4 bolygó az oroszlánban – Az öröm hete – 2019. augusztus 12-18.
2019. augusztus 12. írta: Csillagtenger

4 bolygó az oroszlánban – Az öröm hete – 2019. augusztus 12-18.

Végül augusztus 11-én este Merkúr is megérkezett az oroszlán jelébe, így egy héten keresztül augusztus 12-18 között négy bolygó halad az oroszlánban, ráadásul a Nap, Vénusz és Mars még az Oroszlán csillagképében is jár, tehát ez a hét az abszolút élvezetek hete. Ráadásul könnyen előfordulhat, hogy mind a négy bolygó ugyanazon házadban jár. Ha így van, az az életterület most igazán nagy fókuszt kap életedben. Ha tudod melyik az, és annak megfelelően élsz, nagyot lendíthetsz életeden.

Ezen a területen ugyanis dübörög a szerelem, a teremtés, az élet maga. Itt most lehetőséged van arra, hogy sorsod urává válj, vagyis megteremtsd magadnak saját életedet, megoldj, megérts dolgokat, meg tudd hozni a megfelelő döntéseket, ki tudj állni önmagadért. De mindettől függetlenül, ha arra törekszel a héten, hogy feltételek nélkül elfogadod mindazon helyzeteket amibe kerülsz, nem a problémákat keresed bennük, hanem örülsz annak, hogy történik, akár tanítás van benne akár élvezet, azzal behozod az életet, az élvezetet, örömöt életedbe. És kell ennél csodásabb?

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5315005640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu