapokban minden újnak, kezdd el figyelni az életet, az áramlást, hogyan változik az élet maga. Ha a látható mögé nézel, észreveszed a tökéletes harmóniát, azt az erőt, ami mindent mozgat, és rájössz, hogy az egész olyan mint egy hatalmas, gyönyörű koncert, ahol a karmester irányít, és minden és mindenki tökéletes harmóniában teszi a dolgát. És aki ezt fel tudja borítani az csakis te magad vagy. De ha kilépsz, a harmónia akkor is ott marad, és az a legcsodálatosabb, hogy bármikor újra visszaléphetsz. Szerintem ennek a folyamatnak a tudatosodása zajlik. Hogy észrevedd, változtatnod kell a nézőpontodon, szemléletmódodon, szellemiségeden. Mert egyébként bedarál az élet.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7415005620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu